Super god omsoling. Høj kvalitet, god service og hurtig levering. Jeg er meget tilfreds og vil helt sikkert handle her igen. ⭐⭐⭐⭐⭐ kan varmt anbefales👍🏻
Fantastisk oplevelse! Jeg fik mine klatresko omsålet i rigtig god kvalitet. Servicen var super så jeg følte mig helt tryg ved at aflevere mine sko. Jeg fik mine sko tilbage efter 1 uge og resultatet... Mehr ansehen
Fedt ikke længere at skulle sende sine klatresko til udlandet, hvor man kan vente op til 6-8 uger på at få dem retur. Jeg kunne hente mine klatresko igen efter blot 1 uge efter jeg afleverede dem... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Special Skomager for klatresko. Omsåling/gensåling og reparation af klatresko.
Dänemark
- resole.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Det er godt og hurtigt kan helt klart…
Det er godt og hurtigt kan helt klart anbefales
Super god omsoling
Virkelig henrivende service
Virkelig henrivende service, reforsåling af mine sko bliver her fremover!
Fedt ikke længere at skulle sende sine klatresko til udlandet
Jeg kunne hente mine klatresko igen efter blot 1 uge efter jeg afleverede dem i Valby, og de er så gode som nye. Jeg fik skiftet randen på den ene og såler på begge.
Super søde til at svare på spørgsmål og hjælper en igennem det hele.
klart en anbefaling, fra en der har sendt sine sko til udlandet mange gange for nærmest den samme pris!
Fem stjerner
Søde venlige, gode mennesker der reparerer skoene til super god kvalitet, og hurtigt.
Couldn’t be happier with my resoled…
Couldn’t be happier with my resoled…. Correspondence was great in order to find out what I wanted and the quality of work is second to none… very impressed… better goes now than when first bought.. excellent job👌
Opgradering
5 dage, 5 stjerner herfra!
Mine klatresko er nu bedre end et nyt par, og til den pris, kan jeg omsåle 2-3 gange uden at købe nye.
Perfekt
Rigtig godt og hurtigt arbejde. Mine sko er som nye, og det tog en uges tid. Søde mennesker og god service. Kan varmt anbefales.
Fantastic quality
Highly recommended. Easily the best quality resoles I have ever had for my climbing shoes.
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Godt produkt og god service. 1000 gange bedre end at skulle købe nye sko konstant
Super god service og hurtig…
Super god service og hurtig leveringstid, skulle kun vente 3 dage. Kan stærkt anbefales.😁
hey very good package deilvery i was…
hey very good package deilvery i was really have been recomended many times very nice shoes
Fantastisk service og jeg nåede knap…
Fantastisk service og jeg nåede knap nok ud og klatre inden at skoene var klar igen!
Kan kun anbefales!
Hurtig leveringstid
Hurtig leveringstid, skulle bare aflevere dem i Valby og kunne hente igen efter 4 dage.
Tusind tak for den gode service!
Anbefales!
Hurtig proces med nye såler på mine klatresko. Høj kvalitet, så gode som nye 💪🏼 Kæmpe anbefaling!
Worth it
Dropoff systemet fungerer godt og skoene var færdige inden for den angivne tid. Rigtig flot resultat 👌🏼
Kvik levering og hurtig handling
Jeg kan varmt anbefale Resoledk! Jeg fik en fantastisk oplevelse med deres service – hurtig, effektiv og meget professionel. Mine sko blev repareret med høj kvalitet, og leveringen var både hurtig og problemfri. Det er tydeligt, at de går op i både håndværket og kundens tilfredshed. Jeg kommer helt sikkert til at benytte deres service igen! 🙌
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.