Wij hebben via de duidelijke site van prijsknaller een fijne vakantie geboekt. De info en foto's op de site laten zien hoe het ook werkelijk is op de locatie. We hebben een fijn hotel en goede ser... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Eerste keer met reisknaller. Was eerst een beetje sceptisch omdat ja he de naam alleen al haha. Goedkopere organisatie en dus vaak minder hulp of ondersteuning of misschien zelfs een slecht hotel. Eer... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastische korte stedentrip met mijn dochter gemaakt naar Barcelona. Een week voor aanvang pas geboekt en genoten van deze prachtige stad. Reisknaller prima manier om dit te regelen. Betaalbaar en g... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Reisknaller biedt al jarenlang vele reizen aan tegen de beste prijs van Nederland. Voor de mooiste stedentrips, strandvakanties en goedkoopste last minutes ga je naar Reisknaller.nl
Raoul Wallenbergplein 23, 2404ND, Alphen aan den Rijn, Niederlande
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Heel fijn geholpen door Chisom met een probleem dat wij hebben ervaren tijdens onze vakantie, super opgelost!

Antwort von Reisknaller
Wij hebben een vakantie geboekt bij Reisknaller in hotel Best Alcazar in la herradura. We kregen een mooie kamer maar op de 1e verdieping met uitzicht op een dijk en de benzinegeur van de garage onder het hotel. Het hotel wilde geen andere kamer zoeken maar na inmenging van Chisom hebben we nu een kamer op de 5e (bovenste) verdieping met een fantastisch uitzicht.

Antwort von Reisknaller
Ik werd goed geholpen. Er werd goed uitgelegd en uitgezocht wat ik moest doen en hoe ik verder moet.

Antwort von Reisknaller
Ik heb enorme spijt van mijn boeking. Als je geld wilt verspillen, moet je hier boeken. Bij het bijboeken van ontbijt, lunch of diner tijdens je verblijf moet je je dieetwensen doorgeven, hoewel de website dit niet aangeeft. Er is geen optie om dit te noteren bij de boeking of een verwijzing om dit per e-mail te doen na de boeking. Achteraf krijg je geen geld terug als je vanwege medische redenen het slecht aangegeven buffet niet kunt gebruiken (ontbreken van informatie/kaartjes mbt de voeding en de allergenen). Omdat we niet vooraf allergenen hebben doorgegeven bij reisknaller terwijl dit zoals bovengenoemd ook niet kon bij de boeking of vermeld stond dat dit gemaild moest worden krijgen we nu geen geld terug ondanks dat wij geen gebruik kunnen maken van de service waarvoor wij extra betalen.
Ze vragen een aanzienlijk extra bedrag voor een balkon, terwijl er geen extra kosten zijn voor een terras. Bij aankomst bleek echter dat het hotel alleen kamers met een balkon heeft, dus zonder extra kosten hadden we ook een balkon gehad. Toen we dit terugkoppelden en aangaven dat de website onjuiste informatie bevat, bijvoorbeeld dat je dieetwensen niet kunt doorgeven tijdens de boeking en dat er geen aantekening is dat je moet of kunt mailen bij allergenen, en dat je moet bijbetalen voor een balkon terwijl er geen kamers zonder balkon worden verkocht (dit gaf Reisknaller zelf aan in later mailcontact), werd alles op het hotel afgeschoven.
De website van Reisknaller bevat foutieve informatie tijdens de boeking. Ondanks deze problemen hebben we geen cent aan restitutie ontvangen.

Antwort von Reisknaller
Beperkte en slechte communicatie ivm de vluchtinformatie. Bij de boekingsbevestiging wordt aangegeven dat er per Persoon, handbagage en ruimbagage inbegrepen is, maar omdat er geen gewichten bij staan is dit toch niet het geval.

Antwort von Reisknaller
Eenvoudige site, het boeken ging prima. Ook de communicatie vooraf ging goed. (Versturen factuur, reisdocumenten etc). Echter toen ik op vakantie geluidsoverlast had van bouwwerkzaamheden verliep de communicatie per mail en diende ik zelf contact te leggen met de werkers en de accomodatie. De receptie/het kantoor zat in een andere plaats.
Aangezien de overlast gelukkig achteraf maar 2,5 dag duurde heb ik het gelaten voor wat het was bij terugkomst wel opnieuw een klacht ingediend.
Reacties op e-mails duurde langer dan 48uur, ik ben 2 x niet teruggebeld en de geboden oplossing (weer contact opnemen met de accomodatie) vind ik niet afdoende. Ik vind dat de Reis knaller dit al tijdens mijn verblijf daar voor mij had moeten doen. Ik hoop dat ze er van geleerd hebben.

Antwort von Reisknaller
Een mooie reis geboekt tegen een mooie prijs. Ook was het contact met Peter en zijn collega prettig, ze denken echt mee met de klant! Alles was prima geregeld, dus volgende keer boeken we weer bij Reisknaller

Antwort von Reisknaller
Gisteren geholpen door Chisom om een reis te boeken naar hotel Apollon in Kos. Ondanks het hoogseizoen heeft zij ons keurig netjes geholpen en zelfs Transavia gebeld voor vragen over de stoelreservering. Dankzij haar is het gelukt te boeken. Wat een mooie, rustige klantgerichte benadering was dat zeg. Ronduit top!!!!
Een aanrader dus.

Antwort von Reisknaller
altijd bereikbaar goedkoper dan andere en goed advies over de accommodaties en niet te vergeten superaardig ben net weer aan het boeken voor mei heerlijk op vakantie zonder zorgen

Antwort von Reisknaller
Heldere site, al heeft ook deze site de akelige gewoonte soms de vakantieduur aan te passen bij wijziging van datum. Iets om op te letten dus.
Verder scherpe prijs en heel vlotte reactie en afwikkeling van geboekte reis. Kortom aanrader.

Antwort von Reisknaller
Een goede klantvriendelijkheid en hebben me goed geholpen met overboeking

Antwort von Reisknaller
Boeken ging vlekkeloos en een paar keer de kanten service gebeld werd meteen de zelfde dag terug gebeld en wat mijn vragen waren meteen goed uitgelegd.
Na de boeking meteen een mail binnen van de boeking en van de vliegtuig maatschappij meteen de tickets binnen.
Voor nu vijf sterren.
Hele goede ervaring

Antwort von Reisknaller
Het kost enige tijd en moeite voordat je werkelijk wordt teruggebeld door de juiste persoon, maar daarna was de begeleiding van de Reisknaller gelukkig goed.

Antwort von Reisknaller
We zochten een bepaalde vakantie en die hadden ze hier beschikbaar. Alles was duidelijk en we konden met weinig moeite tegen een goede prijs boeken.

Antwort von Reisknaller
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.