God oplevelse at købe hos retrosmykker.dk 👍 Varen købt svarer præcist til billeder og beskrivelse. Fornuftig priser. Lidt langsomt forsendelsesproces, en hel uge indland i DK. Det kan gøres bety... Mehr ansehen
Kædens tykkelse var lidt anderledes end beskrevet ! Ingen problemer,kunne bare sende den retur, men valgte at beholde den! Synes det var en god oplevelse! Meget fin behandling! Vil helt sikkert han... Mehr ansehen
Fandt en smuk slipsenål i 18 karat guld, som jeg ville give min forlovede i morgengave på vores bryllupsdag. Havde en fantastisk oplevelse, med venlig og hjælpsom betjening. Har ikke en finger at sæt... Mehr ansehen
Smukt udført vedhæng, som man ikke kan købe i samme kvalitet som nyt. Det siges, smykket er fra begyndelsen af 50`erne - En tid, hvor man satte en ære i godt og smukt håndværk. Bestilt lørdag modtage... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Vi sælger nordiske smykker fra mellem 1900-1970. Primært danske smykker men også udenlandske f.eks. fra Victoriatidens England og den ægyptiske oldtid.
Adelgade 44, 5400, Bogense, Dänemark
- shop@retrosmykker.dk
- retrosmykker.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hurtig og god betjening
super tilfreds med varen god pris og…
super tilfreds med varen god pris og lynhurtig forsendelse.
Alt passede med beskrivelse på…
Alt passede med beskrivelse på hjemmesiden. Ringede også og have super samtale med firmaet. Er virkelig glad for min ring!!!@
Smykket er pænt
Smykket er pænt, men har en uprofessionel reparation i et led - dette var ikke oplyst, og jeg kunne ikke nå at få det ordnet, inden det skulle gives væk som gave.
Kædens tykkelse var lidt anderledes end…
Kædens tykkelse var lidt anderledes end beskrevet !
Ingen problemer,kunne bare sende den retur, men valgte at beholde den!
Synes det var en god oplevelse! Meget fin behandling!
Vil helt sikkert handle der igen!
Det var sjovt at kunne byde på smykket…
Det var sjovt at kunne byde på smykket og få rabat. Pakken ankom hurtigt og det hele var som det skulle være.
Tak for hurtig levering
Fine smykker og hurtig levering
Fine smykker og hurtig levering. Har købt flere gange, og begge gange er smykket blevet leveret indenfor få dage og så ud ligesom på billedet i webshoppen.
Så godt og rigtig betjening
Fine kvalitets produkter
Fine kvalitets produkter, billedet og beskrivelsen, stemte overens med varerne jeg havde modtaget. God service og hurtig levering. Vil helt sikkert anbefale Retrosmykker til andre. Mvh. Mia Rasmussen.
Fine ting og lynhurtig levering.
Super tilfreds
Har ledt efter et smykke i over 30 år og det fandt jeg i retro smykker. Venlig og hurtig kontakt. Hurtig levering.
Super fine manchetknapper
Super fine manchetknapper. De kom hurtigt og er i god stand.

Antwort von Retrosmykker
Fandt smukke og billige smykker
Fandt smukke og billige smykker, de kom hurtigt. Helt perfekt

Antwort von Retrosmykker
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.