Besteld product heel snel ontvangen en prima verpakt. Maar, Windows10 blijkt corrupt. Updates worden wel gedownload maar kunnen dan niet worden uitgevoerd. Daarom kan ook niet Windows11 geïnstalleer... Mehr ansehen
Heb voor 159 euro een gebruikte mini laptop besteld. Niet te veel geld natuurlijk. Maar ik ontving wel een erg oud en gebruikt exemplaar. Draait op Windows 10 en hier vervalt al snel de ondersteuning... Mehr ansehen
Laptop besteld voor studie. Eerst specs van refurbished laptop vergeleken met 'nieuwe' laptop die door school werd aanbevolen. Deze ontliepen elkaar nauwelijks alleen was de laptop bij Refurbo minder... Mehr ansehen
Pc tower besteld super snel geleverd . Tip top in orde ook voor internet geen enkel probleem om online te gaan . Dit is al anders geweest bij andere winkels . Ik zal enkel nog laptops / tower aanschaf... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Refurbo | Dé nummer 1 in refurbished laptops, Macbooks, computers. Minimaal 1 jaar garantie en gratis thuisbezorgd de volgende werkdag. https://refurbo.nl/
hofkesweg 5, 5249Jw, Rosmalen, Niederlande
- 085-076 8891
- info@refurbo.nl
- refurbo.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Super snelle levering
Een zeer goed bedrijf. Vlotte levering en zeer goed verpakt. Omdat dit mijn eerste ervaring was met een SSD kaart, hierop hebben zij al mijn vragen 100% goed en netjes beantwoord.
Ga zo door mannen ( en vrouwen) van Refurbo.
Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
Een desktop gekocht de volgende dag in…
Een desktop gekocht de volgende dag in huis en is een top pc zeer tevreden met deze winkel en zeer betrouwbaar
Vandaag besteld, morgen in huis. Vlot antwoord op mijn vraag via de chatfunctie
Super service, snelle levering, ziet er als nieuw uit
Dell laptop aangekocht voor de dochter. Super snelle levering en heel goed verpakt. Is helemaal niet te zien dat het een refurbished laptop is. Ziet er als nieuw uit. Indien we een nieuwe laptop nodig hebben bestellen we hier zeker terug
Mooie izgs laptop
Izgs laptop ontvangen, volgende dag na bestellen in huis. Zeer netjes verpakt en zijn erg tevreden!
Slechte ervaring, lange reparatietijd, niet luisteren naar klant
Slechte ervaringen, af te raden webshop. Laptop besteld, na 5 weken “blauw scherm” reparatie door Refurbo is dan nodig.
Zelf aangetekend opsturen, reparatietijd va 14 dagen.
Drie maanden later hetzelfde probleem: weer opsturen. (Aangetekend opsturen en 14 dagen verder)
Ondanks dat we gevraagd hebben de laptop te ruilen, en dit is toegezegd, niet gebeurd. We zitten weer met dezelfde laptop, veel extra kosten en gedoe met lange reparatietijden.
Goede kwaliteit laptop gekocht voor…
Goede kwaliteit laptop gekocht voor weinig geld. Goed voor milieu en portomee. Top !
Snelle service
Snelle service, blij met de laptop!
2 stuks Fujitsu Esprimo Q957 mini…
2 stuks Fujitsu Esprimo Q957 mini computers besteld. Netjes op tijd ontvangen, perfecte computers voor een prima prijs !
Aankoop Desktop
Aantrekkelijke prijs op duidelijk en gebruiksvriendelijke website. Snelle levering. Toestel ziet er nieuw uit. 1 week in gebruik en tot nu toe geen enkel probleem ervaren. Als dat zo blijft is mijn volgende aankoop ook bij Refurbo!
Alles perfect aangekregen en vlotte…
Alles perfect aangekregen en vlotte costumer service
Zeer tevreden top toestel en vlotte…
Zeer tevreden top toestel en vlotte levering
Tevreden klant
Snelle levering. Toestel netjes zoals het moet zijn 👍
Tevreden van de sevice
Fantastische klantenservice bij Refurbo
Een jaar geleden kocht ik bij Refurbo een MacBook Pro uit bouwjaar 2015 met een 15” scherm. Het apparaat liet me onlangs in de steek maar Refurbo heeft het razendsnel gerepareerd. Dat is pas service!
Uitstekende service en meedenkend
Uitstekende service en meedenkend. Snelle levering. Aanrader voor refurbished producten!
Super service!!
Super service!!! Dinsdag besteld en woensdag geleverd! En een super snelle, goede school laptop!!
Klantenservice heeft ook eerlijk en super advies gegeven over welke laptop aan te schaffen!
Aanrader😀
Snelle en goede laptop geleverd
Een mooie DELL laptop E7280 aangeschaft bij Refurbo. De laptop is goed ingepakt en werkelijk zonder een krasje afgeleverd. Compleet met Windows 10 voorgeinstalleerd. De bestelling werd meteen de volgende dag al geleverd. Een vraag aan de klantenservice werd goed opgepakt.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.