Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er inde i Reusers vildt tit og bliver bare mødt af et stort smil hver gang, jeg har aldrig haft en dårlig oplevelse men noget jeg har købt der inde. Jeg syndes det er virkelig nemt og overskuel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et skønt kvindeunivers med et godt koncept! Dejligt med stor fokus på genbrug og bæredygtighed! Reusers har alt til en kvinde, både tøj, accessories, highend osv. i alle størrelser og prisklasser.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

- Alt for dyrt for leje af stand og kommission. - Forskelsbehandling af kunder - Fejlvurdering og forkert vejledning af prissættelse af salgspriser, så måtte sætte tøjet ned med 70-80 procent d... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Man skal sørge for, at komme forbi sin "bod" dagligt, hvis man vil undgå at andres tøj bliver hængt sammen med ens eget, ligesom tøjet, eget og andres, ofte ligger i en stor rodebunke på jorden. Ved... Mehr ansehen

1. Geschäft für Second-Hand-Kleidung
  2. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Reusers er dit reuseunivers med alt til kvinder

3,6

2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Dejlig butik

Dejlig butik! Masser markedsføring på Instagram og Facebook. Nemt at shoppe hjemmefra sofaen! Og butikken bugner af lækre varer i hyggelige og pæne omgivelser. Super søde og hjælpsomme medarbejdere.. klart et besøg værd..

9. Oktober 2023

Antwort von Reusers

Hej Camilla, Tusind tak for din anmeldelse, det betyder utrolig meget for os at vores kunder værdsætter Reusers. Sammen gør vi en forskel.

Mvh Reusers, Christina

Føler mig snydt

- Alt for dyrt for leje af stand og kommission.
- Forskelsbehandling af kunder
- Fejlvurdering og forkert vejledning af prissættelse af salgspriser, så måtte sætte tøjet ned med 70-80 procent den sidste uge for bare at tjene kommissionen hjem. Endt salgspris i gennemsnit blev efter kommission blev va 17,5 kr pr tøj del for kjoler og lign til en værdi på 600/800 kr i nypris.
- havde betalt for oprydning af stand, det skete ikke.
- modtage mails 1 måned efter afslutning af stand om fundet tøj i andre stande, Men tøjet kan ikke findes når man komme ud i butikken.

Dog skal i have et plus for ideen om genbrug / bæredygtighed, men det bliver et loppemarked for mig næste gang.

10. Oktober 2023

Hej Heidi,

Jeg har forsøgt at fange dig på oplyste telefon nummer, men dette er desværre ikke muligt.

Jeg har ligeledes været ved at finde frem til dit forløb hos os i Reusers, da vi taget sådan en anmeldelse meget alvorligt.

Når det bookes stand hos Reusers er standleje og Kommission et kendt parameter, som accepteres ved booking. Dernæst har du i dit lejeforløb på 4 uger, solgt for 1705 kr.

Din forudset udgift var 248,75 kr/ugen incl 2 oprydninger, der er blevet udført og dokumenteret af personale, disse oprydninger har en værdi på 100 kr. dermed har du betalt 148,75 kr*/ugen for stand + 20% kommission af salget.

Pris sætning og rataberingen har du selv stået for og kan derfor ikke holde os op herpå, som virksomhed.

Derudover vil jeg minde om, at når varer findes og der sendes mail herom skal det hentes inden for 14 dage.

Derefter er varer blevet doneret til velgørenhed.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fedt koncept, mega god oplevelse

Super fedt koncept, både som standlejer men også som køber.

Det er nemt at sætte sin stand op, hvor der både er alarmer, bøjler, skilte m.v. ved klargøring, som man har fri afbenyttelse af. Hver gang jeg har afsluttet min standleje, er jeg gået fra butikken med et kæmpe smil, både pga. det gode salg (det kan virkelig betale sig at købe en stand ! Så klar anbefaling), men også pga. det søde personale, der altid står klar til at hjælpe. Det er meget nemmere end at sælge på diverse andre platformer, som trendsales m.m.

Som køber er butikken også i TOPKLASSE, da der er et så bredt udvalg på de mange stande. Der er en masse blandede str, mærker og stilarter af items, så jeg ender altid med et godt køb (flere), når jeg forlader butikken.

Kæmpe skulderklap til indehaverne af butikken, der har fået stablet et vanvittigt fedt koncept sammen, for både standlejere og købere. Derudover mega fedt, at de tænker på standlejere ift. det nye system, der kommer snart, hvor det både bliver nemmere at være standlejer, men hvor man også har mulighed for at købe nyt tøj i butikken af sit eget salg. Mega fedt !

Butikken, personalet og konceptet får klart 5/5 stjerner !!

28. August 2023

Hej Majse,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - den varmere meget mere end du aner <3
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen indenfor i vores univers igen.
Rigtig god dag og sommer.
Dbh Christina, Indehaver

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et skønt kvindeunivers med et godt…

Et skønt kvindeunivers med et godt koncept!
Dejligt med stor fokus på genbrug og bæredygtighed!
Reusers har alt til en kvinde, både tøj, accessories, highend osv. i alle størrelser og prisklasser. Et super sødt/venligt personale og nogle søde indehavere at butikken! Glæder mig til fortsat at følge med i jeres reuse univers❤️

Kære Emilie,
Tak for du følger med og ikke mindst for at dele din mening omkring Reusers med os <3

Reusers - sammen gør vi en forskel <3

Sød og hjælpsom personale

Sød og hjælpsom personale til at hjælpe en med at beskrive tøjets stand og sende tøjet, når man bor i den anden ende af landet. Kan helt klart anbefale at handle der.

Antwort von Reusers

Kære Chichi, fedt du handler med, selvom der langt til aalborg.
For os handler der om og formidle mest muligt Reuse, for vores sælger og sammetid sikre køber i butik/online altid er sikret bedst mulig service.

Bliv ved med at shoppe Reuse, sammen gør vi en forskel <3.

Shopper rigtigt meget i Reusers

Shopper rigtigt meget i Reusers, både online og fysisk i butikken. Det er altid god service og personale har altid smil på læberne. Har altid fået hurtig svar og hjælp hvis det har været spørgsmål ved online shopping. Helt klar 5/5 stjerner.

Fedt at læse! og fedt du deler <3
Tak for du sammen med os gør Reusers muligt.

Rigtig god weekend.

Team Reusers

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg elsker konceptet

Jeg elskede i forvejen konceptet inden jeg jeg købte 6 ugers standleje, og efter endt leje er jeg stadigvæk tosset med konceptet! Jeg har fået solgt rigtig mange ting som jeg helt sikkert ikke havde fået solgt udenfor reusers, så for mig var det en god oplevelse.

Desværre oplevede jeg en del ting som forsvandt - varer for ca 400 kr, hvor én af tingene endda var med alarm på.

Da jeg hentede mine varer efter endt leje, havde jeg fået flere ting med som slet ikke var mine, men fra standens tidligere lejer og fra helt andre stande, hvilket jeg ikke helt forstår, når det nu er de ansatte der pakker din stand ned, netop for at undgå det. Derud over var der stadigvæk nogle af mine ting tilbage på standen da jeg kom 2 dage efter for at lede efter mine manglende ting.

Jeg vil virkelig håbe at reusers gør det ulovligt at tage store tasker med ind i butikken, for at mindske risikoen for tyverier, samt gør det mere tydeligt for nye lejere at der er mulighed for at man kan få små ting op til disken at ligge, for det hørte jeg først da jeg kom for at lede efter mine manglende sager.

Selvom der har været lidt trælse oplevelser med ting der forsvinder, så er personalet utrolig søde at snakke med og virker til at de elsker deres arbejde, og som virkelig bidrager til en rar atmosfære i butikken!

Jeg har helt sikkert planer om at have en stand igen på et senere tidspunkt, og jeg håber at mine forsvunde varer dukker op med tiden.

17. Juli 2023

Kæreste Trine,

Af hjertet tak fordi du 1. har valgt Reusers som din salgsplatform og 2. fordi du har taget dig tiden til at skrive denne anmeldelse af os <3

Jeg har forsøgt at fange dig telefonisk uden held, da det altid er nemmere at 'takke' og snakke derover end at formidle på skrift :-)

Først og fremmest - SIKKE ET FLOT SALG du har haft hos os - det er imponerende.
Dernæst: Du har en rigtig god pointe vedr. store/større tasker, hvorfor vi faktisk har er i gang med at få udarbejdet grafisk materiale, som skal afhjælpe os med store/større tasker rundt i butikken.

Så igen: TAK for din konstruktive kritik heraf. Det er sådanne beskeder som hjælper os med hele tiden at blive bedre og skarpere.

Mht. de items/varer du ikke har fået med hjem, så oplever vi i 95% af tilfældene at de er blevet fejlplaceret, og ligger 'henlagt' på en anden stand. Derfor vil du også kunne modtage en mail herom - eller opleve et salg. Send endelig en mail på aalborg@reusers.dk med de varer du mangler - så kan vi notere dem hos os og holde øje hermed, når vi rydder op og nedpakker stande.

Har du spørgsmål eller andet, så endelig kontakt os i butikken.

Rigtig god dag - og på gensyn som standlejer og super-reuser hos Reusers Aalborg.

Dbh Anne Glinvad, Indehaver

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn butik med et godt koncept

Dejligt med fokus på genbrug og bæredygtighed!
Reusers har tøj, tilbehør og nips i alle prisklasser og størrelser, og personalet virker venlige og hjælpsomme.

25. Juli 2023

Hej NS,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - den varmere meget mere end du aner <3
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen indenfor i vores univers igen.
Rigtig god dag og sommer.
Dbh Anne, Indehaver

Pas på jeres sager

Jeg har lejet en stand hos reusers i Aalborg i ca 2 måneder, de måneder har været FORFÆRDELIGE.
Jeg har døjet med at mine ting blev væk, og når man står i butik går man op i god kundeservice, men det aner de INGENTING om. Når jeg har spurgt eller sagt mine ting er blevet væk og VIST dem et billede af de sager der er blevet væk, så har de enten sagt “kig i lost and found” eller “hvis der ikke er alarm på, så kan det være de ikke er her mere”. På jeres hjemmeside STÅR DER “priser over 100kr skal der være alarm på” de sager der er blevet gjort væk er ikke over 100kr, så at mene de er blevet stjålet er ikke okay.
Hvergang jeg har besøgt deres butik og spurgt efter de glemte sager har virket SÅ ligeglade, og kun brugt “lost and found” sætningen så: PAS PÅ JERES TØJ
Når man kommer ind i deres butik siger de ikke hej, det eneste de har travlt med er deres Instagram profil, hvilket også hænger sammen med hvordan butikken ser ud. Butikken ligner en bunke rod, og der er kommer altid “fremmed” tøj på ens stand, istedet for at være på Instagram så gå dog rundt i butikken og sørg for at alt tøj hænger hvor det skal, på de rigtige stande. Og når man snakker om rod, så kan I også få hængt det tøj op der falder fra bøjlerne.
Jeg fik hentet mit tøj idag, idet jeg låner deres kasser til at bære tøjet ud i bilen så siger jeg “tak for lån” så får jeg intet svar, da ekspedienten kigger på sin computerskærm, og først svare da jeg næsten sætter min fod ud af udgangen, jeg havde næsten ikke behov for et tilbagesvar.
Den eneste grund til jeg forlængede min stand var at vi skulle komme af med tøjet i håb om at få penge, men jeg kommer ihvertfald ikke tilbage her til.
Det var min anmeldelse om reusers.

16. Juli 2023

Hej Nadja,

Tak for snakken i telefonen - jeg er glad for at du har taget dig tid til både at skrive herinde samt taget dig tid til at snakke med mig telefonisk.

Dine synspunkter er blevet vendt sammen med dig - samt internt og vi tager dem på vores skuldre og sikrer os at du får en bedre oplevelse næste gang du besøger os i butikken.

For vigtigt er det at sige, at vi VÆRDSÆTTER vores kunder og standlejere i allerhøjeste grad - og de fysisk-besøgende i butikken er også vores første prioritet. Det må der ikke være nogen som helst tvivl om <3

Vi gør alt hvad vi kan for at værne om alle vores kunder - både on- og offline.
Vi bestræber os på at have byens (ja faktisk, Nordjyllands) bedste service. Man skal komme glad ind - og vigtigst: gå glad ud igen.

Igen, tak for din konstruktive kritik og tak for din tid i telefonen. Er igen glad for at vi fik vendt dine tanker og ved at vi næste gang, kan sende dig glad ud af døren :-)

Ring endelig igen hvis der er det mindste - du har mit nummer.

Dbh Anne, Indehaver

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg har haft en stand ved Reusers tre…

Jeg har haft en stand ved Reusers tre gange nu. Personalet er, som udgangspunkt, altid søde og imødekommende. Konceptet giver god mening og der tilbydes den hjælp man vil betale for, oprydning, fremvisning osv.
Desværre må jeg erkende, at de tre bookinger har medført at næsten lige så meget tøj er blevet “væk” som jeg har fået solgt. Nogle gange er der dukket en mail op en rum tid efter, med at et stykke tøj er fundet men det er desværre langt fra det hele: meget er blot gået tabt. Jeg har forsøgt at tale og skrive med personalet omkring det, men meldingen er, at der er meget tøj i butikken.
Jeg forestiller mig ikke, at jeg vil lave en 4. Booking ved Reusers, da det har kostet for meget mistet tøj. Og da jeg ikke bor tæt på butikken giver det heller ingen mening økonomisk at skulle køre frem og tilbage når et enkelt stykke tøj eller to findes igen. Butikken kører med, at nedpakningen obligatorisk skal gøres af dem, hvilket sikkert giver god mening af mange årsager for butikken. Desværre giver det ikke mening for mig som lejer, da jeg ikke får kigget min stand ordentligt igennem for manglende vare når jeg allerede er derude.

14. Februar 2023

Kæmpe tak for jer ❤️

Kæmpe tak for jer ❤️
Jeg elsker at I viser så meget lækkert tøj frem på Instagram!
Jeg har det lidt svært med, at gå rundt og kigge på alt tøjet. Så derfor er det fedt I viser en masse frem Instagram OG at I sender til Sjælland 🎉

4. April 2023

Antwort von Reusers

Hej Anja, Af hjertet tak for din anmeldelse og positive feedback til Reusers. Vi elsker du shopper med helt for Sjælland og så dejligt at læse vi gør en forskel når vi markedsføre vores koncept dagligt på SOME.
Rigtig god påske til dig.
Mvh Christina, Indehvaer

Kæmpe anbefaling herfra!

Kæmpe anbefaling herfra!

Jeg har haft en stand i Reusers over flere omgange nu, og jeg vender gang på gang tilbage - fordi det altid er en succes!

Der er en virkelig god atmosfære med et skønt personale, som altid står klar til at hjælpe.

Der er en helt masse stande med forskelligt tøj i god kvalitet og til virkelig gode priser.

Derudover er det nemt at sætte sin stand op, og følge sit salg via deres app. Nemmere bliver det simpelthen ikke!

Reusers får min største anbefaling!

30. März 2023

Hej Matide,
Af hjertet tak for du er med hos Reusers og din super flotte og anerkendende anmeldes af vores koncept.

Sammen skaber vi et unikt Reuse univers, uden jer ingen Reusers <3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et dejligt sted at komme

Et dejligt sted at komme, både som gæst og udstiller.
Skønt og glad personale.

25. Februar 2023

Kære Vivi,

Tusind tak for din 5*Stjernet anmeldelse af vores fantastiske Reuse univers med ALT til kvinder.

Vores kunders ord, betyder meget for os og man synes vores butik er et dejligt sted at komme.

Vi er Reusers, du er reuser - sammen gør vi en forskel :-)

🤩🤎

Nemt at sætte op, hurtigt salg, og venligt personale 🤎

16. Februar 2023

Kære Sofie,
Tusind tak for du valgte at anmelde vores 5*stjernet koncept.

Vi gør hverdag alt for at gøre en forskel for vores standlejer og kunder.
Sammen gør vi en forskel.

Vi er Reusers, sammen er vi Reuser.
og sammen gør vi en en forskel.

Hej Amanda,
Tusind tak for din anbefaling og søde ord.
Vi bestræber os hverdag på at kunne servicere vores kunder hele vejen rundt hurtigste muligt og ønsker at give alle byens bedste oplevelse med Reuse 🥰♻️

Tak for du valgte os 🔥

Mvh Christina, Reusers

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Varmeste anbefalinger og kæmpe ros.

Varmeste anbefaling og kæmpe ros.
Har ikke andet end positivt at sige om denne skønne skønne butik.Personalet er så søde og er altid klar til at hjælpe en. Atmosfæren er fantastisk.
Fedeste måde at gi alt ens lækre tøj og nips nyt liv.
Jeg har haft stand her ude i et stykke tid nu og kan varmt anbefale det. Jeg har selv Li forlænget min stand da det går super godt og så er det os bare mega hyggeligt.Så hvis man trænger til at få sorteret ud i sit tøj kan jeg varmt anbefale at booke en stand hurtigst muligt.

12. Januar 2023

Hej Betina,
Af hjertet tak for din varme anbefaling

Den bedste genbrugsbutik

Jeg elsker konceptet i reusers, og de har tøj til alle. Både dyrt og billigt. Man bliver altid mødt af et smil fra personalet, og en flot butik med en masse spændende varer. Jeg elsker at besøge reusers, og man kan ikke undgå og gå derfra uden og have købt noget.

24. November 2022

Hej Johanne
Af hjertet tak for din varme anbefaling.

Super fedt koncept

Super fedt koncept!
Der er noget for en hver smag til fornuftige priser. Super sødt og hjælpsomt personale. Kan varmt anbefales at tage et smut forbi eller tjekke deres Instagram ud, hvor der også altid er masser af spændende sager.

6. Januar 2023

Hej Mie
Af hjertet tak for din varme anbefaling

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste handler ikke andre steder…

Min kæreste handler ikke andre steder og har tit haft stand, hvor jeg har været med ud og fylde op. Altid venligt og hjælpsomt personale. Thumbs up herfra👍🏼

1. Januar 2023

Hej Jacob
Vi forstår din kæreste, hvorfor os betale overpris? :-)
Af hjertet tak for din anbefaling, betyder meget at man som mand os føler sig velkommen hos os :-)
Mvh Reusers

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr