Vi flyttede ind hos Regus på Havnegade i januar 2026. Jeg har ventet med at skrive en anmeldelse fordi jeg ville give dem en chance for at rette op. Det er ikke sket, så her er... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
REGUS HAVNEGADE KØBENHAVN. Jeg har i det sidste halve år benyttet mig af ovennævnte centralt placeret kontorhotel med stor tilfredshed. Højt service niveau på alle planer med meget kvalificeret pe... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.
Havnegade 39, 1058, Copenhagen, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Du er kun interessant, indtil der er underskrevet...
Vi flyttede ind hos Regus på Havnegade i januar 2026.
Jeg har ventet med at skrive en anmeldelse fordi jeg ville give dem en chance for at rette op. Det er ikke sket, så her er vores forløb.
Vi skrev under på et bestemt kontor i december. Sælgeren var flink og veltalende, og alt lød rigtig godt.
Kort efter fik vi at vide at vi alligevel ikke kunne få det kontor, fordi en større kunde skulle bruge pladsen. I stedet fik vi et kontor med meget mere gangtrafik udenfor og halvt så mange vinduer. Kvadratmeterne var de samme, så det kunne de gøre.
Vi blev lovet et større kontor inden for 3 måneder som kompensation. Det er nu juni, og vi har ikke hørt om det siden.
Møblering fulgte med i prisen, men for at få opbevaring, sofa og de borde vi faktisk gerne ville have, kom først en måned efter indflytning. Lyset virkede ikke ordentligt de første 2 måneder.
For alt det har vi indtil videre fået et kaffekort på 200kr.
Jeg vil gerne understrege at folkene i receptionen er søde og hjælpsomme. De svarer altid samme dag og gør hvad de kan. Problemet er ikke medarbejderne i bygningen. Det er måden man bliver behandlet på af sælgerne udenom.
I maj foreslog vores sælger at flytte os til et kontor i en af deres andre bygninger. Vi så det og sagde ja tak. Den 15. maj skrev han at han lige skulle have en pris igennem systemet og ville vende tilbage.
Der er nu gået over 4 uger. Jeg har rykket på mail to gange og spurgt i receptionen fire gange. Han svarer ikke. Det er anden gang en sælger bare forsvinder midt i en aftale med os.
Vi betaler en høj pris for at sidde her, og vi ville faktisk gerne blive. Men som mindre kunde bliver man tydeligvis ikke prioriteret når underskriften først er i hus.
Kommer der ikke en reel kompensation for det her forløb, flytter vi når aftalen udløber.

Verdens bedste Regus
Tak til receptionen i Regus, Havnegade 39 for altid super god service.
Alle i receptionen er super professionelle, hjælpsomme og serviceminded + tager godt mine gæster.
Excellent and friendly staff!
Fantastic offices space, with brilliant staff! Desiree, Camilla & Giselle always make themselves available to help, and with a smile on their faces! :) Their friendly and fantastic approach makes the space feel like a home away from home!
Thank you for everything, looking forward to 2024!
Regus Havnegade 39
Regus-teamet på Havnegade yder ALTID fantastisk service. Hver eneste dag jeg møde dem, bliver jeg mødt med et smil og en enorm imødekommenhed. De er altid klar på at hjælpe uanset hvilken udfordring jeg står med - om det er tekniske problemer med printer eller jeg mangler mælk til min kaffe =)
Kæmpe anbefaling herfra at have et kontor på Havnegade 39!
Regus - Havnegade 39
Desiree, Camilla og Giselle er altid søde, smilende og imødekommende. Tak for et godt 2023 og på gensyn i 2024.
1. klasses oplevelse
En stor fornøjelse at træde ind i den smukke lounge i Havnegade og blive modtaget af teamet; Giselle, Desiree og Camilla der alle et virkelig imødekommende, opmærksomme og kundeservice mindede.

Super service i Regus Havnegade
Altid super service, fra det altid smilende og i mødekommende centerteam som består af Giselle, Desiree og Camilla.
Vi bor i nogle dejlige rammer, i det gamle hus, med den smukke lounge og den bedste beliggenhed :-)

Antwort von Regus - Copenhagen, Havnegade
The service team is remarkable
The service team is remarkable and the service impeccable. Thank you
Regus Havnegade 39, Receptionen
Imødekommende og hjælpsomme :-)

REGUS HAVNEGADE KØBENHAVN.
REGUS HAVNEGADE KØBENHAVN.
Jeg har i det sidste halve år benyttet mig af ovennævnte centralt placeret kontorhotel med stor tilfredshed. Højt service niveau på alle planer med meget kvalificeret personale. Kan kun give Regus centeret min aller bedste anbefaling.
Mvh Claus Jørn Nielsen

Antwort von Regus - Copenhagen, Havnegade
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.