Das sagen Bewerter
Дуже задоволена застосунком. Вперше познайомилась з застосунком в грудні минулого року. Створила список бажанок до дня народження, і яким було моє здивування коли я отримала частину бажанок, це був на... Mehr ansehen
Подобається, що можна створювати різні списки бажанок на різні тематики, що є можливість накопичувати гроші у скарбничці, що можна не просто видаляти зі списку пункти, а саме відмітити як "здійснене б... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
🌟 Rewish — finally the place where you can Create and Manage your Wishlists. Perfect ultimate Registry, GiftList and Wishlist for gifts you really want. Find your friends and share with World
Kontaktinformationen
Vereinigte Staaten
- hello@rewish.io
- rewish.io
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Чудовий сайт для створення вішлістів, але
Чудовий сайт для створення вішлістів, єдине чого не вистачає так це бронювання подарунків, щоб на свято декілька людей випадково не подарувало одне й те саме, також якщо з'явиться ця функція було б добре щоб тому хто отримує подарунок не приходило сповіщення про бронь, щоб залишити інтригу сюрпризу
I've noticed a problem
I've noticed a problem: the links in the wishlist aren't opening because they point to a completely different URL. Why is this happening, and how can I fix it?
Не зручно
Дуже не зручно, коли відправляю посилання на віш лист, окрім обраних бажань відображається ще інші товари якісь...це ломає усю ідею
Приберіть Магію ШІ, вона мене бісить
Вітаю, сподіваюсь розрабчики це прочитають :3 Все чудово, я вже більше року користуюся і тепер ще користується моя подруга, дякую
Але! Нова функція тіндеру для бажань інших людей — сомнітєльно, ну добре. Але чому прямо на моїй сторінці?? Я не можу її прибрати, передвинути. Всі мої дошки спрятані від мого погляду та тику, тому що місце займає вкладка, якою, я впевнена на 100%, ніколи не буду користуватися.
Чому це не в верхній шапці головної сторінки, яка і так присвячена дописам інших людей? Я не знаю. Але я б дуже хотіла мати змогу хоча б передвинути цю функцію в самий кінець списку моїх вішлістів, або приховати 🤨 Дякую!!! цьом-цьом, па-па 👋🏻
Побажання
Все чудово) єдине, що я б хотіла, аби додали можливість чату в цей застосунок. Або коментарів. Адже я час від часу бачу бажання інших людей з речами, які в мене є, але якими я зовсім не користувалася. Наприклад нові парфуми, які мені не підійшли, і вони просто стоять на поличці. Я б хотіла мати можливість подарувати це людині, якій це треба - мати змогу зписатися, дізнатися адресу та відправити їй) було б класно дарувати незнайомим людям трошки радості
I'm really satisfied
It's so so good! A great alternative for those who have a hard time coming up with gifts or who want to learn more about their friends or acquaintances. However, addressing the developers, I would like to ask to add a description to each wishlist for ease of use and greater mutual understanding between givers and recipients.
Super cool app I can recommend it…
Super cool app I can recommend it 10/10.
It is fast, free and it actually doing what it's suppose to do not like other apps where you pay for buggy functionality.
Rewish is a Good choice
Rewish is a good choice if you want a simple and helpful wishlist tool for yourself or for sharing with others.
Будь ласка не видаляйте старі…
Будь ласка не видаляйте старі здійсненні бажання((( це ж так приємно дивитись і пишатись

Antwort von REWISH
Чудовий застосунок
Чудовий застосунок, дуже зручний. Особливо тішить, що український. Було б чудово мати змогу фільтрувати список від нижчої до найбільшої ціни, як для себе, так і для інших. А також змінювати на темну тему🫶🏻
Great thing
Great thing, but there should be an ability to prioritize the wishes, cause they are sirely not of same pro
Чудова програма-вішлист
Чудова програма-вішлист. дуже подобається можливість моментально шукати бажання інших - це значно спрощує процес! Одне прохання - добавте можливість додавати кілька фото до одного бажання!!! дуже треба
Класний та зручний застосунок.
Класний та зручний застосунок.
Правда, поки не знайшла кнопки з лінком "поділитися", щоб можна було скинути людям, які питають що подарувати мені на свята.

Antwort von REWISH
самий безглуздий застосунок
самий безглуздий застосунок, який тільки може бути. Якщо ти це читаєш, то знай, що ніхто тут твої бажання здійснювати не збирається а додаток лише для того, щоб збирати твої данні і все
Можна будь ласка прибрати автопереворот…
Можна будь ласка прибрати автопереворот екрану бо дуже не комфортно, наприклад коли лежиш і воно перевертається
Please add a function so that you can…
Please add a function so that you can change wishes in places, it is really missing. Thanks
Проблемт з реєстрацією
Дуже хотів спробувати цей сервіс, проте виникли проблеми вже на етапі реєстрації.
Коли відкрив сторінку для входу, мені запропонували зареєструватись через Gmail / Apple / FB, мені варіанти з привʼязкою акк до якогось сторонього сервісу на жаль не підходять
Коли вибрав зареєструватись по номеру телефону, то зʼявляється переадресація на російський телеграм, яким я користуватись відмовляюсь через країну походження
На жаль так і не получилось дослідити ваш сервіс
Чудово, але реєстрація....
Чудовий сервіс, досить зручний інтерфейс, але все псує необхідність реєстрацію для бронювання бажань, навіть для приватних вішлістів. Це не зручно, мені б не хотілося реєструватись просто для того щоб забронювати подарунок для приятеля.
great and simple to use
Overall, great and simple to use wish list with sharing feature, collections and automatic meta title and picture capturing. If only they add drawing of names for Secret Santa as an additional function...
Побажання щодо функціоналу
Вішліст працює чудово. Я користуюсь вішлістом скоріше щоб планувати майбутні покупки, тому особисто мені невистачає можливості змінювати порядок відображення самих списків. Також хотілося б мати можливість рухати самі бажання всередині списку.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.