Kan klar anbefale deres 10 retters tasting menu, hvor man kommer gennem menu kortet...specielt tataren. Trods der var fuldt booket på sen seating og mange mennesker var betjeningen personlig og hurtig... Mehr ansehen
Stemningen på restauranten er virkelig god og hyggelig med musik i passende lydstyrke. Vi fik Gorillas 4 retters menu og vin til. Forret - super lækker, mellemret - kedelig, men ikke dårlig, hovedret... Mehr ansehen
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service. Både dørmand og tjener var flabede, vi måtter hverken nå at drikke vores drink færdig eller nå på toilettet inden de pludselig bestemmer sig for at de har... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ærgelig oplevelse
Ærgelig oplevelse. Vi var to veninder der gerne ville ud og have lækker mad. Vi finder restauranten og får bestilt bord. Vi kommer ind til voldsom larm og dårlig akustik så tjeneren ikke engang kunne høre hvad der blev sagt. Det skal lige siges vi var der meget sent, men vi synes stadig det var voldsomt.
Vi blev sat oppe i et vindue helt henne i en krog.
Vi prøver at se bort fra at der virker til at være alt for mange mennesker samlet i et lokale.
Vi kigger på maden og vælger at ville dele en pasta og bestille nogle drikkevarer - og måske nogle snacks alt efter hvor sultne vi var.
Den ene drink kommer men ikke den anden der var blevet bestilt. Vi får sagt det til en anden tjener at vi mangler en, men der kommer aldrig en til - som om der slet ikke bliver kommunikeret mellem personalet.
Maden er meget lang tid om at komme, og da den så kommer ligger der 4 raviolier på tallerkenen. Voldsom lille portion til prisen.
Vi får spist maden og vælger at vi smutter. Vi får ikke hvad vi har bestilt og der er meget lidt for prisen.
Vi bliver desuden også surt/irreteret konfronteret af en tjener med at man SKAL købe for 250kr per person. Vi undskylder da vi ikke havde været der før og derfor ikke vidste det. Det selvfølgelig helt okay at konfrontere os med det, men der er helt klart også en bedre måde at sige det på.
Vi gik efter kort tid da vi ikke kunne holde ud at være der i larmen og da vi ikke følte os særligt velkommen.
Dumt sted at bruge penge i vores optik.
God madoplevelse
God mad, god betjening og fair pris
Sløj mad til prisen
Sløj mad til prisen, forfærdelig akustik, service virkelig middel
Små portioner uden kød
Vi bestilte 3 omgange pasta med noget braiseret oksekød, og der var næsten intet kød i. Selve pastaen og sovsen var god men når man bestiller en pasta til 140 kr vil man gerne have andet end pasta og sovs. Det var også en meget lille portion.
Ærgerligt
Jeg synes faktisk det er ærgerligt, at jeg skal give 2 stjerner, men nu har min ledergruppe og jeg været der 2 gange på 4 måneder. Maden smager fantastisk, men da vores formål med aftenen begge gange var at have en festlig aften, blev vi svært skuffet. Første gang vi var der, bestilte vi 10 shots, da vi bare rigtig gerne ville have det formidable ‘show’, som vi havde set og hørt så meget godt om. Da vi havde ventet næsten 30 min kom der en tjener og sagde, at hun havde annulleret vores ordre og at vores bord var givet til nogle andre, og vi skulle derfor gå. Øv.
Anden gang kom vi tilbage med høje forventninger og bestilte som det allerførste vores ‘show’, for det havde vi talt meget om og set frem til, men fik at vide, at den der stod for det var på ferie, og så var der ligesom bare flad energi derfra??
Jeg skriver sjældent anmeldelser, men er nødt til at skrive denne, da Gorilla har så meget at byde på, men desværre formår at give en meget tam oplevelse, når man som begejstrede kunder kommer ind, og nu to gange på meget kort tid går skuffet derfra.
Latterlige små portioner
Vi bestilte en hovedret - kylling med svampe og olieven - til 185 kr. Portionerne var så små og jeg har aldrig tidligere oplevet at få så lidt for mine penge. Helt til grin. Vi blev nødt til at spise en hotdog på en tankstation på vejen hjem. En af de værste steder jeg har været.
Meget meget simpel mad. Sløj betjening.
Bestilte deres menu, samt dertilhørende vinmenu, og de lagde godt ud med snacks’ samt det obligatoriske brød.
Fik serveret en mousseret vin til snacksne, som passede fint til.
Der gik dog 20-25min før man fik næste ret, som bestod af pasta med vinterkål og parmesan. En helt vildt ligegyldig ret, som smagte af, ja pasta med parmesan.
Tjenerne glemte at jeg havde bestil vinmenu og jeg måtte selv spørge ind til, om der fulgte et glas med til pastaretten. Det gjorde der selvfølgelig, men jeg var nærmest færdig med retten før glasset blev serveret. Jeg blev dog kompenseret for dette, ved kun at skulle betale for ét glas vin, i stedet for en hel vinmenu. Go’ stil.
Efter pastaretten kom kødretten flyvende, nærmest 1,5-2min efter at pastaretten var blevet ryddet af. Oksecouvette ved kartofler og pebersovs. Super simpel ret. Kødet var da fint, og sovsen ligeledes, men igen. Meget, meget simpel. Til gengæld fik jeg min vin til tiden.
Middagen blev afsluttet med æbletærte, som var super fin. Den kom ligeledes flyvende ind, nærmest hurtigere end tiden imellem pastaretten og køddet.
Endnu en gang måtte jeg konstatere, at de havde glemt vinen, så jeg formoder at der skulle have været serveret et glas dessertvin til kagen, men det udeblev.
Generelt for oplevelsen var; hyggelig stemning, jeg havde 6-7 forskellige tjenere til en 4-retters menu. (Deraf nok den manglende kommunikation omkring hvornår maden skulle køres, og vinen)
Maden er ok, og så ikke mere end det. Meget meget simpel!
Ingen trommer!!!!
INGEN TROMMER!!!
Vi var på gorilla og spise ugen før hvor vi hyggede os og havde det virkelig sjovt, man kunne bestille et show med trommer oven i. Nu er vi her igen og tjeneren står og lyver os op i ansigtet, de siger at de ikke har kørt tromme show i en måned, det jo total løgn…. Tænk engang at man står og lyver sine kunder op i ansigetet
Respektløst
Måtte spise mig mæt i brød...
Har aldrig nogensinde oplevet at få så små portioner. På ingen måde pengene værd! Retterne var SÅ små, at jeg endte med at måtte spise mig mæt i brød...
Hovedretten var et tyndt skåret stykke kød der var ca 10 cm langt og 4 cm bredt og med en side som man kunne spise i én bid?! Det er sgu en ommer! Samme problem med forretten. Det var ca. 2 bidder mad. Det er for dårligt. Maden smagte godt, men kan simpelthen ikke anbefale nogen at tage ind og spise hos Gorilla. Ud fra størrelsen på jeres portioner, mener jeg ikke i kan tage mere end MAX 200 kr. for jeres menu. DÅRLIGT!
Bestilte ravioli til over 250kr og da…
Bestilte ravioli til over 250kr og da den kom fik jeg 6 stykker og havde aldrig smagt noget så dårligt. Sagde det til tjeneren men han var lidt ligeglad og sagde bare han ville sige det videre. Der skete aldrig noget og blev nød til at tage hjem og lave noget selv. Fanme dårlig stil alt for dyrt og dårlig mad 1 stjerne herfra
Menu of 10 servings
10 servings, none af which I would ever buy again-
Poorly prepared, average too low kvality
Highly expensive,
None af the staff had any wine knowledge,
Or food knowledge
Never Again!!!!
God madoplevelse
God madoplevelse, der var dog en del støj men ellers en fin oplevelse.
Uprofessionelle dørmænd
Jeg var til julefrokost hos Gorilla og blev smidt ud forbi jeg gik på det forkerte toilet (dame toilettet) inden jeg nået at benytte mig af toilettet, kom en vagt ud og begyndte at tage fat i mig, som om jeg havde gjort et eller andet helt vildt sindssygt! Han filmede mig også :/
Da jeg kom udenfor, så fik jeg lovet bank af den anden dørmand der stod udenfor. Yderst yderst uprofessionelt!
Kommer aldrig igen.
(Se gerne optagelserne fra jeres kollega) det var fuldstændig umyndigt.
This was horrible
This was horrible! We took the 6 course tasting menu and pretty much everything tasted funky and was unseasoned. Steak was chewier than ever ans paired with ”leek pesto” which just was boiled, blendee leeks by the taste of it. That was the 4th course I believe and we decided to just pay for what we hade already ate and left. To add to the experience they played some very loud drums and trumpets pretty much directly in our ear every time they sold a certain drink.
NEVER AGAIN IN MY LIFE
I’m at Gorilla with my Company for this…
I’m at Gorilla with my Company for this years summer party. We have been eating the 10 dish tasting menu and are almost done when I decide that after 3 housers, need to get up at have a smoke break. So I go out smoke my cigarette and try to go back to my seat. That’s when I get denied entry by the bouncers.I explain that I’m siting 2 tables behind them and are in the middle of our company dinner. He insists in me having to show ID to enter. I explain that my stuff is at the table, that I’m 32 years old and have been eating the tasting menu and drinking wine at the table for 3 hours (wine pairing menu). I ask him to please go and ask the waiter or my coworkers if it is true that am a siting customer. But the guy just insist in not letting me in and doesn’t go and check. I end up giving up on the guy and just walk around so I can get back to my seat. He spots me and comes running over like if I’m robing the place. He actually pushes me away in front of the table I’m sitting at. So I end up being escorted out and having my colegies give me my things. We all en up leaving. That’s my night at Gorilla and the weirdest thing I have experienced at a restaurant. 🫠😫
Bestiller bord til 4 mennesker.
Bestiller bord til 4 mennesker.
Vi starter ud med en flaske rosevin, og derefter 10 retter til alle 4 mennesker.
Jeg har aldrig oplevet så små portioner til at dele 4 personer. Jeg personligt gør opmærksom på at jeg sulten og spørg til at få lidt ekstra tilbehør eller andet og får derefter at vide at jeg ikke skulle bekymre mig, og at jeg nok skulle blive sulten.
Situationen er bare af den at pastaen er overkogt og man får 1 lille skive kød pr. Person
Kald mig gammeldags eller smålig men at skulle betale for danskvand på genopfyldelige flasker når man har købt vin og pitchers er får grådigt i min verden.
Tjenerne har ikke meget erfaring hvilket er en helt fair ting, men når man skal pifte eller råbe på tjeneren for at få lov til at bestille drikkevarer eller betale regningen så bliver man en anelse træt…
Har spist på rigtig mange restauranter i København og resten af Danmark og gorilla er ikke et sted jeg sætter benene igen.
God betjening, smagsløs pasta
Min veninde og jeg tog en sen middag på Gorilla, da vi før har været derinde (nogle år tilbage), hvor det var rigtigt godt. Desværre var vores pastaretter smagsløse, og pastaen for hård (mere en “al dente”). Tataren, som vi fik til forret, var også smagsløs, og tilbehøret desværre ligesådan. Men søde tjenere og venlig betjening. Gode øl.
My boyfriend and I went to Polvos…
My boyfriend and I went to Polvos restaurant on Capital of Tx Hwy in Austin Saturday evening. Our food was poor. Mine was inedible. I ordered the fajita salad. The salad half of the plate was fair but the other side had hard not crunchy tortilla with tasteless black beans smothered with burned hard chicken fajita pieces with unrecognizable fried black rubbery strips that were like shoe leather. I complained to the waiter and he said sorry and walked away. When he came back I asked to talk to the manager. 10 min later he came back and said manager was too busy to talk to me. Incredulous answer as the restaurant wasn’t busy at all I told him I did not want to pay for the burnt half he said he’d talk to the manager and he never came back so I left $10 for my portion boyfriend paid in full for his and we left This was without a doubt one of the WORST restaurant experiences of my life. Inexcusable. Avoid this place. And the prices are outrageous. Especially for what you get. Shame on you Polvos !
Dårlig opførelse af tjener
Hej,
Jeg havde desværre en super træls og uheldig oplevelse hos jer i går, d. 14 omkring kl: 20-22 tiden.
Jeg er og mine to veninder, plus vores to venner var inde og drikke drinks hos jer, og havde det super hyggeligt indtil jeg og min veninde så skal på toilettet.
Da vi går på toilettet, står en af jeres tjenere, (senere fundet ud af det vidst var chefen for de andre tjenere denne aften, mørkt hår, lidt rynket ansigt, klemme i håret, tynd kvinde)
Denne tjener står og tager imod en ordre ved det bord der peger ud mod gangen til toilettet. Da jeg så går forbi putter jeg en lille hånd på hendes skuldre så hun flytter sig en smule til siden. Jeg går så forbi, men må dog vende mig med siden til for ikke at ramme hende. Min veninde som går bag mig har lidt flere former og vender også siden til for ikke at ramme hende, men rammer så jeres tjener ved en fejl fordi hun ikke kan undgå det idet hun går forbi.
Denne tjener vælger så at reagere ved at rejse sig op og hive fat i min venindes håndled med et hårdt greb, for efterfølgende at sige til hende “næste gang du skubber til mig får jeg dig smidt ud”. Min veninde får lov at gå forbi, og er egentlig lidt i chok, for det var på ingen måde med vilje, og hun ramte hende kun akkurat.
Vi går på toilettet og min veninde bryder så sammen. Hun har tidligere været igennem en hård periode med spiseforstyrrelse, og er endelig nået til et punkt hvor hun har ku tage vægt på igen, og kan se på sig selv på en sundere måde, men denne oplevelse gør desværre at hun bryder sammen og ryger “tilbage” i sit gamle mønster.
Jeg vælger derfor at henvende mig til jeres tjenere og høre dem med fuld respekt for at man kan have travlt, om det var en af dem vi desværre ramte - de peger mig så i retning af den rigtige tjener som de alle havde en ide om at det var.
Jeg går hen til hende, og har meget respekt overfor servicebranchen og den travlhed der er forbundet med dette, da jeg selv arbejder som stewardesse og kender til at være super stresset.
Jeg spørger hende om det desværre var hende vi lige havde vores episode med, hun tager så fat i min hånd, svarer “ja det var mig, du behøver ikke undskylde, men jeg har ikke tid nu”, hvortil jeg hiver hende tilbage for at lytte til mig, og siger “nej jeg vil heller ikke undskylde, men jeg bare lige fortælle dig, at min veninde som du sagde de ting til, faktisk er blevet super ked af det grundet hendes tidligere traumer”,
Tjeneren bliver vred på mig og siger igen at hun ikke har tid, hvortil jeg råber efter hende “nej men så må du lave tid til at høre på mig, for du stod faktisk og fatshamede min veninde”
Jeres tjener vælger derefter at vender sig mod mig, med en løftet pegefinger og råber “nej ved du hvad F*** DIG, det der gider jeg ikke høre på, du bliver smidt ud nu”, jeg fortæller hende at det gør hun bare, men hun må meget gerne lytte til mig først, mens jeg følger hende ud til vagten og vores bord.
Vagten tager så over her, og hun løber ind i restauranten igen. Jeg går med ro og orden hen til mine venner og vi går alle stille ud.
Her kommer så lidt ros til den eneste der fortjener det hos jer i denne situation.
Jeg fortæller vagten mine oplevelser og fortæller jeg er ked af at det skal gå ud over ham, og at vi selfølgelig ikke vil skabe noget uro, da der ingen grund er til dette. Vagten lytter til mig og fortæller mig at det på ingen måde hverken er professionelt af hende eller iorden det vi har oplevet, og giver mig faktisk to kram med på vejen idet jeg begynder at blive lidt oprørt over situationen. Så kæmpe kæmpe ros til ham for at være et voksent menneske modsat hende, og behandle os med respekt og en medmenneskelighed, og for at lytte til vores situation.
Min pointe med det hele er at jeg synes i skal tage en god og lang snak med jeres tjener om hvordan man opfører sig overfor mennesker man ikke kender. At passe på med at sige ting når man ikke kender folks historie, og at opfører sig ordentligt.. selv i pressede situationer, som hun jo så udemærket viste hun ikke kunne ved at stå og råbe “f*** dig” i ansigtet på en kunde.
Jeg vil gerne gøre det klart at jeg på intet tidspunkt prøver at snakke i høj tone eller skælde hende ud, men kun vil gøre det klart overfor hende at hendes opførsel ikke var okay, og at hun skylder min veninde en undskyldning.
Jeg håber i vil tage dette til jer og snakke med hende, og lære hende at behandle folk ordentligt. Tusinde tak for i tog jer tid til at se denne mail,
Vh Signe
En eller fem stjerner?
En eller fem stjerner?
Alt var godt på Gorilla - næsten.
Maden var god, vinen var mægtig god, tjenerne var søde og opmærksomme, prisen var god.
MEN lydniveauet var så dårligt, at vi ikke kunne føre en samtale og havde dels hovedpine og dels ondt i ørerne, da vi gik.
Hvor er det ærgerligt :(
Kan ikke anbefales - øv!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.