Rito.se Bewertungen 1.654

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ni har bra pris på de varor jag handlar. Ganska snabb leverans om alla varor finns på lager. Finns inte alla varor man beställt i lagret, får man som kund ett mail där man kan välja om man vill vänta... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

260205 Fint av er att ersätta felet. Ett tips lägg ut all information om tyget i annonsen. I mitt exempel så skulle det ha framgått hur många cm det var mellan kritstrecken. Jag har returnerat... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag köpte KnitPro Ginger Deluxe Ändstickor Björk 60-80-100cm 3.50-12.00mm - 11 storlekar. Bra info på hemsidan om setet och jag är supernöjd. Jag upplever att det är bra kvalité och smidigt att använd... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Rito.se säljer garn, stickor, knappar och virknålar. Hitta de bästa priserna. Snabb leverans.

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 77 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Det år inget fel på Rito utan det år…

Det år inget fel på Rito utan det år garnet Blend bamboo Hjertegarn Ett nystan var ok men resten hade lösa trådar och blev svårt att sticka med för garnet delade på sig Annars är garnet mjukt och skönt men jag kan inte rekommendera det tyvärr

25. Mai 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fick vänta länge på min leverans

Fick vänta länge på min leverans. Tror att PostNord tappade bort paketet när det kommit till Sverige.
Beställde 11/4, den 16/4 kom paketet till Sverige. Ingen info fram till den 22/4 då det kommit till mitt utlämningsställe, så det tog 11 dagar.
Jättenöjd med garnet!

22. April 2025

Hej Karin Marie,

Jag beklagar att ditt paket levererades senare än förväntat eftersom det försvann hos Postnord. Det är dock skönt att höra att ditt paket hittades och levererades, och det är också skönt att höra att du är nöjd med garnet.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Urkasst

Urkasst!
Beklagar och beklagar... Och svårt att få hjälp på svenska. :(((((

14. April 2025

Hej Anne-Maarit,

Jag har undersökt detta ärende och jag kan se att ditt paket skickades från vårt lager i rätt tid. Efter att paketet anlände till Sverige den 10 april verkar det som att ingenting hände under fyra dagar och sedan levererades det den 14 april. Detta är naturligtvis otillfredsställande eftersom leveransen borde ha tagit betydligt kortare tid. Jag tar därför upp detta ärende med Postnord.

Jag har gått igenom den mailkorrespondens som du har haft med vår kundtjänst och jag kan se att vi inte har svarat på svenska i alla mail. Det måste vi naturligtvis göra, eftersom vi alltid ger kundservice på svenska via e-post. Jag kommer därför även att ta upp detta med ansvarig kundtjänstmedarbetare.

Ff ej fått några varor!

Svårt att svara på om varorna är bra. Har ff inte fått några men hoppas få dem ganska snart då mitt paket försvunnit o jag nu väntar på ett nytt. Bra respons på mina mail och hoppas nu paketet kommer/ Marie

16. April 2025

Hej Marie,

Jag är ledsen att ditt paket försvann under leveransen med Postnord. Det är mycket beklagligt, men lyckligtvis hjälper vi alltid till i sådana fall och jag ser att det nya paketet levererades till dig den 28 april.

Jag hoppas att allt är som det ska med dina varor. Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@rito.se

Med vänlig hälsning

Varan ok, leveran förpackning DÅLIGT

Allt var bra med varan men grejen som jag beställde var gjort av plast. Den skickades inte skyddad mot nåt skada under leverans. Bara packat i vanligt plast påse utan bobbel eller nåt

4. April 2025

Hej Natalia,

Jag ber om ursäkt om varan du beställde inte var ordentligt förpackad. Från din recension kan jag inte säga om varan var skadad vid leverans eller inte. Om den var skadad kommer jag att ordna så att du får en ny vara skickad till dig.

För att kunna skicka en ny vara till dig, vänligen skicka ett e-postmeddelande till info@rito.se med ditt fullständiga namn och ordernummer. Detta är nödvändigt eftersom du inte har svarat på min begäran om att lämna dina kontaktuppgifter.

Bra priser.

Bra priser. Varierat utbud. Fick snabbt mina varor. Sortimentet kan vara lite dåligt uppdaterat dock. Jag beställde men sen visade det sig att en av varorna inte fanns. Detta löste Rito med att först meddela ärendet till min e-post och sen kunde jag med hjälp av en onlinefunktion välja att klicka för en annan liknande vara eller välja att annullera hela beställningen. Det funkade bra för mig. Jag ger ändock bara 4 stjärnor p g a dåligt uppdaterat sortiment på sidan.

10. April 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Tog väldigt lång tid för min sista…

Tog väldigt lång tid för min sista försändelse ! Annars brukar det gå ganska snabbt ! Trist att frakten är så dyr ! Måste köpa mkt garn för att få det fraktfritt! Tycker att om en har beställt garn upptill en viss summa , totalt , alltså flera gånger , skulle det kunna bli en frakt fri försändelse till slut

26. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr