Regionaal Energieloket Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via een kaart in de brievenbus met goede duidelijke informatie. Heb ik mij ingeschreven daarop actie en was ook weer duidelijk, dus wordt nu deze maand alles geïsoleerd. Dus snel duidelijkheid met go... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De dame van het regionaal loket heeft haar kundige mening gegeven over het isoleren van de kruipruimte. En we zijn samen tot een conclusie gekomen wat te doen. De heren van Thuisfront hebben keurig... Mehr ansehen

Vom Unternehmen geschrieben

Het verduurzamen van de woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er in uw woning allemaal mogelijk? Welke subsidies zijn er? En hoe vindt u een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van duurzame maatregelen? Regionaal Energieloket helpt u om antwoord te krijgen op dit soort vragen. Wij werken in opdracht van de gemeente en zij betalen ons hiervoor. Hierdoor kunnen wij woningeigenaren gratis van eerlijke informatie voorzien.

Hervorragend

Alle Bewertungen

60 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na telefonisch contact werd ik goed en…

Na telefonisch contact werd ik goed en duidelijk te woord gestaan. Ook kreeg ik regelmatig een bericht via de mail toegestuurd wat de status was van mijn aanvraag. Zeer tevreden en duidelijke informatie ook in de toegezonden brief om deel te nemen.

14. August 2026

Zeer positieve ervaring

Zeer positieve ervaring! Ilse heeft mij vanaf het eerste contact uitstekend geholpen met alle informatie en het regelen van het adviesgesprek. Cas van Ruiten was tijdens het advies aan huis ontzettend vriendelijk, deskundig en behulpzaam. Omdat wij nog niet goed Nederlands spreken, legde hij alles heel duidelijk in het Engels uit. We voelden ons van begin tot eind uitstekend geholpen. Zeker een aanrader!

5. August 2026

Alles klopte gewoon.

De adviseur kwam op tijd. Nam de tijd en deed haar werk tiptop. Het ging om vloerisolatie en dus ging ze, gehuld in een "woeste" overall, de kruipruimte in om die uitgebreid te inspecteren op de benodigde minimale diepte, de aanwezigheid van puinresten e.d. Na anderhalf uur rolde er een zeer gedegen advies uit, waar het isolatiebedrijf, zowel als ikzelf, als volslagen leek, mee verder konden. De offerte is inmiddels getekend.

28. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kaartje in de bus Isolatie en subsidie

Via een kaart in de brievenbus met goede duidelijke informatie. Heb ik mij ingeschreven daarop actie en was ook weer duidelijk, dus wordt nu deze maand alles geïsoleerd. Dus snel duidelijkheid met goed advies.
Alleen wel jammer dat de gemeente Haarlem voor mij niets doet aan subsidie.

10. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van advies tot uitvoering is alles…

Van advies tot uitvoering is alles gladjes verlopen. Ook de telefoondiensst werkt professioneel en vlot. Daarna de subsiside ook razendsnel geregeld. Enkel lof voor dit initiatief van het Regionale Energieloket. Chapeau !!!

13. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een mooi initiatief deze kadokaart

Wat een mooi initiatief deze kadokaart, van het energieloket
Het geeft mensen met een laag inkomen/uitkering, de kans om een oud energieslurpend apparaat, in een nieuw en energiezuinig apparaat in te wisselen.
Ik had dit anders financieel niet gekund, door alle stijgende prijzen.
Ik ben hier dus heel dankbaar hiervoor.

8. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Via het Regionaal Energieloket…

Via het Regionaal Energieloket gemeentelijke subsidie van de Noordoostpolder aangevraagd en gekregen.geweldig alle glas vervangen en door de subsidie voor een hele mooie prijs

8. Juni 2026

Actie Regionaal Energieloket

Dankzij de cadeau actie van het Regionaal Energieloket zijn wij weer voor jaren uit de zorgen. Voor ons werkelijk een zegen dat ja mag deelnemen aan zo'n actie.
Mijn advies: informeer eens bij uw gemeente of er een witgoed omruil actie is en zo ja, of u daarvoor in aanmerking komt.

7. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Persoonlijke ervaring met het Energie Loket.

Ik haalde mijn info op de markt die middels een brief van de gemeente was aangekondigd. Het was waterkoud die ochtend, maar de informatrice, Roos, verzorgde eerst koffie en gaf mij daarna alle info en verzorgde de inschrijving. Ik kon gelijk een afspraak maken met het installatiebureau. Het was boven verwachting.

15. Mai 2026

Top ervaring

Dankzij het Energieloket en daarmee gemoeid gaande bezoek van een energiecoach een nieuwe wasmachine aan kunnen schaffen. Heel blij en tevreden met deze regeling!

15. April 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prima ervaring gehad met het Regionaal…

Prima ervaring gehad met het Regionaal Energieloket.
De adviseur heeft ons na het beoordelen van ons huis HR++ glas aan de voorkant aanbevolen. Een berekening hiervan gemaakt en na accoord het proces in gang gezet.
All-in Glas B.V. geactiveerd, deze hebben de klus snel en correct geklaard.
Kortom...binnen 1 maand alles fantastisch geregeld.
Mijn complimenten!

31. März 2026

Adviseur aan huis gehad

Adviseur aan huis gehad. Deze hebben alle wensen doorgenomen. De adviseur heeft alles voor offerte ingemeten en het uitgezet naar de installateurs. Deze nemen later zelf contact op om het uit te werken.
Wij hadden HR++ glas en vloerisolatie. Het glaswerk is uitgevoerd door Alpa totaal en de vloerisolatie door Thuisfront installatie. Dit verliep zonder moeite, beide partijen zeer net werk geleverd. Verder weinig omkijken naar gehad. Regionaal Energieloket heeft alles goed geregeld.

12. Februar 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr