Onze Pastice heeft eventjes andere brokjes gekregen maar haar vacht veranderde van kleur.Nu geef ik terugRiverwood zalm en witvis en haar originele kleur is volledig terug en haar vacht glanst weer v... Mehr ansehen

Prima producten, vriendelijke mensen, goede service en bereikbaarheid. Je belt en je hebt meteen iemand aan de telefoon. Geen chatbot, geen voicemail! Kom er nog maar eens om tegenwoordig! Echt top! B... Mehr ansehen
Заказываю корм для кота,очень довольна.У меня Мейн Кун ,найти корм хороший и с большими крокетами очень трудно,а ваш корм подходит нам просто на 10 баллов.рекоменлую попробовать всем у кого большие ко... Mehr ansehen
Ik ben echt ontzettend tevreden over Riverwood! Mijn hond Sammy is best kieskeurig, maar Riverwood eet hij met veel plezier. Voor mij is het belangrijk dat hij goede voeding krijgt en bij Riverw... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Riverwood Petfood produces ultra-premium dog and cat food. All our food is grain-free and the meat comes from free-range animals. We use hypoallergenic and unique protein sources. In short, do you want only the very best for your dog or cat? Then feed them Riverwood!
Our promise ✅
Vom Unternehmen geschrieben

- Naturally the best for your pet
- We believe every pet deserves nutrition and care that meet their natural needs. That is why we combine carefully selected ingredients with premium quality, clear information and personal service. So you can confidently choose the very best for your dog or cat.
Our taste guarantee ✅
Try Riverwood with confidence

Saffierborch 16, 5241 LN, Rosmalen, Niederlande
- +31 (0)73 - 522 0873
- info@riverwoodpetfood.com
- riverwoodpetfood.com
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Puur voer
Onze Franse bull inmiddels de tweede doet het zeer goed op dit voer. Droog en nat.

Snel geleverd
Snel geleverd, katten vinden het natvoer heerlijk

Antwort von Riverwood Petfood
Puppy pakket besteld en snel in huis.
Puppy pakket besteld en snel in huis.
Mijn hond vind het voer ook lekker en de snoepjes die erbij zaten ook.
Ook goede ontlasting

Slechte kwaliteit
Mijn ervaring met Riverwood kattenvoer is ronduit teleurstellend. De brokken hebben een zeer onaangename geur, alsof er ingrediënten van lage kwaliteit zijn gebruikt. De ontlasting van mijn beide katten begon extreem te stinken en ze kregen er allebei diarree van, iets wat ze normaal nooit hebben. Uiteindelijk heb ik ze weer op Royal Canin gezet en binnen korte tijd verbeterde hun spijsvertering en was alles weer normaal. Nooit meer Riverwood dus.

Bijzonder uitgebreid assortiment…
Bijzonder uitgebreid assortiment gedroogde vis tegen heel redelijke prijzen
Super
Sinds onze hond dit voer krijgt likt ze helemaal niet meer aan haar pootjes!
Zowel hond als kat vinden het super lekker. Voor hun niks anders meer!
Slecht voer
Helaas 3 van de 5 katten (en de brokjes pikkende hond) allemaal aan de diarree en vreselijk stinkende ontlasting en daarbij allemaal gigantische hongerig tot eten van ons borden pikken aan toe...nu een paar dagen overgestapt naar een ander merk en het gaat heel veel beter gelukkig

Katten vinden het heerlijk
Eerst een proefpakket besteld voor onze 2 ragdolls. Ze vinden het heerlijk. Onze dikke Nino at bijna het schaaltje op, dus nu een grote zak en natvoer besteld.
Prima kwaliteit
Prima kwaliteit. Geen henkiepenkie en alles 100%. Goed gedaan boys!
Goed voer
Goed voer, mijn langharige super gevoelige kat gaat er goed op. Hele vriendelijke en service gerichte klantenservice.
Eet smakelijk!
De honden vinden het droogvoer Ree, lam en konijn heerlijk, ook ontlasting ziet er goed uit. Levering was snel. Heel tevreden!
Hoge kwaliteit en duur
Het is heel goede kwaliteit voer. Het wordt graag gegeten door mijn katten. Met name het hypoallergene voer.
Het is wel vrij duur.
Mijn kitten vindt het heerlijk
Mijn kitten vindt het heerlijk
Slechte communicatie
Op moment van bestellen was het voer nog voorradig.
Ik bestel altijd een week van te voren voor mijn voer op is, zo blijft het vers.
Nu kreeg ik pas na een week een mail dat het niet leverbaar is en pas na een paar dagen weer mogelijk is tot levering.
Er wordt niet even contact opgenomen om te vragen of ik een ander zak voer wil hebben of er volgt helemaal geen compensatie omdat jullie je zaken niet op orde hebben
Besteld
Besteld
Stond voorradig op de webshop
Kreeg na 5 dagen mail dat de order was afgehandeld. Geen voer ontvangen dan mail gestuurd en krijg als antwoord fout in de webshop. Ze laten niks horen. Je kan je klanten toch verwittigen als er problemen zijn dus nee wij zijn niet tevreden van de service
Levering en communicatie onvoldoende
Levering en communicatie onvoldoende, jammer is niet de eerste keer. Niet de goedkoopste.Als vaste klant vaak aanbiedingen voor snacks e.d maar nooit een gratis proefzakje of iets extra. Het voer is uitstekend, maar ga toch op zoek naar andere leverancier.

Antwort von Riverwood Petfood
Snelle levering en top producten
Snelle levering en top producten. Vaste klant hier want wij willen alleen het beste voor onze katten ☺️

Heel goed voer!
Kwalitatief heel goed voor. Onze Ragdoll kat is er dol op.

Prima hondenbrokken.
De hondenbrokken zijn van goede kwaliteit en in grote verpakking ook nog eens vrij voordelig.
De verzending is wel vrij traag. Daarbij is ook niet de beloofde track/trace code verzonden en stond de pakketbezorger onverwacht voor de deur

Antwort von Riverwood Petfood
Deze bestelling was snel geleverd…
Deze bestelling was snel geleverd andere eerder bestelde levering nog niet.

Antwort von Riverwood Petfood
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.