Vandaag afgereden voor mijn E achter B via MADO. Fijne ervaring gehad met het E achter B dagcursus, De rijinstructeur gaf het advies om het dagpakket niet in één dag te doen, maar juist te verspreide... Mehr ansehen
Ik ben bij de rijschool Mado gekomen voor mijn autorijbewijs en had het nergens anders willen doen. Ik was erg angstig en onzeker Drew mijn instructeur heeft mij geholpen, wat me veel zelfvertrouw... Mehr ansehen
Me Be rijbewijs gehaald bij wikash top service lekker rustig uitgelegd ik voelde me fijn
Afgelopen woensdag geslaagd voor mijn motor examen. Mado is een rijschool met een hele goede sfeer, waar kwaliteit en progressie hoog in het vaandel staan! Ondanks dat er veel doorloop is, wordt er zo... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Rijschool Mado zorgen we ervoor dat jij snel en veilig je rijbewijs haalt! Of het nu gaat om het rijbewijs voor auto, motor, vrachtwagen of aanhanger, wij bieden professionele en persoonlijke rijlessen voor alle categorieën. Onze ervaren instructeurs passen de lessen aan op jouw tempo, zodat jij met vertrouwen het examen ingaat. Met flexibele lesroosters en scherpe prijzen helpen we je efficiënt op weg naar je rijbewijs. Rijschool Mado – Alle rijbewijzen, altijd op maat!
kanaalweg 6, 2903ls, capelle aan den ijssel , Niederlande
- 0610108080
- info@rijschoolmado.nl
- rijschoolmado.nl
Eerlijke en betrouwbare rijschool.
In 1x geslaagd!
Wat een goede instructeurs zijn dit man, ze weten precies waar je op moeten letten. Zijn duidelijk en eerlijk!
Nemen de tijd voor je met goede uitleg waar je verbeterpunten liggen. 100% aan te raden voor je rijlessen!
Prettige rijschool
Prettige rijschool waar ik snel mijn motorijbewijs heb gehaald.
Motor rijbewijs gehaald
Motor rijbewijs gehaald bij deze rijschool. AVB examen was super makkelijk want ze hebben een eigen AVB terrein. AVD ook vlekkeloos gehaald. Zeker een aanrader
Vakkundige instructeur
Vakkundige instructeur, veel geduld duidelijk uitleg.In 1x geslaagd voor scooterrijbewijs.Echt een topper Hano.
Goeie lessen en in èèn keer geslaagd!
Top rijschool
Motorrijbewijs in 1x gehaald! perfecte rijschool met nog goede intructeurs!
Onwijs leuke ervaring gehad bij…
Onwijs leuke ervaring gehad bij rijschool Mado (automaat )met de instructeur Mourad! Thnq door jou heb ik goed de moed gekregen en zelf vertrouwen opgebouwd op de weg!
Zeker een aanrader💪🏽
Binnen 8 maanden ( door wachttijd CBR)…
Binnen 8 maanden ( door wachttijd CBR) in 1 x mijn rijbewijs gehaald bij Mado. Drew is een top instructeur!
Bas!
Een aanrader voor iedereen die zijn motorrijbewijs wil halen.
In minder dan 1 jaar mijn motorrijbewijs gehaald. De combinatie van praktijk en theorie tijdens lessen sluiten goed bij elkaar aan.
De instructeurs Mado, Hano & Drew stomen je niet alleen klaar voor je examens maar ook leren ze je om een veilige motorrijder te worden.En zo vele veulige kilometers te maken.
Beste rijschool
Perfecte rijschool ik heb hier binnen minder dan een jaar mijn motor rijbewijs gehaald.
Word goed geholpen de instructeuren geven goeie instructies en zijn erg behulpzaam.
Ik heb maar een keer mijn avb examen over hoeven te doen en de rest heb ik in een keer gehaald. AANRADER!
enorm goede rijschool!
enorm goede rijschool!
ik heb hier mijn motorlessen genomen van begin tot eind en alles in eenkeer gehaald. Duidelijke instructies en goede feedback van Hano, Mado en Drew.
Top service aanrader 100 % geslaagd
Top service aanrader 100 % geslaagd
Professionele rijschool
Ik heb hier recentelijk mijn motorrijbewijs gehaald en ik kan iedereen Rijschool Mado warm aanbevelen. De instructeurs zijn heel professioneel, kundig, geduldig en geven goed uitleg.
De begeleiding is erop gericht om je zowel een goede veilige motorrijder te maken, alsmede je snel klaar te stomen voor het examen. Hier zit een goede balans in.
Als leerling krijg je hier kortom een erg prettige rijopleiding.
Blij mee!
Ondanks mijn enorme zenuwen vaak heb ik vandaag mijn motorrijbewijs gehaald!
Met het engelengeduld van Mado, Hano & Nardi!
Met veel plezier gelest bij rijschool Mado.
Goed begeleid tijdens avb & avd.
Waar ik had gedacht dat zoiets niet kon (8je rijden of een langzame slalom met een motor van 180kg(!), lukte het door hun toch!
Bedankt!
Vandaag geslaagd voor mijn AVD examen
Vandaag geslaagd voor mijn AVD examen! Heel blij mee! Ik wil rijschool Mado en alle instructeurs bedanken voor de fijne lessen. Ik heb zowel mijn AVD, AVB als theorie allemaal in 1 keer gehaald en dat was niet gelukt zonder deze jongens!
Nogmaals hartelijk dank voor de fijne en gezellige lessen en zal als ik straks mijn motor heb zeker nog een paar keer langs komen!
Rijschool Mado
Rijschool Mado
Waar zal ik beginnen.
Als eerste beschikt Mado over meer dan voldoende kennis om je juist motor te leren rijden.
Hun standaard ligt hoger dan de examen eisen en op die manier leer je veilig en goed motorrijden.
Met zijn bijbehorende team instructeurs ben ik in 1x geslaagd voor allebei de onderdelen motor examens.
Naast dat je veilig en goed leert motorrijden heb ik ook echt genoten van de gezelligheid die daar heerst.
Je gaat er met een glimlach en goede moed heen.
Rijschool Mado bedankt voor de goede lessen en ga zo door.
In 1x geslaagd voor motorrijbewijs bij deze top gasten!
In 1 x geslaagd voor mijn motorrijbewijs.
Na een relaxte proefles eind september 2024 was ik om en meteen een les pakket voor avb genomen, na enige tijd en veel geduld van Hano en Mado slaagde ik in 1x voor mijn avb examen.
Daarna de weg op met Hano voor de avd lessen, waar hij vooral de aandacht lag op veilig motorijden.
Na meerdere lessen slaagde ik ook in 1x voor mijn avd examen en had ik mijn motor rijbewijs in de pocket.
Ik wil heel team mado bedanken voor het halen van mijn motorrijbewijs en voor het lachen de afgelopen maanden.
Heb hier mijn scooter en motorrijbewijs…
Heb hier mijn scooter en motorrijbewijs gehaald. Altijd super leerzaam en gezellig!!
Top egt een aanrader
Top egt een aanrader
Ik heb hier mij auto motor een aanhanger rijbewijs gehaald egt toppers kom er nog regelmatig langs om een bakkie bij de heren te drinken
Geweldige rijschool
Geweldige rijschool, goede instructeurs. The place to be voor je rijbewijzen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.