Unternehmen hat geantwortet
Dårlig kommunikation, forkert fakturering gang på gang, 2-lags toiletpapir og pludselig 50% stigning i leje-pris med en uges varsel. Til tråds for de høje priser blev salt- og peberbøsserne sparet... Mehr ansehen
Upåklagelig servise og fantastisk personale på frederiksberg
Vom Unternehmen geschrieben
Regus helps businesses find and create the right workplace for their people. Offering choice, flexibility, community, custom workspaces and consistently professional locations all over the world.
Fuglevangsvej 11-13, 1962, Copenhagen, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Burde være ulovligt!
Efter at have lejemål hos Regus, Fuglevangsvej i cirka 6 måneder, vælger de, uden en ordentlig forklaring, at hæve lejen med 50%. Dette sker med en uges varsel, som de mener er mere end rigelig tid til at opsige kontoret og finde et nyt sted.
På den lyse side, så er dette en oplagt mulighed for at finde et nyt kontor, og derved komme væk fra Regus' utroligt varme og fugtige lokaler. Tak for denne gang!
PS. så vil jeg foreslå Regus at overveje at finde en løsning på deres overflod af mad, i stedet for hver dag at smide store mængder ud.

Bestemt ikke anbefalesværdigt
Til tråds for de høje priser blev salt- og peberbøsserne sparet væk i køkkenet. Kunne tydeligt mærkes at der skulle spares alle steder der kunne.
Ville bestemt ikke anbefale Regus.
* i forlængelse af Regus svar kan jeg bekræfte at dette langt fra er blevet løst på en tilfredsstilende måde. Der har ikke været snak om "forlængelse" af en aftale, men nærmere en pludselig prisstigning ud af det blå på 50% med en uges varsel. Processen har været meget frustrerende og er ikke løst af Regus som de ellers nævner.. *

Antwort von Regus - Copenhagen, Fuglevangsvej
Upåklagelig servise og fantastisk…
Upåklagelig servise og fantastisk personale på frederiksberg

Antwort von Regus - Copenhagen, Fuglevangsvej
Excellent service from the frontperson…
Excellent service from the frontperson when I had to choose the type of contract. He followed up with additional information, asked about my satisfaction and if he could help me further. The offices are very comfortable with well-working internet and other equipment. I had problems getting inside the buildings twice as the electronic solution didn't work and I couldn't get in touch with the contact person.
Problematisk lejemål på Fuglevangsvej
Jeg har fornyeligt lejet kontor hos Regus på Fuglevangsvej og kan konstatere at indeklimaet i ejendommen er meget dårligt, den seneste tid har der været 27-28 grader celsius på kontoret når jeg møder ind kl. 8:00 og der er meget dårlige udluftningsmuligheder da det er en ældre ejendom. Problemet er at Regus har undladt at vedligeholde/reparere AC systemet som nu ikke længere virker. Da jeg besigtigede ejendommen bemærkede jeg AC systemet og antog fejlagtigt at det var funktionelt da prisen var sat på et niveau hvor jeg mente det var en rimelig antagelse. Jeg forstår at det ikke er noget som er sket fornyeligt og at AC systemet var i stykker da Regus fremviste ejendommen og at Regus vidste at de ikke havde planer om at reparere det. Jeg har desuden en række småfejl og problemer så som defekte el og netværksinstallationer, samt problemer med pakke modtagelse. Alt i alt, en meget dårlig oplevelse og min konklusion er at Regus har meget stort fokus på at tjene penge, og et meget lille fokus på at levere et godt produkt.

Antwort von Regus - Copenhagen, Fuglevangsvej
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.