Bewertet mit 5 von 5 Sternen

jeg mødte riel energi på valbymessen.Efter et hurtigt tilbud undersøgte jeg firmaet.Alt så rigtigt godt ud. Efter bestillingen gik alt efter planen.Orientering og montage var 100% i orden.Flinke menn... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uovertruffen service og vejledning fra først til sidst. Yderst kompetent og professionelt udført arbejde. Fået skifte det gamle oliefyr ud med en ekstrem støjsvag monoblock luft-til-vand varmepump... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået udskiftet vort oliefyr med en luft til vand varmepumpe A+++ fra Riel Energi. Kontakt til Riel Energi som et ud af 3 x firmaer. Først et planlægningsbesøg af René Rubak - dernæst et... Mehr ansehen

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Varmepumpe støjer

Brian har lige været her for at udbedre varmepumpen. Den støjede helt vildt, men da Brian fik en video af lyden, vidste han straks, hvad der skulle til. Kom dagen efter og det varede ikke længe, før problemet var løst. Brian kommer ind med et stort smil og fortæller om miseren. Vi synes, at det her vidner om en person, som virkelig tager kunderne seriøst. En super oplevelse fortjener ros!

18. Februar 2026

Fantastisk service

Fantastisk service. Kom og opsatte en varmepumpe… Hurtig og effektiv og god information omkring hvordan den virker inden de tog afsted…
Vil til hver en tid anbefale Riel… god og fornuftig pris og folk der ved hvad de laver! Det i aftaler er det du får !

21. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Montering af luft til vandvarmepumpe

Efter bestillingen gik alt efter planen.Orientering og montage var 100% i orden.Flinke mennesker hele vejen igennem.Min luft til vand varmepumpe køre nu perfekt.

8. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Man kan tydeligt mærke, at de går op i deres arbejde – alt står snorlige, og de rydder endda op efter sig og efterlader stedet nærmest skinnende rent. Super professionelt!

Vi fik monteret både en luft-til-luft og en vand-til-luft varmepumpe, og oplevelsen var helt i top! Teamet var utroligt venlige og tog sig tid til at forklare, hvordan man bedst sammensætter sit nye varmepumpeanlæg. Det er sjældent at møde håndværkere, der virkelig prioriterer kundens behov frem for bare at tjene penge – men her blev vi mødt med ærlig rådgivning og oprigtig service.

Og så må jeg bare sige: Holy moly, hvor er jeg glad for vores anlæg! Service og kvalitet i absolut særklasse ⭐⭐⭐⭐⭐

13. November 2025

God pris, god service og 2 tilfredse varmepumpe ejere

Riel Energi har installeret en luft/vand varmepumpe hos mine forældre. De har både før og efter monteringen været yderst hjælpsomme, og var altid klar til at besvare spørgsmål på telefonen. Hele processen har forløbet problemfrit, og vi har ikke været i tvivl om, at vi har været i gode og professionelle hænder. Derudover var prisen også god, i forhold til tilbud fra konkurrenter.

21. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, produkt og medarbejder!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg har fået monteret en varmepumpe fra Riel Energi, og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Installationen blev udført af Tommy – en utrolig kompetent og dygtig medarbejder med sans for selv de små detaljer.

Varmepumpen leverer en fantastisk varme i min garage, og kvaliteten taler for sig selv. Jeg har ikke kunnet finde et tilsvarende produkt med 5 års garanti og indbygget WiFi, så det er virkelig et plus!

Alt i alt en super oplevelse – professionel service, høj kvalitet og et resultat der bare spiller. Kan kun anbefale Riel Energi.

13. September 2025

Luft til luft varmepumpe

Har fået monteret en luft til luft varmepumpe fra Riel energi.
Vi fremlagde vores behov og efter en snak, fandt vi en løsning. Tommy kom som aftalt og monterede pumpen iflg. Aftale. Arbejde og finish til ug. Efterfølgende kom der lidt støj fra blæser i den indvendige del. Det blev påtalt og delen blev skiftet med et smil. Riel energi , kan helt klart anbefales.

17. Oktober 2025

Professionel virksomhed

En helt igennem professionel virksomhed! Med et virkeligt godt team og fantastisk rådgivning når man har brug for hjælp. Tak til Jer!

13. November 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det starter med et hurtigt svar på…

Det starter med et hurtigt svar på tetefonen, og derefter et godt tilbud, en god givende samtale, jeg i Herlev, Rene i det Jyske, nemt og bekvemt.
Så et møde på midtfyn for besigtigelse, herefter en tur på messe i Odense og sagen var afgjort, det skal være Rielenergi A/S der skal leverer 16 stk varmepumper, til vores udlejningsboliger, tid aftales og så igang.
De aftalte dator for montage overholdes 100%, prisen overholdes 100 %, ingen klager fra beboerne,meget vigtigt mange ældre.
mange tak til Alle hos Rielenergi A/S for et super veludført Job fra start til slut,der er ikke nogle hængepartier, meget tilfredsstillende, det var nemt at fjernstyre fra vores kontor i Herlev.

13. Oktober 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas på de laver vildledende…

Pas på de laver vildledende markedsføring og når de bliver påpeget bliver de meget ubehagelige.
De prøver bevidst at slette de negative anmeldelser, men kommer heldigvis til kort.
Riel energi fik chancen for at lave en garanti på besparelsen, men næ nej det kunne der ikke blive tale om.

Så pas på og vælg en anden udbyder der ved hvad de rent faktisk snakker om.

Der er lavet en anmeldelse til forbrugerombudsmanden på dem, netop pga vildlede markedsføring.
Tjek deres beregninger grundigt for de er behæftede med uvirkelige tal.

De sletter ivrigt negative beskeder, så der er taget skærmprints af både reklamer og deres beskeder frem og tilbage til folk. De skal nok forsøge at svømme baglæns, men det skulle de have tænkt på inden de snyder kunder.
Man må håbe de ændrer deres attitude og fremgangsmåde fremover, så kunderne også kan føle sig sikre på de får en rigtig vurdering og ikke en der er opjusteret til over skyerne.

3. Oktober 2025
Rielenergi-Logo

Antwort von Rielenergi

Allan henvendte sig om at ville have et gratis anlæg, da han ikke fik sin vilje og ville have stillet urimelig garantier som ingen virksomheder kan stille, så begyndte han at te sig som et barn og anmelde os dårligt på alle platforme. En vaskeægte internet trold.

Han anmeldte os sågar til forbrugerombudsmanden som han så fint fortæller selv, uden at det resulterede i det mindste medhold på nogen måder.

Vi tænker Allan havde en dårlig dag ♥️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god service og stor professionalisme

Efter at have undersøgt og læst en masse omkring et godt alternativ til gasopvarmning for mit nye hus, besluttede jeg mig for at få en luft til vand varmepumpe og at Riel Energi skulle installere den.

Jeg fik en super god snak med René, som kom på besøg for at se hvordan varmepumpen kunne installeres. Han var god til at komme med info, og besvarede velvilligt mine mange spg. til "projektet".
Vi aftalte en dato for hvornår den skulle installeres, og selvom jeg lige "kludrede" lidt i datokoordineringen, fandt vi hurtigt en alternativ dato for opsætning.

D. 2/7 installerede Riel Energi en Midea REMB06S3 varmepumpe. Det gik hurtigt fra morgenstunden, og de to montører Tommy og Brian var også gode til at forklare og komme med ekstra info om mulighederne ved en varmepumpe. Tak til Brian for lige at montere en vandhane uden ekstra omkostninger.... =)

Nu har varmepumpen kørt i over en uge, virker upåklagelig, er meget støjsvag, og ligeledes effektiv ift. min strømregning.

Stor tilfredshed fra min side, og jeg kan på det "varmeste pumpe mine anbefalinger videre".

Peter Hjorth Henriksen

PS. Håber at sandwichene smagte......

2. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og støjsvag varmepumpe.

Jeg fik installeret varmepumpe og kombimodul tilbage i september.
Riel leverede god service og hurtig installation.
Varmepumpe og kombimodul kører ubeklageligt og larmer stort set ikke.
Jeg bor i rækkehus, så en støjsvag varmepumpeløsning var essentielt.

9. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og kvalitet!

Vi har netop fået installeret en Monoblok varmepumpe af Riel Energi, samt en luft til luft varmepumpe til garagen. Det har været en fantastisk oplevelse fra start til slut, både hvad angår kvalitet og service. De ankom fra morgenstunden og forlod først matriktlen, da de var 100% færdige med installation af begge pumper og alt var ryddet pænt op. Kan på det varmeste anbefales!

5. Mai 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr