Unternehmen hat geantwortet
Leuke casino met leuke bonussen 1e keer 180 uitbetaald kijken hoe lang jet duurt voor het op de rekening staat
Good casino with a big assortment of games. And really nice bonus offers
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Good casino with a big assortment of games. And really nice bonus offers

Antwort von Retrozino
Nice casino, all the providers are there and nice live support agents

Antwort von Retrozino
Ik heb 275 euro in mijn acount en krijg geen email om mijn wachtwoord te veranderen dus ik kan niet uitbetalen en niet inloggen dus daarom 1 ster

Antwort von Retrozino
Speel nu een paar dagen op dit platform. Veel leuke spellen met een leuke RTP en bonussen. Geen time limiet. Account geverifieerd zonder problemen, uitbetaling aangevraagd. Nu wachten hoe lang het gaat duren voordat het op de rekening staat.

Antwort von Retrozino
Good service & many fun games.
And a lot of bonuses
Super

Antwort von Retrozino
They are very nice. I like to play on this casino.

Antwort von Retrozino
Ik ben nieuw op dit platform en kwam het tegen via social media. Uit nieuwsgierigheid heb ik besloten het te proberen. Het spelaanbod is ruim, met onder andere slots en live games. Daarnaast zijn er enkele live spelshows, al is dat aanbod beperkt.
De app is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, en de bonussen zijn aantrekkelijk. Ik heb inmiddels mijn eerste uitbetaling aangevraagd; deze staat momenteel nog in behandeling. Ik ben benieuwd hoe lang het duurt voordat het bedrag daadwerkelijk op mijn rekening staat.
Na ontvangst zal ik mijn review updaten, inclusief de uitbetalingstijd. Voor nu beoordeel ik het platform met drie sterren.
*update
Geld stond 48uur later op mijn rekening , goede eerst ervaring

Great games good service

Supernice games. Easy to play (even for me) and Nice winnings

Nice site and good games and good bonus! My name is Stivan Sabinov

Antwort von Retrozino
Cok güzel para attım ve hemen kazandım

Antwort von Retrozino
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.