Rijbewijsbelang Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rijbewijs belang was heel duidelijk vanaf het begin, het bezoek was prettig en to the point. Het was ook nog eens dichtbij met goede parkeer gelegenheid. Bij een volgende gelegenheid weer hier keuren.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ten eerste heb ik dit bedrijf op de website van CBR geselecteerd omdat ze in mijn wijk zouden zitten. Toch moest ik helemaal naar (een rommelig kantoortje in) Amsterdam om bloed te laten prikken... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik was veel te laat op de afspraak, omdat mijn navigatie me steeds een andere kant op stuurde! Misschien een tip voor Rijbewijsbelang, plaats borden, zodat jullie makkelijker te vinden zijn! Maar ik w... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne binnenkomst bij de Heer Timmermans klein gesprek van 10 min prettig verlopen. Alleen het eerste gesprek de telefonische intake vond ik de vrouw moeilijk verstaanbaar gebrekkig Nederlands prat... Mehr ansehen

1. Gerichtsmediziner
  2. Führerscheinstelle

Vom Unternehmen geschrieben

Rijbewijsbelang voert rijbewijskeuringen uit bij personen die i.v.m alcohol- en/of drugsgebruik in het verkeer door het CBR voor keuring zijn doorverwezen.

Hervorragend

Alle Bewertungen

166 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Psychiater Rijbewijs belangrijk…

Mijn ervaringen bij Rijbewijs belang zijn uitstekend. Psychiater vriendelijk rustig en begripvol. Een aanrader voor mij als neurodiverse rijbewijs houder van zestig jaar.

Geachte heer Kreuger,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zich begrepen en op uw gemak voelde tijdens het consult. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Dank voor uw vertrouwen!

Hele fijne vrouw

Hele fijne vrouw, was erg zenuwachtig en haf mij rustige ervaring.

Beste Ashley,

Hartelijk dank voor uw reactie. Wat fijn om te horen dat u zich ondanks de zenuwen toch rustig en prettig hebt gevoeld tijdens het consult. We doen ons best om iedereen op zijn gemak te stellen — fijn dat dit zo is ervaren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer deskundig en correct uitgevoerd

Zeer deskundig en correct uitgevoerd, waar een luisterend oor van de arts voor mij heel belangrijk was

Geachte heer de Haas,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. We zijn blij te horen dat u de beoordeling als deskundig en correct heeft ervaren. Fijne dag toegewenst!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed luisterde dokter.

28. Juli 2025

Beste lezer,

Bedankt voor uw positieve terugkoppeling! We waarderen het enorm dat u de moeite heeft genomen om uw waardering te tonen.

Doctorul a fost foarte OK

Doctorul a fost foarte OK

21. Juli 2025

Beste Marius Dumitru Anania,

Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te horen dat u tevreden was over de arts. We waarderen uw feedback!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top goed geregeld goede ervaring

Beste heer Chenani,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn dat u een goede ervaring heeft gehad en alles naar wens was geregeld. We stellen uw feedback zeer op prijs!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was wat uitgelopen maar voor derest…

Was wat uitgelopen maar voor derest snel en goed

Beste heer Jankipersadsing,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat alles snel en goed verlopen is. Excuses voor het uitlopen – we doen ons best om wachttijden zo kort mogelijk te houden. We waarderen uw begrip en uw feedback!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vriendelijk maar lang wachten

Het liep meer dan 20 minuten uit. Dat vind ik slordig. Wel kon je wat te drinken pakken en werd je vriendelijk geholpen.

Beste Gert,

Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat uw ervaring werd beïnvloed door de wachttijd. Soms loopt het programma helaas wat uit door onvoorziene omstandigheden – wij doen altijd ons best dit tot een minimum te beperken. Fijn dat u desondanks vriendelijk bent geholpen en iets te drinken kon pakken tijdens het wachten. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een aangenaam gesprek waarbij…

Het was een aangenaam gesprek waarbij ik ook nog wat advies heb meegekregen

Beste heer Yahia,

Hartstikke bedankt voor uw 5-sterren review! Wij zijn blij om te lezen dat u onze dienstverlening als positief heeft ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed behandeld vriendelijk overgekomen…

Goed behandeld vriendelijk overgekomen professioneel haar werk verricht.

Beste Ibrahim,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zich goed behandeld voelde en dat de professionaliteit en vriendelijkheid zijn opgevallen. We stellen uw feedback erg op prijs!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I'm feel relax and comfortable

Beste Andrzej,

We zijn erg blij om te horen dat u deze ervaring heeft gehad bij ons. Hartstikke bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen!

Dankjewel.hebben mij goed geholpen

Dankjewel.hebben mij goed geholpen

Beste heer Keskin,

Bedankt voor het delen van uw waardering! Wij zijn erg blij om te horen dat wij u goed geholpen hebben.

Rijbewijsbelang amsterdam

Prettig gesprek,mevrouw kwam geruststellend over was eerlijk ook over de gang van zaken.
Zowel de intake als de fysieke keuring verliep prima

5. Juli 2025

Geachte heer Steur,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig en geruststellend heeft ervaren, en dat zowel de intake als de keuring goed verliepen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het was een fijn, betrokken gesprek

De psychiater was een heel prettige, betrokken vrouw, die de tijd nam voor het gesprek.

Beste mevrouw Landeweer,

Wat fijn om te horen dat u het gesprek met de psychiater als prettig en betrokken hebt ervaren! We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een goed gesprek, zodat u zich volledig gehoord voelt. Dank u wel voor het delen van uw ervaring!

Heel duidelijk en beleefd

Heel duidelijk en beleefd

Geachte heer La Croes,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u de communicatie als duidelijk en beleefd hebt ervaren, zoals het hoort.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Was een aangename gesprek was binnen no…

Was een aangename gesprek was binnen no time klaar

Beste Yb,

Bedankt voor uw positieve feedback! We doen altijd ons best om gesprekken aangenaam en efficiënt te laten verlopen, en het is fijn om te horen dat dit bij u het geval was. Fijne dag!

Het ging vlot

Het ging vlot , geen bijzonderheden alles netjes gegaan zoals het hoort!

18. Juni 2025

Geachte heer Bendenia,

Hartstikke bedankt voor uw 5-sterren review! We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en nette dienstverlening.

Vriendelijke mensen

Vriendelijke mensen, goed bereikbaar goed geholpen en ging snel en duidelijk.

11. Juni 2025

Geachte heer Soltani,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden. Fijn om te horen dat u onze medewerkers als behulpzaam heeft ervaren en dat alles vlot en duidelijk verliep. Uw waardering betekent veel voor ons!

Mijn ervaring met rijbewijsbelang.nl

Mijn ervaring met rijbewijsbelang.nl was zeer positief. Ik heb gebruik gemaakt van hun keuring om mijn rijbewijs te behouden en ik was onder de indruk van de professionaliteit en deskundigheid van het personeel.

10. Juni 2025

Geachte F.

Hartelijk dank voor uw positieve review en het vertrouwen dat u in rijbewijsbelang.nl heeft gesteld. We vinden het fijn om te horen dat u onze professionaliteit en deskundigheid als prettig heeft ervaren tijdens uw keuring. Een fijne dag toegewenst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel goed gesprek gehad,zeer goed afgehandeld

Goed gesprek gehad met duidelijke vragen en een zeer aardige man

26. Mai 2025

Geachte heer de Leeuw,

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u het gesprek als prettig en duidelijk hebt ervaren. Uw waardering betekent erg veel voor ons.

Team Rijbewijsbelang

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr