Jeg var først ude at dømme Rentola.dk hårdt. Jeg må sige, at siden har jeg fået en meget imødekommende og konstruktiv korrespondance, hvor jeg oplever min anke taget fuldt seriøst, hvilket er virkelig... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg kan på ingen måde anbefale Rentola. Deres markedsføring giver klart indtryk af, at man betaler 9 kr. for 4 dages prøveadgang, hvorefter abonnementet først fortsætter efter prøveperioden. På... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Hold dig langt væk. Det er et scam og total misvisende forretning. Der anmoder om 9kr for at kunne se deres boliger der er tilgængelig men derefter trækker 299kr hvert måned I 4 måneder uden at have g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Elendig side. Linker bare videre til exg boligportalen, hvor man møder ny betalingsmur til trods for, at man har købt og betalt for premiummedlemskab ved Rentola. Lad være med at spilde dine penge på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Leder du efter din næste lejebolig? Rentola er dit bedste valg! Hos Rentola gør vi det nemt for lejere og udlejere at komme i kontakt med hinanden, så du hurtigt og effektivt kan finde dit ideelle hjem. Uanset om du søger en lejlighed, et hus eller et værelse, tilbyder Rentola et bredt udvalg af lejeboliger, der passer til alle budgetter og livsstile. Med annoncer tilgængelige på din valgte lokation gør vores platform boligsøgningen enkel og giver dig den bedste mulighed for at sikre dig den perfekte lejebolig. Har du brug for hjælp eller har du spørgsmål? Vores venlige supportteam står klar til at guide dig hele vejen. Du kan nemt kontakte os via Rento, vores virtuelle assistent, som du finder i vores FAQ, eller ved at udfylde kontaktformularen, der er tilgængelig i vores vilkår (T&Cs) på vores hjemmeside. Hos Rentola stræber vi efter at gøre din boligrejse enkel, gennemsigtig og helt stressfri.
Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
HOLD JER LANGT VÆK.
Selvom man har afmeldt betaling til dette website, så forsøger de at trække penge ud af ens konto, ydremere så er det ikke muligt at slette sin konto på deres website.
Som skrevet, SÅ HOLD JER LANGT VÆK, DET ER SVINDEL.

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
Fandt ikke min bolig. De har trukket 900kr over 3 måneder på mobilepay uden at jeg fik beskeder. Det er tydligt at størstedelen af virksomhedens indtægt er på glemte abonnementer. skam jer.

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
Jeg bedte om 7 dage gratis hvilket jeg fik, men da jeg så skulle opsige mit medlemskab kunne jeg ikke finde ud af det. De trak 299 og da jeg skrev til dem om at få mine penge refunderet svarede de aldrig.
Jeg vil råde alle til ikke at bruge rentola for at undgå at komme i samme situation som jeg.

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
Bondefanger-metoder! Uigennemsigtig og unyttig. Den bolig, som lokkede mig til at betale for fire dage, var ikke tilgængelig, da jeg efter betaling gik til 'kontakt udlejer'. Der var tale om bolig, som man skal være medlem af et bestemt pensionsselskab, for at opnå ret til at leje, derudover var der venteliste. Så altså ikke en tilgængelig bolig. Derefter forsøgte jeg at afmelde mit abonnement, fordi de øvrige boliger var de samme som ligger på boligportalen, hvor jeg allerede betaler abonnement, men det kan jeg først komme til om 24 timer. Så skal man gå og huske på det, det er irriterende.
Jeg synes ikke, det er en ordentlig måde at føre forretning på.
Til gengæld vil jeg anbefale 'boligportalen' for folk som står og leder efter bolig nu. Deres forretningsmetoder er gennemsigtige. Og det er udlejere selv som lægger deres boliger op - ikke en søgemaskine, som jeg går ud fra benyttes her.
Jeg har nu 24 timer senere afmeldt mit abonnement. Det gik til gengæld let. Det skal lige med i historien.

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
De er jo helt væk fra vinduet. De vil have at, hvis jeg flytter fra Sjælland til jylland, sp skal jeg betale en højere leje for en mindre lejlighed.
Det grænser til svindel og jeg kan kun sige; hold jer langt væk med mindre at i vil være til grin for egne penge.
Så kommer der en besked; vi formidler kun kontakt, så vi er ikke ansvarlig for leje.
Det er måske rigtigt nok, men er jo ikke andet end ansvarforflyttelse.
De har et ansvar over for deres brugere, at de ikke udnyttes af andre brugere, så jo det er deres ansvar at leje ikke sætte højt, så lejer betaler for eventuelle lån i lejligheden. Detter er ganske enkelt ikke lovligt.
Dette site er ikke andet end fup og snyd og snyd og dårlige undskyldninger. ALLE burde vide at priser på Jyalland ikke er så høje som på sjælland.
Så påstår de at de intet ansvar har, hvilket bare er dumt. Det er deres site og deres ansvar hvad der er på sitiet. At tro at man intet ansvar har for annoncer på sit site er bare dimt. Det er deres site og det er dem der har disse annoncer på deres site, som kun har til formål at få lejere til at betale for gæld i lejemålene, hvliket måske er lovligt men moralsk forkasteligt.
Det er ike et site jeg kommer til at benytte, da jeg ikke ser hvorfor jeg skal betale for andres gæld. Det er en meget beskidt måde at tjene penge på.

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
Jeg har søgt bolig gennem Rentola den sidste måned og modtaget menge gode og relevante forslag.
Jeg modtog et tilbud om forlængelse gratis, da min betaling løb ud. Men da den gratis periode udløb, glemte jeg at afmelde, så Rentola trak en månedsbetaling. Det havde jeg ikke brug for, så jeg var godt ærgerlig over det. Imidlertid fik jeg beløbet retur, da jeg skrev til Rentola om min fejltagelse. Det er fantastisk, at det kan lade sig gøre. Tak til Rentola for den supersøde service. Hilsen Helle.

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
Efter ca. 5 minutter stod det klart at siden ikke indeholdt det jeg efterlyste. Skriver dernæst straks til support for at opsige mit abonnement. Jeg får besked fra kundeservice om at jeg skal sende nogle oplysninger, hvilket jeg har gjort og alligevel trækker de 299,- kr. 4 dage senere. Dog får jeg 5-6 dage senere besked på at de returnere mine 299,- kr. Så lidt hurtigere betjening og en del frustration kunne have været undgået.

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
Eftersom jeg søgte bolig tog jeg Rentola i brug. Efter de første 4 dage tager de 299,- kr. fra mig da jeg ikke får meldt mig ud i tide. Fred være med det.
I deres betingelser har man 14 dages fortrydelsesret hvis man ikke har taget deres produkt i brug og som der også står i LOVEN da jeg ikke har brugt deres produkt.
Efter at have skrevet med dem nægter de at sende penge retur da man ifølge dem kun kan få penge tilbage hvis der er sket "En teknisk fejl". Det er noget svineri og ulovligt.
Jeg tænker bare at I sender mine penge retur, ellers er jeg ikke bleg for at gøre meget ud af sagen.
Hilsen
Sebastian

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
Lad vær at bruge rentola! :(
Betalte 9 kr for at finde ud af at det er en dårlig hjemmeside hvor man ikke kan komme til at skrive til udlejeren alligevel.. derudover bliver der trukket 299 kr 4 dage senere helt uden varsel.
Skriver til deres kunde service og fortæller om sitorationen og at det er en fejl og jeg slet ikke ønsker abbonoment og derfor gerne ville have pengene tilbage. Det nægter de.
Så når der står her på trustpilot at de ønsker at gøre bod på “misforståelsen” så er det noget fis og jeg vil råde alle til at bruge deres penge et andet sted.

Svindler FIRMA.
jeg betalte 9 kroner og 4 dage senere trækker de 299 kroner uden varsel.
Man modtager en mail med log in. Når man forsøger at gøre det modtager man fejl. Man kan ikke komme i kontakt med nogen og skriver mail som man ikke hører noget fra. Så brug aldrig dette firma.

Svindler firma.
Betalte 9 kr 22. februar for at få lov til at se annoncer i 2 dage. 26. februar trækker de 399 kr fra mit kort uden nogen form for tilladelse. De svarer ikke på deres mails. Dog kommer de til at høre fra min bank :) samt er nødt til at anmelde sagen til Forbrugernævnet og evt. politiet, såfremt jeg ikke modtager mine kr. 299 retur

Svindler firma.
Betalte 9 kr for at få lov til at se alle annoncer, 15 dage senere trækker de 300 kr fra mit kort uden nogen form for tilladelse og de svarer ikke på deres mails. Dog kommer de til at høre fra min bank :)

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
God, nem og overskuelig hjemmeside. Jeg fik svar på alle mine spørgsmål gennem deres chatfunktion og kom nemt i kontakt med udlejere. Rigtig god kundeservice - jeg kan varmt anbefale Rentola!

Antwort von Rentola.dk - Vi gør boligsøgningen nemmere
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.