Banner for Riverwood Petfood

Riverwood Petfood Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze Pastice heeft eventjes andere brokjes gekregen maar haar vacht veranderde van kleur.Nu geef ik terugRiverwood zalm en witvis en haar originele kleur is volledig terug en haar vacht glanst weer v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima producten, vriendelijke mensen, goede service en bereikbaarheid. Je belt en je hebt meteen iemand aan de telefoon. Geen chatbot, geen voicemail! Kom er nog maar eens om tegenwoordig! Echt top! B... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Заказываю корм для кота,очень довольна.У меня Мейн Кун ,найти корм хороший и с большими крокетами очень трудно,а ваш корм подходит нам просто на 10 баллов.рекоменлую попробовать всем у кого большие ко... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben echt ontzettend tevreden over Riverwood! Mijn hond Sammy is best kieskeurig, maar Riverwood eet hij met veel plezier. Voor mij is het belangrijk dat hij goede voeding krijgt en bij Riverw... Mehr ansehen

1. Zoohandlung
  2. Geschäft für Heimtierbedarf

Vom Unternehmen geschrieben

Riverwood Petfood produces ultra-premium dog and cat food. All our food is grain-free and the meat comes from free-range animals. We use hypoallergenic and unique protein sources. In short, do you want only the very best for your dog or cat? Then feed them Riverwood!

Our promise ✅

Vom Unternehmen geschrieben

Naturally the best for your pet
We believe every pet deserves nutrition and care that meet their natural needs. That is why we combine carefully selected ingredients with premium quality, clear information and personal service. So you can confidently choose the very best for your dog or cat.

Our taste guarantee ✅

Try Riverwood with confidence

Try Riverwood with confidence
Does your dog or cat not enjoy their new Riverwood kibble? Return an eligible 2 kg pack within 30 days, with at least 80% remaining, and we’ll refund the purchase price. Return costs are at your own expense. Terms and conditions apply.

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

41 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Top kwaliteit voer en snacks

Top kwaliteit voer en snacks
Hond heeft 90 % minder haaruitval.
Honden zien er gezond uit en presteren buitengewoon goed.

Bestel nu alles voor 2 honden hier

1. Juni 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Wat super om te horen Edith, daar doen we het voor! Bedankt voor je mooie woorden. We zien je graag terug in onze webshop!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede producten de katten smullen…

Goede producten de katten smullen ervan! Vooral van de brokjes. Levering was ook netjes met nog allerlei info flyers ed erbij.

25. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en service, Vanessa. Bedankt voor je mooie review!

Tot nu toe goed

Tot nu toe goed. Is nog even afwachten hoe onze kat op dit voer reageert (allergie). Hij vindt het in elk geval lekker.

27. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Dat is een mooi begin, Melissa! Hopelijk smult jouw kat niet alleen van de brokjes, maar gaat hij er ook goed op reageren. Bedankt voor je review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tevreden katten ook

Ik geef geen 5 sterren vanwege het bezorgen is schuld van post nl maar toch. Ze hebben mijn pakket aan de andere kant van de stad bezorgd 20 min rijden terwijl om het hoek een bezorgd punt zit en nog veel anderen ook dichtbij verder heel tevreden mee. Mijn kat die niks lust eet eindelijk deze brokjes

24. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Fijn om te horen dat we jouw fijnproever hebben kunnen overtuigen van onze overheerlijke voedingen, Fatima. Bedankt voor je mooie review!

Super goede producten

Bestelgemak, snelle levering en hele goede producten.

16. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Super om te horen, bedankt!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn Cairn Terrier Lady smult elke dag.

Mijn Cairn Terrier had eerst een ander merk voer. Ze at deze niet meer. Overgestapt op Riverwood Brokjes en daar smult ze van nu alweer bijna 1 jaar elke dag haar voerbakje leeg. Ook het natvoer gaat er goed in. Ben er erg blij mee en Lady de Cairn terrier ook. Service is prima altijd netjes verpakt en op tijd in huis. Onze herderpup van 8 maanden is een ander verhaal hij eet de brokken wel maar veel aan de diaree dus voor haar gaan wij nu helaas over naar een andere brok.

14. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Fijn om te horen dat Lady zo lekker smult van onze voedingen, Ria! Bedankt voor je mooie review.

Vervelend dat de pup diarree heeft. Neem zeker even contact op met onze klantenservice via info@riverwoodpetfood.com, we kijken graag even met je mee naar de oorzaken en mogelijke oplossingen!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Mijn hond eet het voer niet 😥

12. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Jammer dat, ondanks vele goede ervaringen met kieskeurige eters en onze voedingen, we jouw hond niet hebben kunnen overtuigen van onze smakelijke producten, Jacques. Hopelijk vind je snel een andere passende voeding waar jouw viervoeter wel van zal smullen!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Proefpakket kitten met adult vlees blikjes ??

Je vraagt een kitten proefpakket aan je krijgt brokjes voor een kitten maar ook 14 blikjes kattenvlees voor adult die combi snap ik niet helemaal

8. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Goedemiddag, zoals je op de verpakking van de blikjes natvoedingen kunt lezen gaat het om een aanvullende voeding. Bij een aanvullende voeding dien je hier altijd een andere complete voeding naast te geven. Dit maakt dat de blikjes ook geschikt zijn voor kittens als gezond extraatje/lekkernij. Ook jouw kitten kan dus met een gerust hart smullen van deze natvoedingen! Hopelijk begrijp je dat wij geen producten in een pakket voor kittens zouden doen als deze niet geschikt zouden zijn. Nog een fijne dag gewenst.

Goede voeding

Goede voeding. En snelle levering.
Onze honden vinden het heerlijk.
Doen het erg super goed op.

9. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Super bedankt voor je mooie review! Veel smulplezier gewenst voor jouw viervoeters.

puppy pakket

Fijn puppy pakket, snel geleverd, mooi betrouwbaar en lekker voer,
Goede prijs.

6. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Super om te horen, Annelies! Bedankt voor je mooie 5 sterren review.

Keurig op geleverd

Keurig op geleverd

3. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en service, Sylvia. Bedankt voor je review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hond doet het hier echt het beste op

Hond doet het hier echt het beste op.

Vroeger kon ze met andere brokken in de ochtend een borrelbuik hebben + gras eten. Misselijk dus van een lege maag/snelle vertering. Met riverwood is dit verholpen! De brokken zijn dus echt goed van kwaliteit, alsof ze voedzamer zijn qua ingrediënten. Als baasje kan je het er niet vanaf zien en mn hond kan het niet vertellen, maar het is te merken doordat ze geen borrelbuik meer heeft in de ochtend. Blij mee!

Ik ben een minima en riverwood is gemiddeld duurder. Maar ik blijf het kopen omdat het de kwaliteit is waar je voor betaald. Wij stappen niet meer over!

1. Juli 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Bedankt voor je mooie review Lize, wat een mooie woorden. We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na overgeschakeld te zijn op het merk…

Na overgeschakeld te zijn op het merk Riverwood Dherma is de stoelgang veel beter. Hij laat ook niet meer van die vervelende windjes.
Top voeding voor onze Ragdoll.

1. März 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Wat super om te horen dat je zoveel verbetering merkt en dat je dus zo tevreden bent over onze voeding, Bert. Bedankt voor je mooie review en een dikke knuffel van ons voor jouw Ragdoll!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling is goed gegaan

Bestelling is goed gegaan, natvoer ging niet goed, gelijk alles weer eruit gegooid.

25. Juni 2024

Antwort von Riverwood Petfood

Wat jammer om te horen dat jouw kat het natvoer niet goed lijkt te verteren, Inge. Dit horen we niet vaak. Hopelijk vind je snel een andere passende voeding voor jouw kat!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr