Rijbewijsbelang Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijbewijs belang was heel duidelijk vanaf het begin, het bezoek was prettig en to the point. Het was ook nog eens dichtbij met goede parkeer gelegenheid. Bij een volgende gelegenheid weer hier keuren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten eerste heb ik dit bedrijf op de website van CBR geselecteerd omdat ze in mijn wijk zouden zitten. Toch moest ik helemaal naar (een rommelig kantoortje in) Amsterdam om bloed te laten prikken... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was veel te laat op de afspraak, omdat mijn navigatie me steeds een andere kant op stuurde! Misschien een tip voor Rijbewijsbelang, plaats borden, zodat jullie makkelijker te vinden zijn! Maar ik w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne binnenkomst bij de Heer Timmermans klein gesprek van 10 min prettig verlopen. Alleen het eerste gesprek de telefonische intake vond ik de vrouw moeilijk verstaanbaar gebrekkig Nederlands prat... Mehr ansehen

1. Gerichtsmediziner
  2. Führerscheinstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Rijbewijsbelang voert rijbewijskeuringen uit bij personen die i.v.m alcohol- en/of drugsgebruik in het verkeer door het CBR voor keuring zijn doorverwezen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

166 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snel optijd en duidelijk

Optijd, kort en duidelijk en de dame in kwestie was erg aardig

5. November 2025

Beste lezer,

Hartelijk dank voor uw mooie feedback! Fijn om te horen dat het gesprek duidelijk en prettig verliep en dat u zo goed bent geholpen.

Beter dan voorheen!

Het gehele proces is erg snel verlopen in tegenstelling tot voorafgaande jaren. Er word sneller en efficiënter gewerkt en ik heb met erg vriendelijke medewerkers te maken gehad, van de artsen tot psychologen was het een prima ervaring. Ook was er ruimte voor aanpassingen toen ik vroeg of mijn afspraak met de psycholoog eerder kon plaatsvinden gezien mijn lab resultaten al klaar waren! Goed bezig dus.

3. November 2025

Beste lezer,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve beoordeling! Wat fijn om te horen dat u het proces als snel en efficiënt hebt ervaren en dat u zo tevreden bent over de vriendelijkheid van onze medewerkers. We vinden het belangrijk om flexibel mee te denken, dus het is mooi dat dit ook zo is overgekomen. We geven uw complimenten graag door aan het team!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toop ik ben vandag naar afsprak geveest…

Toop ik ben vandag naar afsprak geveest de mensen zijn echt aardeg en hun doet het zijn werk echt goed !!!!!!

25. Oktober 2025

Beste lezer,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw bezoek! Bedankt voor uw mooie woorden — we doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Dit soort positieve reacties doen we het voor!

Fijn gesprek

Ik heb een fijn gesprek gehad met een zeer aardige meneer met een goede kijk op de dingen

22. Oktober 2025

Beste Roelofsen,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat het gesprek prettig verliep en dat u zich goed begrepen voelde. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen!

heel fijn en informatief

22. Oktober 2025

Beste heer IJpelaar,

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw waardering uit te spreken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top goed gesprek ik hoop nu snel mijn…

Top goed gesprek ik hoop nu snel mijn rijbewijs snel treug

20. Oktober 2025

Geachte heer Loukili,

Hartstikke bedankt voor uw positieve review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en wensen u het beste toe.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Werd snel en vriendelijk geholpen

Beste Jeroen,

Wat fijn om te horen dat u snel en vriendelijk bent geholpen. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is altijd leuk om te horen dat dit gewaardeerd wordt.

Snelle en correcte werkwijze

Snelle en correcte werkwijze

Beste Geert,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze werkwijze. Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten.

N.V.T.

Duidelijke uitleg en ruimte om vragen te stellen.

Mvrgr,

G. Bal

Geachte heer Bal,

Hartelijk dank voor uw fijne terugkoppeling. We zijn blij om te horen dat onze uitleg duidelijk was en dat u het prettig vond dat er ruimte was om vragen te stellen.

Werd op tijd geholpen.

Werd op tijd geholpen.
Vriendelijke man en het gesprek verliep voorspoedig.

Geachte heer Lucas,

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u op tijd geholpen bent en dat het gesprek prettig is verlopen. Wij zullen het compliment doorgeven aan onze specialist.

goede ervaring vriendelijk geholpen

11. Oktober 2025

Geachte heer van Gelder,

Wat fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en vriendelijk bent geholpen. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn, en het is altijd leuk om te merken dat dit gewaardeerd wordt.

Aangenaam

Aangenaam, punctueel, professioneel, duidelijk en transparant

11. Oktober 2025

Beste Geoffrey,

Hartstikke bedankt voor de positieve feedback en de mooie woorden! Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw waardering achter te laten. Fijne dag!

Wel eens

Professionele afspraken, duidelijk informatie en snelle termijnen

8. Oktober 2025

Geachte heer Los,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze professionele aanpak, heldere communicatie en snelle service. Wij streven er altijd naar om de beste dienstverlening te leveren. Fijn dat dit ook zo is ervaren!

Het was een goeie ervaring

Het was een goeie ervaring

1. Oktober 2025

Beste Sof,

Bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn erg blij om te horen dat u onze dienstverlening als positief heeft ervaren!

Fijne arts

Fijne arts. Snel to the point.

1. Oktober 2025

Geachte heer Grandia,

Bedankt voor uw 5-sterren review! Wij zijn blij om te horen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij onze specialist.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hoefde niet lang te wachten.

Hoefde niet lang te wachten.
Gesprek was goed.

27. September 2025

Beste John,

Bedankt voor uw fijne feedback! We zijn blij om te horen dat u niet lang hoefde te wachten en dat het gesprek goed is verlopen. We streven ernaar om onze cliënten efficiënt en met aandacht te helpen, dus het is prettig om te horen dat dit zo is ervaren.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen ruimte om persoonlijke beleving/ ervaring te delen

Helaas had ik niet het gevoel dat ik gehoord werd. Gevoelsmatig werd ik beoordeeld op de uitslagen wetens dat de oorzaak niet de doorslaggevende factor moet zijn. De uitslagen waren immers te hoog uitgevallen, wat volledig onder mijn eigen verantwoording valt. Wanneer je een psycholoog/psychiater treft hoop je dat tijdens het gesprek er begrip, zowel als bevraging (wat terecht is) plaats vind. Helaas was dit niet het geval en werd de mening van de desbetreffende psycholoog direct verstuurd voor ik ook maar mijn verhaal had kunnen verkondigen. i.p.v. het meedenken kreeg ik de indruk dat het (binnen 2 minuten na binnenkomst) al verstuurd was (de uitslagen) en er eigenlijk geen weg meer terug was. Dit had ik al graag geweten tijdens mijn mailwisseling met een van de medewerkers aangezien dit mij kostbare tijd had kunnen besparen (gezien de tijdsbepaling van het theorie examen). Ik voelde mij niet gehoord en/of begrepen. Graag zou ik aan opeenvolgende willen meegeven dat een kans op verheldering tijdens het gesprek ver ligt van de werkelijkheid, ongeacht je mailwisseling na je bloeduitslagen.

Mvg, L.M.

24. September 2025

Beste heer Sanders,

Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het belangrijk om signalen zoals die van u serieus te nemen, omdat een rijbewijskeuring vaak een spannend en ingrijpend moment kan zijn.

Wij begrijpen dat u het gevoel had dat er tijdens het gesprek te weinig ruimte was om uw verhaal toe te lichten en dat u zich hierdoor niet gehoord of begrepen voelde. Dat is erg vervelend, en wij betreuren dat uw ervaring zo is geweest.

Graag lichten wij toe hoe de procedure bij een rijbewijskeuring verloopt. De psychiater of psycholoog die de keuring uitvoert, is gebonden aan de richtlijnen van het CBR en aan de Regeling eisen geschiktheid 2000. Deze richtlijnen bepalen dat objectieve gegevens, zoals laboratoriumuitslagen, een zeer belangrijke rol spelen in de beoordeling. De keurend specialist is verplicht deze gegevens in zijn rapportage mee te nemen.

Het gesprek dat tijdens de keuring plaatsvindt is daarnaast bedoeld om aanvullende informatie en context te verkrijgen, zodat de rapportage zo volledig en zorgvuldig mogelijk kan worden opgesteld. De ruimte om af te wijken van de normen die door het CBR zijn vastgesteld is er echter niet. Wij begrijpen dat dit de indruk kan wekken dat de uitkomst al vaststaat, maar de specialist is verplicht om zijn beoordeling op dezelfde manier uit te voeren voor iedereen en ook, indien gestart, af te ronden.

Uw ervaring nemen wij mee om onze communicatie richting cliënten verder te verbeteren. Wij zullen onze medewerkers extra benadrukken om vooraf duidelijker uit te leggen welke rol laboratoriumuitslagen en richtlijnen spelen, zodat verwachtingen beter op elkaar aansluiten en teleurstellingen zoveel mogelijk voorkomen worden.

Nogmaals dank voor uw terugkoppeling.

Beste!Top!

20. September 2025

Beste heer Tsvetanov,

Wij willen u enorm bedanken voor de 5-sterren review! Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om uw positieve ervaring bij ons te delen.

Duidelijkheid

Eerlijk duidelijk en naar behoren

17. September 2025

Geachte heer Morrison,

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Fijn om te horen dat u het contact als eerlijk en duidelijk heeft ervaren en dat alles naar behoren is verlopen. We stellen uw feedback zeer op prijs!

Goed geholpen

17. September 2025

Geachte heer Al Tamimi,

Bedankt voor uw positieve feedback. Wij zijn blij om te horen dat u goed geholpen bent, daar streven wij naar!

Team Rijbewijsbelang

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr