Goed ontvangen door dr R.Saunier. Hij geeft je direct een fijn en rustig gevoel bij binnenkomst. Je voelt je direct op je gemak en daarbij is het een fijn persoon om mee te praten. Deze internist is e... Mehr ansehen
Ontzettend aardige arts, heel vriendelijke vrouw. Alleen zou het fijn zijn als zo’n keuring ook via teams of videobellen zou kunnen, ze zag nl. aan mijn ingevulde lijst en lage dosering medicatie a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zo m’n best gedaan om optijd te komen, om vervolgens 40 minuten te wachten omdat de dokter in file stond… geen telefoonnummer te vinden, alleen via de mail “bereikbaar…” niet dus! Ondanks de frustrati... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken. Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid. De medische keuring startte vrijwel op het afgesprok... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Rijbewijskeuringdirect voert rijgeschikheidskeuringen uit in opdracht van het CBR.
Niederlande
- rijbewijskeuringdirect.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Niet aan te raden.
Het gesprek is erg kort (5 min), de vragen die gesteld worden zijn bijna allemaal al ingevuld in de vragenlijst.
Dit had allemaal met een kort telefoontje afgehandeld kunnen worden.
Je krijgt vlot de rekening gepresenteerd, maar dan heb je het verslag nog niet gezien. Dus geen idee of de inhoud van het verslag klopt, voordat je betaald.
Wij voelen ons opgelicht.
Als je contact wil om het over de factuur te hebben, kan dat alleen per mail. Telefonisch niet bereikbaar hiervoor.

Enorme kosten!
Enorm teleurgesteld in dit bedrijf! Telefonisch niet te bereiken, Zorg dat het gesprek kort duurt, want anders betaal je enorme kosten extra! Ook al neem je alle gegevens mee van de huisarts op papier. Ze rekenen nog extra kosten voor de uitwerking. Ik voel me opgelicht!

Antwort von Rijbewijskeuringdirect
de arts hielt absoluut geen rekening…
de arts hielt absoluut geen rekening met opleidingsniveau en laaggeletterdheid.
Op basis van een paar testen die absoluut niet passen bij het opleidingsniveau is een negatieve beoordeling gemaakt en er was ook absoluut geen praten aan.
Ik raad deze instantie en zijn artsen af!

Kort en duidelijk
Een korte maar duidelijke inleiding over de keuring/er werden duidelijke vragen gesteld.
Misschien een verbeterpunt...
De receptie was met mijn afspraak onbemand waardoor ik mij niet heb kunnen aanmelden. Wel stond er een bordje met een nummer waardoor ik me wel ter plaatse heb kunnen aanmelden.

Zeer prettige arts
Zeer prettige arts ! Hij stelde mijn man direct op zijn gemak. Alle testen werden goed uitgelegd en de beoordeling ook

Antwort von Rijbewijskeuringdirect
Het was kort en krachtig .
Het was kort en krachtig .
maar heel duur
203 euro vind ik veel.

Antwort von Rijbewijskeuringdirect
Snel, behulpzaam, aardig en professioneel
Het reageren was snel. Ik heb een email gestuurd en werd op dezelfde dag gebeld om een afspraak te maken. Ik ben vroeg gekomen om op tijd te zijn. In het begin was het een beetje moeilijk om in ingang en de receptie te vinden. Maar de secretaresse heeft mij snel geholpen. Ze was aardig en behulpzaam. De afspraak met de psychiater ging goed. Ze was ook aardig en professioneel. Maar ze was bijna 10 minuten laat. Dat was niet erg voor mij en kan soms gebeuren. Ik geef 9/10.

Antwort von Rijbewijskeuringdirect
Snel en makkelijk afspraak gemaakt.
Snel en makkelijk afspraak gemaakt.
De dienstdoende arts was vakkundig en vriendelijk,

Goede en duidelijke uitleg
Goede en duidelijke uitleg

Prima ervaring.
Het was vrij snel mogelijk om een afspraak op de gewenste locatie te maken.
Op de keuringslocatie (Naarden) was voldoende parkeer gelegenheid.
De medische keuring startte vrijwel op het afgesproken tijdstip, bijna geen uitlooptijd dus.
De keuring zelf verliep gestructureerd in een relaxte sfeer.
Kortom: alles bij elkaar: prima.

Prettige arts
Prettige arts, die luisterde en begrip toonde en duidelijk deskundig was. Ik hoefde ook niet te wachten. Enige minpunt was de locatie (Arnhem): pand bereikbaar via een trap, en ook binnen moest ik een trap op om bij de juiste lift te komen. Niet heel handig als je gekeurd wordt wegens een mobiliteitsbeperking...

Antwort von Rijbewijskeuringdirect
Een uiterst vriendelijke en voorkomende…
Een uiterst vriendelijke en voorkomende neuroloog, deze meneer Schrijver.

De Neuroloog had begrip

Antwort von Rijbewijskeuringdirect
Vriendelijke neuroloog en verstand van…
Vriendelijke neuroloog en verstand van zijn vak. Geeft advies en uitleg over de CBR procedure.

Alles volgens afspraak
Goed geïnformeerd van tevoren, alles verliep volgens afspraak.
Vriendelijke arts die alles goed uitlegde.

Vlotte afhandeling afspraak.
Het bezoek verliep vlot. Gerichte vragen,, geen onderzoek of testen, dus het verliep voorbeeldig.

Soepel en duidelijk
Duidelijk in de e-mail kommunikatie.
Afspraken soepel gepland.

Antwort von Rijbewijskeuringdirect
Zojuist terug van de rijbewijskeuring…
Zojuist terug van de rijbewijskeuring voor autisme/adhd voor mijn dochter die slechts een milde vorm heeft. De meegenomen rapporten van behandelaars wilde de arts niet inzien. Vreemd want deze moesten we meenemen. De arts wilde niet vertellen wat voor advies zij naar het CBR wilde sturen. Ze vroeg amper iets. Begon alleen over een eventuele rijtest. Mijn dochter (en ik) hebben de locatie onzeker verlaten. Niet prettig. Vond het erg commercieel en niet op de inhoudelijke problematiek overkomen. Hoe kan je iemand keuren in 5 minuten als je geen inhoudelijke informatie vraagt en weinig vragen stelt?

Duidelijk gesprek
Duidelijk gesprek, weet nu waar ik aan toe ben

Antwort von Rijbewijskeuringdirect
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.