Horrible experience. Impossible to auto renew commuter pass. Mine expired, forgot to renew the same day and got a fine. Of course they didn't refund even though I have been paying every month for 2 ye... Mehr ansehen
Appen kan betragtes som et fupnummer. Den viser færre zoner end nødvendigt for at generere et inspektionsgebyr fra inspektøren, når du tjekker dit rejsedokument. Københavns Trafikstyrelse nægter at ta... Mehr ansehen
Efter opdatering kan min søn (13) ikke længere anvende Rejsebillet til skole uden min mellemkomst. Et tilknyttet betalingskort kræver verifikation med MitID hver eneste gang han køber en cykelbillet f... Mehr ansehen
Jeg pendler hver dag, og har haft mit pendlerkort på DOT (og på midttrafik for et par år siden). Jeg oplevede sjældent problemer, og skete det, blev det hurtigt meldt ud. Jeg har desværre flere gange... Mehr ansehen
virkelig dårlig
virkelig dårlig, fix jeres skralde app
Udueligt Team ingen erfaring...
Hvad er det for et evnesvagt Team der har lavet denne App. Man kan jo overhovedet ikke hverken starte el. login på appen. Ligeledes med check-ud appen. Samme uduelige Team. Få en It uddannelse. Takker... 🤔
Hvis man kunne burde denne app have nul…
Hvis man kunne burde denne app have nul stjerner, den virker ikke,betalinger går ikke igennem, billetter kommer ikke frem, kan ikke finde positioner alt sejler, og trafikselskaberne tjener kassen på afgifter.
Very bad and horrible apps and not upto…
Very bad and horrible apps and not upto the new tech apps. It is even better NT app and DSB. I was directed by NT why given to this hopeless private company. The NT did a big blunder to hand over to this RB company. I just loat my money this afternoon and again paid fares for my destination only given 1hr for 5 zones and my destination takes more than one hour. Don't USE rejsebillet apps use DSB and NT must bring back its app please
Ingen hjælp at hente fra jeres…
Ingen hjælp at hente fra jeres kundeservice.
Kundevenlighed
Det kan godt være der er nogen der brokker sig over deres app men jeg havde købt endags billetter til min kone og jeg og jeg havde lavet et eller andet for pludselig var billetterne væk men heldigvis fik jeg fik fat i en meget hjælpsom ,tålmodig og yderst venlig dame der gjorde at billetterne nu er dukket op igen og 1000 tak for det
Danmarks dårligste app ?
Ville købe en togbillet på Rejseplanen.dk men nu kan man tilsyneladende kun købe via Rejsekort eller Rejsebillet. Fint nok, hvis altså det virkede… Rejsebillet appen er uoverskuelig og ulogisk opbygget. Købte to billetter til en uge frem. Og sjovt nok kan man efterfølgende ikke se hverken hvilket fra/til station eller hvilket tidspunkt billetten er gyldig. Jeg kikkede flere alternative afgangstidspunkter og kan nu ikke huske hvilket tidspunkt jeg endte med at vælge….. wow, det er skørt!
Desuden modtager jeg den samme push-besked fire gange nu, selvom jeg har slået push-beskeder fra i appen.
Har sjældent oplevet dårligere app….
Kig indad, Rejsebillet
Medarbejderen fra kundeservice var dygtig og hjælpsom. Hun lod dog til, ligesom mig, ikke at synes informationerne på Rejsebillet er lige gennemskuelige. Hun fik dog løst mit problem hurtigt. Til gengæld sejler alt i appen, hvilket er grunden til jeg måtte kontakte kundeservice i første omgang. Der er ingen gennemsigtighed, skift fra en enhed til en anden gør det unødvendigt tidskrævende at hente allerede købte billetter i appen på den nye enhed, og der mangler information om, præcis hvordan man gør.
Der er så meget plads til forbedring, at det er utroligt, at ingen forbedring tilsyneladende indfinder sig, for at sige det så diplomatisk som muligt. At der indtil videre hverken er skrevet anmeldelser med fire eller fem stjerner bør også give stof til eftertanke. De andre knap så positive anmeldelser her på siden bør ikke ignoreres af Rejsebillet, der har et meget stort arbejde foran sig, hvis de ønsker glade og tilfredse kunder.
Lige nu lader det, til trods for i hvert fald én kompetent og servicemindet medarbejder, til at Rejsebillet som virksomhed er ligeglade med kundernes oplevelse, fordi de ved, at de for manges vedkommende nu er den eneste mulighed efter sammenlægningen af de forskellige selskaber.
Købte en billet så kunne den ikke loade…
Købte en billet så kunne den ikke loade da jeg skulle vise den frem så nu har jeg fået en bøde og en ekstra udgift på en dyrere billet.
Amatører
Jeg skulle oprette en profil første gang og endte med at fik en kode tilsendt 3 gange pga deres app starter forfra når man skal se sms koden. Derefter stod der jeg skulle vente i 1 time pga jeg havde prøvet 3 gange i træk. Jegprøvede 10 gange inde jeg skulle i seng og næste morgen prøvede jeg igen. Jeg fik samme fejl hele tiden. Så ringer jeg ind kl 8 og skal have hjælp men den ene support sagde jeg havde trykket forkert afd...så måtte starte forfra i kø.
Da jeg endelig kom igennem fik jeg at vide at jeg bare skulle vente 1 times tid eller lidt længere så ville det virke. Men jeg ventede over 12 timer og skulle bruge deres app for at komme på arbejde.
Så bliver jeg stillet om til en der skulle være klogere men han vidste heller ingen ting og skulle spørge en 3 kollega...
Derefter siger han at der skal oprettes en sag osv og aner ikke hvor lang tid det vil tage..jeg tvivler om han vidste hvordan han skulle oprette sagen....det er godt nok kolbøtter man ringer ind til..hold da kæft mand !
Amatører !
Jeg kunne ligeså godt have ringet til bageren eller en tilfældig borger og fået bedre hjælp.
Tilsidst nævner de man kan bruge DSB appen.
Derefter sagde jeg "op i roeven med jer"
Det vil sige efter du har brugt dine 3 sms chancer så kan du ikke blive kunde hos dem. Gad vide hvor mange kunder de har mistet i dag siden folk ikke længere kan bruge sydtrafiks rejseapp.
Brug DSB appen som er meget mere venlig at bruge samt man optjener points på sine billetter til gratis snacks på en seven elleven station
Rejsebillet kan rådne op i helvete !
Skal konstant logge ind igen
Skal konstant logge ind igen - og så er den allerede købte billet forsvundet !!! Endvidere oplyses, at man kun kan forsøge at logge ind tre gange i timen. Jeg kan så oplyse, at det kun er een gang- på et døgn !!!! Virkelig dårlig app !!!
Intet virker ved denne App
Der er absolut intet, der virker på denne app.
Når man køber med Mobilpay, får man at vide, at betalingen ikke er gået igennem. Det er den så bare alligevel. Fejlmeldt flere gange - uden konsekvens.
Når man køber billet, genereres billet med fejlagtige oplysninger (dagsbillet først gældende fra 22.47 - skulle jo netop gælde hele dagen). Og kundeservice er kun åbent på hverdage - dvs. du kan ikke få hjælp i weekenden.
Når man køber via app på en mobilenhed, kan du ikke se billetten på dine apps på andre enheder. Det vil sige, køber du billet via Ipad, skal du vise din Ipad frem i toget. Åbner du alligevel appen på din telefon (måske for at købe en anden billet), og går tilbage til din Ipad (hvor første billet er købt), er appen på IPad’en så blevet låst, fordi du har været inde via “en anden enhed”. Første billet er således gjort utilgængelig. Kundeservice er arrogant og nedladende, i stedet for at erkende, at der er meget plads til forbedring.
Fra Fyn til jylland
Bor på fyn, men gå i skole i Jylland. At købe en billet fra middelfart st. Til Jylland, er komplet umuligt. HVIS den kan finde min rejse, står den som utilgængelig. Synes det er en god ide, men dårligt udført. Håber man får fikset funktionen.
Konceptet er egentlig rigtig godt, MEN..
Konceptet er egentlig rigtig godt, dejligt med et samlet sted at købe billetter til alt offentlig transport i hele landet. Og designet er også lækkert og nemt at benytte. Men jeg må simpelthen stille spørgsmålstegn ved, om dem der har fundet på den skøre ide at man er tvunget til at ens billet kun bliver aktiveret 1 minut før rejsen, nogensinde selv har kørt med offentlig transport (og selv bruger jeres egen app)??? Det er et krav at have gyldig billet inden ombordstigning på sin transport - okay, så langt så godt. Men når offentlig transport kan komme 1,2,3,4,5 min osv., tidligere end planlagt, så står man allerede uden gyldig billet dér. Og når jeres system så tager yderligere et par minutter om at skifte status fra inaktiv til aktiv billet, selvom aktiveringstidspunktet for længst er overskredet, så bliver det altid en frustrerende og stressende oplevelse at skulle rejse med billet gennem jer, og pinligt hver gang at skulle forklare chaufføren at man har gyldig billet til rejsen, den er bare ikke aktiv endnu fordi han er lidt tidligt på den og jeres app er hammer langsom. Hvorfor kan vi ikke bare selv få lov at vælge hvornår vores billet skal være gyldig fra?
På landet
Fungerer ikke hvor jeg arbejder og bor på landet.
App virker egentlig fint, men ..
App virker egentlig fint. Har brugt den 3 gange. Det mest trælse er at billet bliver aktiv så sent før afgang. 1 min før . Sidst jeg brugte den nåede bus at køre før den blev aktiv. Det burde ændres til 10min før istedet .
Man skal næsten vælge et stop før det man skal bruge for at det virker optimalt . Dog svært med x bus.
Ikke muligt at købe pendlerkort
Anden måned i træk, hvor det ikke er muligt at købe pendlerkort, og jeg ender med at må bruge rejsekort, som er langt dyrere.
2 stjerner!
1. Man kan ikke få Pendlerkort Kombi
Man kan købe pendler. Hvis man skal steder hen hvor dele af rejsen er udenfor pendlerområdet skal man enten bruge almindeligt rejsekort til hele området, hvilket er dyrere, eller købe en regulær billet til noget af rejsen, hvilket er møgbesværligt.
2. De fejlinformerer.
Jeg kom til, ved en fejl, at spærre mit pendlerkort kombi. Det er klart min fejl! Fair.
Men de informerer mig så om, at jeg kan ændre mit pendlerområde på mit pendlerkort. Det er et gammelt kort med et område som aldrig er blevet aktiveret. De fortæller mig at jeg kan ændre området i en 7-11. Det kan jeg ikke. Det eneste jeg kan er at slette det pendlerkort helt, hvorefter det ikke kan bruges.
Det er simpelthen en ommer!
De sender spam - få dog styr på tilmelding af email
Har ikke styr på tilmelding, spammer løs, tvivler på at det rimer på GDPR
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.