Onze Pastice heeft eventjes andere brokjes gekregen maar haar vacht veranderde van kleur.Nu geef ik terugRiverwood zalm en witvis en haar originele kleur is volledig terug en haar vacht glanst weer v... Mehr ansehen

Prima producten, vriendelijke mensen, goede service en bereikbaarheid. Je belt en je hebt meteen iemand aan de telefoon. Geen chatbot, geen voicemail! Kom er nog maar eens om tegenwoordig! Echt top! B... Mehr ansehen
Заказываю корм для кота,очень довольна.У меня Мейн Кун ,найти корм хороший и с большими крокетами очень трудно,а ваш корм подходит нам просто на 10 баллов.рекоменлую попробовать всем у кого большие ко... Mehr ansehen
Ik ben echt ontzettend tevreden over Riverwood! Mijn hond Sammy is best kieskeurig, maar Riverwood eet hij met veel plezier. Voor mij is het belangrijk dat hij goede voeding krijgt en bij Riverw... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Riverwood Petfood produces ultra-premium dog and cat food. All our food is grain-free and the meat comes from free-range animals. We use hypoallergenic and unique protein sources. In short, do you want only the very best for your dog or cat? Then feed them Riverwood!
Our promise ✅
Vom Unternehmen geschrieben

- Naturally the best for your pet
- We believe every pet deserves nutrition and care that meet their natural needs. That is why we combine carefully selected ingredients with premium quality, clear information and personal service. So you can confidently choose the very best for your dog or cat.
Our taste guarantee ✅
Try Riverwood with confidence

Saffierborch 16, 5241 LN, Rosmalen, Niederlande
- +31 (0)73 - 522 0873
- info@riverwoodpetfood.com
- riverwoodpetfood.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Voer waar mijn katten dol op zijn
Voer waar mijn katten dol op zijn. Snelle verzending, goed verpakt.

Top kwaliteit voer en snacks
Top kwaliteit voer en snacks
Hond heeft 90 % minder haaruitval.
Honden zien er gezond uit en presteren buitengewoon goed.
Bestel nu alles voor 2 honden hier

Antwort von Riverwood Petfood
Goede producten de katten smullen…
Goede producten de katten smullen ervan! Vooral van de brokjes. Levering was ook netjes met nog allerlei info flyers ed erbij.

Tot nu toe goed
Tot nu toe goed. Is nog even afwachten hoe onze kat op dit voer reageert (allergie). Hij vindt het in elk geval lekker.

Tevreden katten ook
Ik geef geen 5 sterren vanwege het bezorgen is schuld van post nl maar toch. Ze hebben mijn pakket aan de andere kant van de stad bezorgd 20 min rijden terwijl om het hoek een bezorgd punt zit en nog veel anderen ook dichtbij verder heel tevreden mee. Mijn kat die niks lust eet eindelijk deze brokjes

Snelle levering zoals gewoonlijk
Snelle levering zoals gewoonlijk.
Onze katten zijn er dol op 😋

Super goede producten
Bestelgemak, snelle levering en hele goede producten.

Antwort von Riverwood Petfood
Mijn Cairn Terrier Lady smult elke dag.
Mijn Cairn Terrier had eerst een ander merk voer. Ze at deze niet meer. Overgestapt op Riverwood Brokjes en daar smult ze van nu alweer bijna 1 jaar elke dag haar voerbakje leeg. Ook het natvoer gaat er goed in. Ben er erg blij mee en Lady de Cairn terrier ook. Service is prima altijd netjes verpakt en op tijd in huis. Onze herderpup van 8 maanden is een ander verhaal hij eet de brokken wel maar veel aan de diaree dus voor haar gaan wij nu helaas over naar een andere brok.

Antwort von Riverwood Petfood
Mijn hond eet het voer niet 😥

Antwort von Riverwood Petfood
Proefpakket kitten met adult vlees blikjes ??
Je vraagt een kitten proefpakket aan je krijgt brokjes voor een kitten maar ook 14 blikjes kattenvlees voor adult die combi snap ik niet helemaal

Goede voeding
Goede voeding. En snelle levering.
Onze honden vinden het heerlijk.
Doen het erg super goed op.

puppy pakket
Fijn puppy pakket, snel geleverd, mooi betrouwbaar en lekker voer,
Goede prijs.

Snelle en correcte levering
Snelle en correcte levering. Goed product.

Antwort von Riverwood Petfood
Hond doet het hier echt het beste op
Hond doet het hier echt het beste op.
Vroeger kon ze met andere brokken in de ochtend een borrelbuik hebben + gras eten. Misselijk dus van een lege maag/snelle vertering. Met riverwood is dit verholpen! De brokken zijn dus echt goed van kwaliteit, alsof ze voedzamer zijn qua ingrediënten. Als baasje kan je het er niet vanaf zien en mn hond kan het niet vertellen, maar het is te merken doordat ze geen borrelbuik meer heeft in de ochtend. Blij mee!
Ik ben een minima en riverwood is gemiddeld duurder. Maar ik blijf het kopen omdat het de kwaliteit is waar je voor betaald. Wij stappen niet meer over!

Antwort von Riverwood Petfood
Na overgeschakeld te zijn op het merk…
Na overgeschakeld te zijn op het merk Riverwood Dherma is de stoelgang veel beter. Hij laat ook niet meer van die vervelende windjes.
Top voeding voor onze Ragdoll.

Antwort von Riverwood Petfood
Mijn puppy vindt alles van jullie…
Mijn puppy vindt alles van jullie gewoonweg heerlijk. Dus ik ben dik tevreden!

Bestelling is goed gegaan
Bestelling is goed gegaan, natvoer ging niet goed, gelijk alles weer eruit gegooid.

Nette bezorging
Nette bezorging, kattenvoeding zoals omschreven vers.

Antwort von Riverwood Petfood
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.