RHANDERS / Randers Handsker  Bewertungen 40

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker, at komme ind i en RHANDERS butik - jeg er selv kommet meget i den i Randers. Her får man altid top-service, hvor personalet rigtig sørger for, at give sig god tid til kunden. Derudover har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vores familie er regelmæssigt kunde hos Rhanders. Det sidste køb af kørehandsker viser sig at være rigtig dårlig skindkvalitet. Efter en måneds brug udelukkende anvendt som kørehandsker ryger... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg ejer efterhånden tre par handsker, en toilettaske og en travelbag fra RHANDERS og jeg er oprigtigt imponeret over kvaliteten på dem alle. Handskerne sidder perfekt, er utroligt behagelige at h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende kvalitet. Alle handsker jeg har købt, gennem de sidste, snart 45 år, har levet op til holdbarhed, pasform og velvære! Tænk, de medarbejdere, jeg har mødt gennem årene, har alle været fag... Mehr ansehen

1. Geschäft für Modeaccessoires

Vom Unternehmen geschrieben

Med rødder der går tilbage til 1250'erne, og officielt grundlagt i 1811, er RHANDERS den fineste og ældste handskemager i verden. Virksomheden har været i hænderne på blot fire familier siden 1811. Den seneste familie har drevet virksomheden i tre generationer, og er stadig aktive i at bringe deres verdensberømte ekspertise til hvert enkelt produkt. Siden 2019 har en ny familie påbegyndt det næste skridt i Randers Handskers historie – og bringer det hæderskronede brand videre til den næste generation via de tidsløse kvalitetsprodukter i kollektionen RHANDERS.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har lige bestilt mit andet par…

Jeg har lige bestilt mit andet par handsker
De første kom lynhurtigt og smukt emballeret
Jeg så annoncen på Facebook, og her er jeg meget forsigtig
Men Randers handsker er ok
Jeg kender også jeres forretninger i København og Århus, og de er en nydelse
Både varerne og den charmerende gammeldags indretning
Og selvfølgelig betjeningen
Det kan anbefales

22. Februar 2025

Kære Annie,
Tak for dine rosende ord. Vi håber, at dit andet par vil bringe dig lige så meget glæde som det første. Vi ser frem til at byde dig velkommen online eller i en af vores butikker en anden gang 💌
Kærlig hilsen,
Isabella

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Rhandershandsker er ikke til regnvejr

De fine dyre sorte fingerhandsker blev ubrugelige efter én tur i øsende regnvejr. Den sorte narvsværte farvede hænderne sorte og det var umuligt at vaske af. Siden bliver negle og neglerødder ligeledes sorte ved brug. De er kasseret og kundeservice siger: “Nej de må ikke bruges i regnvejr”. Mvh

1. Januar 2025

Kære Jan,

Tusind tak for din ærlige anmeldelse 💌

Vi er kede af at høre om din oplevelse med handskerne. Vores handsker er håndlavede i naturmaterialer, og derfor er de ikke beregnet til brug i kraftig regn, da vand kan påvirke både farve og struktur på læderet. Det ændrer dog ikke på, at vi forstår, hvor ærgerligt det må have været.

Vi arbejder løbende på at vejlede vores kunder endnu bedre omkring brug og pleje, så det er tydeligt, hvordan handskerne holder sig smukkest i mange år fremover.

Du er meget velkommen til at kontakte os på customerservice@rhanders.com, hvis du vil have hjælp til at finde et par handsker, der passer bedre til vådt vejr - vi vil meget gerne hjælpe 🧤

De bedste hilsner,

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Produktet er der intet at sætte en…

Produktet er der intet at sætte en finger på.
- men kundeservicen er to stjerner værd.
Efter de flotte omtaler af kollegaer og diverse reklamer, så havde jeg set frem til service på topniveau. Også når man tænker på prisniveauet i butikken.

Kommer i dag ind i butikken, hvor to personaler står og snakker (måske) privat. Fred med det, men samtalen fortsætter og jeg går rundt i butikken og venter på at blive betjent. Først efter de har afsluttet deres samtale, bliver jeg tilbudt betjening.

Ja, det ville måske være acceptabelt i andre butikker - men jeg forventer højere serviceniveau i Rhanders handske butik. Virkelig en skuffelse.

9. Januar 2025

Kære Azra,
Tusind tak for din ærlige anmeldelse ♥️
Det glæder os at høre, at du er tilfreds med produktet – men vi er oprigtigt kede af at læse om din oplevelse i butikken. Det er bestemt ikke den standard for service, vi ønsker at levere, og din oplevelse lever ikke op til det niveau, vi står for hos RHANDERS.

Vi sætter stor pris på, at du deler din feedback, så vi kan tage den videre internt og sikre, at alle vores kunder altid føler sig set og budt velkommen fra det øjeblik, de træder ind i butikken.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på customerservice@rhanders.com, hvis du har lyst til at uddybe din oplevelse – vi vil meget gerne gøre det godt igen 💌

De varmeste hilsner,

Smuk indpakning

Smuk indpakning, og god service.
Fantastiske produkter.

20. Dezember 2024

Kære Silas,

Tak for din rosende ord 💌

De kærligste hilsner,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk hurtig levering og…

Fantastisk hurtig levering og handskerne kom flot pakket ind i flot æske og med en håndskrevet note. Super fint, ville give 10 stjerner hvis jeg kunne!

26. April 2024

Kære Janus,

Mange tak for de fine ord - vi er meget glade for at høre, at du har haft præcis den oplevelse, som vi håber på. Vi håber, at du vil være ligeså glad for handskerne, og at de vil følge dig i mange år 💌

Vi ser frem til at få besøg af dig igen!

Umage

Den største ros for et produkt der emmer så meget af kvalitet. Alt fra vejledning på hjemmeside t. størrelse, indpakningen og ikke.mindst produkter var i særklasse. Noget man ser færre og færre steder.

Det er fantastisk at opleve hvordan I gør jer umage.

24. Dezember 2023

Kære Mette,

Mange tak for din utroligt fine anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du værdsatte vores fokus på kvalitet og omhyggelige service. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats værdsættes 💌

Tak for at vælge vores produkt, og vi håber at se dig igen snart!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har købt et par Lange Sorte…

Jeg har købt et par Lange Sorte handsker fra jer, de er i den bedste kvalitet, samt et meget kompetent salgs Team der sætter kunden højt.
Jeg fik det sødeste kort sammen med mit køb, det er til UG det hele. TAK
Jeg vil altid vælge Randers handsker!

24. November 2023

Kære Anette,

Mange tak for dine rosende ord! Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse og er tilfreds med dine nye handsker. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden ❤️

Kærlig hilsen,
Isabella // RHANDERS

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Elegante handsker i høj kvalitet

Fantastisk service. Meget elegante handsker og varer. Design og holdbarhed i top.

6. September 2023

Kære Silas,
Mange tak for din søde ord 💌 Vi er meget glade for at høre, at du har oplevet en fantastisk service og er tilfreds med vores produkter.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

De smitter HELT vildt af på hænder…………

Har købt et par kørerhandsker i sort. Så lækre at have på og super fin pasform.
Men mine håndflader er totalt sorte efter brug. Og nærmest umuligt at få af igen… Hvad sker der ..? Selv i ansigtet hvor jeg har kløet mig lidt er jeg sort…!!! De er ægte købt i en Neye butik.
Tænker at andre må have samme problem og desværre kommer jeg da til at overveje om jeg nogensinde igen køber handsker fra Randers Handsker !

4. Mai 2023

Kære Klaus,
Vi sætter pris på din tilbagemelding. Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med pasformen og komforten af de sorte kørehandsker, du har købt.
Vi beklager meget de besværligheder, du har oplevet med farven. Dette er bestemt ikke meningen. Jeg kan se, at du er i dialog med vores kundeservice, og at dine handsker er til behandling nu. Vi sætter stor pris på din støtte og håber, at du bliver glad for dine kørehandsker efter behandlingen. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på customerservice@rhanders.com 💌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er simpelthen så vild med Rhanders

Jeg er simpelthen så vild med Rhanders. Rebrandingen af det gamle historiske mærke er gennemført til perfektion. Alt fra indpakning til produkternes kvalitet er fuldstændigt fænomenal. Jeg har også kun oplevet virkelig fantastisk service, både når jeg har handlet i butikken i København og på nettet. Det må være mit yndlingssted at shoppe på hele internettet :)

7. März 2023

Kære Line,
Mange tak for din fine anmeldelse og rosende ord 💌
Vi er glade for at høre servicen og oplevelsen har været i top. Vi vil glæde os til at byde dig velkommen igen :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte et par kørehandsker fra…

Jeg købte et par kørehandsker fra fabriksoutlet uden nogen fejl :-O Jeg må sige, at jeg er målløs. Det er superkvalitet og rigtigt lækre læderhandsker. Aldrig har jeg haft så godt et par handsker med perfekt pasform og udseende. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Randers Handsker. Så næste gang jeg skal bruge et par vinterhandsker, ved jeg godt hvor min handel ligger

28. Februar 2023

Kære Rasmus,
Tusind tak for din positive tilbagemelding! Det glæder mig virkelig at høre, at du er tilfreds med dine kørehandsker, du har købt fra vores fabriksoutlet. Vi ser frem til at byde dig velkommen en anden god gang. Din støtte betyder meget for os! 💌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God hjemmeside, fede produkter, super service

Rhanders fortjener 5 stjerner fordi deres hjemmeside er i orden, deres produkter er i topkvalitet og deres service er i verdensklasse.

Jeg ville have nogle nye handsker og besluttede mig for, at det skulle være handsker i kvalitet. Rhanders' hjemmeside har været informativ, godt opsat, nem at finde rundt i og godt skrevet, hvilket gav mig tillid til virksomheden og lyst til at give dem en ordre.

Handsken jeg fik (Winston II) er også i en helt anden klasse end jeg har været vant til. Virkelig flotte handsker og behagelige at have på. Muligheden for livsforlængende behandling af handskerne er absolut et plus.

Sidst vil jeg også rose Rhanders for deres serviceniveau. Jeg havde fulgt anvisningerne på hjemmesiden med at måle mine hænder, men følte at jeg måske havde taget et nummer for lille pga. fingerlængde. Jeg tog ind til butikken i Aarhus for at rådføre mig om min mistanke, og jeg blev mødt af en meget venlig, smilende og hjælpsom kvinde i butikken. Jeg skulle opgradere mine handsker med et halvt nummer, så de sad perfekt. Ombytningen var smertefri og butikken var behagelig at være i, og jeg havde haft en rigtig god oplevelse.

Helt klart en super oplevelse herfra, og ikke sidste gang jeg regner med at bruge Rhanders! :)

19. November 2022

Hej Zilas,

Tusind tak for din fine anmeldelse og rosende ord!
Jeg er glad for at høre, at både oplevelsen og servicen har været god, og at du er tilfreds med dit par Winston 💌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastiks service og de fedeste ting.

Har bestilt handsker, bælte og smykker hos Rhanders.com to gange. Flot hjemmeside, hurtig betjening og i det hele taget fantastiks service. Jeg har mange flere gode RHANDERS produkter på ønskesedlen og det er bestemt ikke sidste gang jeg handler der :-)

1. Dezember 2021

Kære Andersen,
Tusind tak for din fine feedback! Det glæder mig meget at høre, at du har haft gode oplevelser på vores webshop. Det er fantastisk at høre, at du har flere RHANDERS produkter på din ønskeseddel - vi vil glæde os til, at byde dig velkommen en anden god gang ✨

Bare øv!

Havde fået et bare luffer fra Rhanders handsker i gave, som ikke faldt i min smag, hvorfor jeg tog ind i butikken for at returnere dem.
Til min store ærgerelse, kunne jeg ikke få pengene retur, men blot et tilgodehavende.
Jeg ender nu med at brænde inde med et tilgodehavende bevis på 1300 kr. til en butik, som absolut intet har, jeg kan bruge :(
Så et stort rungende øv herfra - anbefaler ikke andre at handle her, med mindre man virkelig ved at den ting man køber derfra ikke skal retureres!

18. Oktober 2021

Kære Tine Marie,
Jeg beklager virkelig at høre om din utilfredshed med din fine gave. Det er ærgerligt at høre, at lufferne ikke var efter din smag og du ikke kunne finde noget brugebart i vores butik. Vi vil meget gerne hjælpe dig med at undersøge om vi evt. kan finde en taske, tørklæde eller smykke som falder i din smag. Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på customerservice@rhanders.com eller besøge en af vores butikker.
Vi håber, at du vil overveje at give os en chance igen 💌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Handsker fra RHANDERS holder hele…

Handsker fra RHANDERS holder hele livet. Både i stil og i kvalitet.

Jeg er rigtig glad for mine handsker fra RHANDERS og påtænker at give et par i gave til familien, så de også kan opleve den udsøgte kvalitet.

24. Juni 2021

Hej Jeppe,
Tusind tak for dine fine ord! 💌

Super-lækre handsker

Super-lækre handsker! Og øreringe.
Jeg har igen købt et par Randers Handsker, efter mange år og er ovenud tilfreds.
De tidligere Randers Handsker blev slidt op. Det håber jeg også disse bliver. Og så bliver der købt nogle nye med det samme.

4. März 2021

Hej Anette,
Tusind tak for de rosende ord. Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med vores handsker 💌

Super oplevelse.

Lækker handske, leveret hurtig og i en pæn gaveæske, med en lille personlig hilsen fra afsender.:-) Levede op til beskrivelsen på hjemmesiden, og kan klart anbefales.

3. Februar 2021

Hej Ole,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at både servicen og leveringen har været god, og at du er tilfreds med handskerne 💌

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super lækre handsker i en fantastisk…

Super lækre handsker i en fantastisk kvalitet.
God kundeservice og hurtig levering.

25. Januar 2021

Hej Dorte,
Tak for de fine ord. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse, og vi vil glæde os til at tage imod dig en anden god gang 💌

Fremragende produkter

Fremragende produkter
Jeg købte to sæt handsker til julegaver i år - en gave til min kone ... og en gave til mig selv😀
Det er fantastiske handsker, perfekt pasform og lækker lækker kvalitet.

15. Januar 2021

Hej Jens,
Hvor er det dejligt at høre - vi håber I stadig er glade for dem 💌
// Isabella

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr