Refresh Bathrooms Bewertungen 122

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De reviews op internet gaven vertrouwen, dus was een afspraak snel gemaakt. Een hele grote koffer met voorbeelden werd uitgepakt, op het scherm van de laptop werden voorbeelden gep... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lang tegen de badkamer verbouwing op gekeken. Meerdere offertes laten maken maar deze waren of te duur, niet compleet of het duurde heel erg lang. Lars op bezoek gehad samen en had de offerte direct a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Het begon al goed met het bezoek van Tommy. Hij gaf duidelijke adviezen en was niet opdringerig. Het team van monteurs heeft uitstekend werk geleverd. Er werd netjes gewerkt en aan het eind van de d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ontzettend fijn bedrijf! Wij werden vanaf het begin keurig geholpen en goed te woord gestaan. Zijn bij Refresh gekomen omdat ze bij onze buren ook goed werk geleverd hadden. Erg fijn in de communica... Mehr ansehen

1. Badezimmerrenovierung

Vom Unternehmen geschrieben

Refresh Bathrooms B.V., met vestigingen in Pijnacker en Lelystad, is dé specialist in het vernieuwen en renoveren van badkamers. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven, waarbij we kwaliteit, klanttevredenheid en vakmanschap altijd vooropstellen. Met jarenlange ervaring in de branche zorgen wij ervoor dat uw badkamer niet alleen functioneel, maar ook een plek van ontspanning wordt. Wij werken met hoogwaardige panelen, wat zorgt voor een snelle en efficiënte renovatie van uw badkamer. Deze panelen bieden een strak en modern resultaat, zijn eenvoudig te onderhouden en ideaal voor zowel wanden als vloeren. Of het nu gaat om een kleine renovatie of een complete verbouwing, we leveren altijd maatwerk en staan garant voor een zorgvuldige afwerking. Onze dienstverlening omvat alles van advies en ontwerp tot de volledige uitvoering van uw badkamerproject. We gebruiken de nieuwste materialen en technieken om te zorgen voor een duurzame en moderne uitstraling. Bij Refresh Bathrooms BV staat de klant centraal. Wij luisteren naar uw wensen en begeleiden u stap voor stap door het gehele proces. Dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak heeft u de garantie op een badkamer die aan al uw verwachtingen voldoet.

4,8

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Top bedrijf

Zo blij met dit bedrijf. Mijn badkamer stamde nog uit de jaren 90! Ze hebben precies geleverd waar we aan toe waren. Communicatie verliep ook vlekkeloos! Zeer prettige ervaring :)

14. November 2024

Beste meneer Speets,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het resultaat. Onze monteurs vonden het ook erg gezellig, dit hebben ze direct bij terugkomst op de zaak verteld! Heel veel plezier met uw badkamer. Mochten wij verder nog iets voor u kunnen betekenen, dan horen we dit graag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel blij met onze nieuwe badkamer

Goede communicatie tijdens het hele proces. Fijne monteurs die volgens afspraak op tijd komen en super netjes werken. Dit alles ook nog eens voor een scherpe prijs.

Kortom wij zijn heel tevreden 👍🏻👍🏻💪🏻

8. November 2024

Beste familie Vermeer,

Bedankt voor de fijne review, dit lezen wij graag!
Veel plezier met jullie nieuwe badkamer! Mochten wij verder nog wat kunnen betekenen voor jullie, dan horen we dit graag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na jaren gedouchd te hebben in de…

Na jaren gedouchd te hebben in de badkuip, met gevaar voor glijpartijen, de beslissing genomen in zee te gaan met Refresh Bathrooms. Na een verhelderend en transparant gesprek met de verkoper van Refresh werd de opdracht verstrekt. De verbouwing verliep soepel en vlekkeloos! Het resultaat mag er zijn, de investering méér dan waard. Vakmanschap!

Beste heer de Jong,

Wat fijn dat u het proces zo positief ervaren heeft, daar doen wij het voor! De kleur combinatie welke u gekozen heeft voor uw inloopdouche vinden wij ook ontzettend gaaf, werk waar wij trots op zijn. Bedankt voor de fijne review, we hebben deze intern gedeeld.

Snelle en duidelijke communicatie

Het bedrijf is zeer meedenkend en schakelt snel.
Onze complete badkamer is gerenoveerd door Refresh Bathrooms in slechts 2 dagen. Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatief goede materialen die door de juiste vakmensen worden gemonteerd/ geïnstalleerd. Alle rommel inclusief puinbak is netjes opgeruimd, zelfs het kastje in de gang word op exact dezelfde plek teruggezet!

20. November 2024

Beste meneer van Zoest,

Wat fijn dat u de verbouwing zo prettig ervaren heeft. Wij wensen u veel plezier met de nieuwe badkamer.

Wat een fijne ervaring

Wat een fijne ervaring! De mannen van RB kwamen keurig op tijd mijn toilet moderniseren. Mijn vrouw wilde altijd al een bidet en de tegels mochten ook wel een opfrisbeurt krijgen. Het werk is keurig uitgevoerd, echte vakmensen die echt vakwerk afleveren. Alle afspraken zijn nagekomen, de boel is netjes en schoon achtergelaten. Ik raad het iedereen aan!

29. November 2024

Beste familie Janus,

Wat fijn om te horen dat jullie blij zijn met het toilet, onze panelen hebben jullie wc ruimte zeker een opfrisbeurt gegeven! Wij wensen jullie veel plezier met de toiletruimte. Mochten wij nog iets voor jullie kunnen doen, staan wij uiteraard klaar!

100% boven verwachting

Het gehele proces verliep super soepel en het eindresultaat was boven verwachting. We hadden wel wat wensen en die zijn volledig uitgekomen. Voor ons 100% een aanrader.

16. Dezember 2024

Beste heer Peeters,

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw review!
Veel plezier met uw badkamer!

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service, mooie materialen en goede vakmannen die binnen twee dagen de hele badkamer hebben verbouwd. Zeer tevreden met het eindresultaat!

3. Dezember 2024

Beste mevrouw van Vulpen,

Wat fijn om te horen! Veel plezier met je nieuwe badkamer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opzoek naar een nieuwe badkamer of…

Opzoek naar een nieuwe badkamer of toilet en dit binnen 1 à 2 dagen geregeld hebben?
Refresh Bathrooms is echt de beste in het vak!
Altijd netjes contact en alles snel geregeld.
Wij hebben onze badkamer volledig
laten renoveren. Echte vakmensen zo mooi!
Bedankt heren, tot de volgende!

11. Dezember 2024

Beste Familie van Dijk,

Bedankt voor jullie leuke review. Onze monteurs konden de koekjes erg waarderen :)
Veel plezier met jullie badkamer.

Blij met Refresh Bathrooms

Refresh Bathrooms bestaat uit een jong en enthousiast team. Allen vakmensen met hun eigen specialiteit. Ze zijn allen vriendelijk en werken heel netjes. Ze leveren producten van hoge kwaliteit. We zijn super blij met onze 2 totaal vernieuwde toiletten. En kijken uit naar de verbouwing van onze badkamers. Wij hebben in Refresh Bathrooms de volste vertrouwen.

Beste Familie Colijn,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Wij vonden het ook erg fijn dat wij foto's mochten maken van het resultaat, nogmaals onze dank daarvoor!

Ontzettend leuk dat we volgend jaar ook beide badkamers van jullie mogen renoveren, wij gaan ervoor zorgen dat deze ook prachtig gaan worden!

Bedankt voor de leuke review en tot snel!

Erg behulpzaam

Erg behulpzaam en hele mooie en fijne manier om snel een badkamer naar een prachtig niveau te krijgen zonder extreem bouwstof of ellende

17. Oktober 2024

Beste familie van Heeswijk,

Fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn!
Heel veel plezier ermee!

Top bedrijf

Top bedrijf, alles netjes in orde gemaakt! Nette offerte, alle afspraken nagekomen. Toppers.

Beste familie M,

Fijn om te horen dat jullie er blij mee zijn!
Heel veel plezier ermee!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gisteren heeft Refresh Bathrooms onze…

Gisteren heeft Refresh Bathrooms onze toiletruimte opnieuw ingericht en e.e.a. opnieuw geïnstalleerd. De werkzaamheden werden voortvarend en met zorg uitgevoerd, het tempo lag hoog. Wat en dag zou duren werd in een halve dag gerealiseerd, inclusief het opruimen van de rommel. We zijn zeer tevreden over werkwijze, contact en het eindresultaat.

9. Dezember 2024

Beste familie de Graaf,

Wat fijn om te horen dat het zo goed is bevallen. We hebben deze leuke review intern ook doorgestuurd, daar krijgen wij energie van! Nogmaals hartelijk dank en veel plezier met de toiletruimte!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn een IT bedrijf uit Barendrecht…

Wij zijn een IT bedrijf uit Barendrecht en hebben begin dit jaar (Maart) 2024 onze toiletruimtes laten renoveren door Refresh Bathrooms. Tijdens de werkzaamheden besloten we 2 extra ruimtes te renoveren. Een snelle wijziging in de planning en het heen en weer sturen van een werkbus om extra materiaal te halen was het gevolg. De dag voor de oplevering zag ik een paar kleine details welke wat netter konden. Dit hebben zij direct opgelost, erg fijn om op deze manier met een verbouwing bezig te kunnen zijn.

Sinds november dit jaar hebben wij een extra verdieping in hetzelfde complex en ook hier is Refresh Bathrooms momenteel de toilet en pantry ruimtes voor ons aan het renoveren. Wat ons betreft een echte aanrader!

28. November 2024

Antwort von Refresh Bathrooms

Beste Michael, fijn om te horen dat het zo goed is bevallen! Heel veel plezier met jullie nieuwe kantoorruimte!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Erg blij met mijn toilet renovatie

Erg blij met mijn toilet renovatie. Goede kwaliteit, service en fijne communicatie en er werd meegedacht over de mogelijkheden!

23. September 2024

Beste mevrouw Boxhoorn,

Fijn om te horen dat u blij bent met het nieuwe toilet, daar doen we het voor!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nette duidelijke overeenkomsten geen…

Nette duidelijke overeenkomsten geen verassingen achteraf.

6 maanden geleden begon ik te twijfelen zal ik opzoek naar een nieuwe woning of zal ik mijn huidige goed aanpakken om het genot te verbeteren.

Ik heb gekozen voor het 2e en op het badkamer gebied ben ik hier enorm mee geholpen door Refresh Bathrooms

Prachtige kwaliteit ik herhaal duidelijk afspraken en geen lange wachttijd!

Ga zo door ik beveel jullie aan!

15. November 2024

Beste Meneer Versteeg,

Fijn om te horen dat u tevreden bent over het resultaat! Wij wensen u heel veel plezier met de badkamer!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Een valse start maar ook een happy end (Refresh Bathrooms…

Een valse start maar ook een happy end (Refresh Bathrooms Pijnacker)

Nootdorp, 19-11-2024/22-11-2024

Op 15 oktober is opdracht verleend aan Refresh Bathrooms (RB) voor renovatie van onze douchecel. De renovatie is beperkt; slechts een nieuwe douchevloer (keramisch tegel 90x120) en een nieuwe glazen douchewand. De bestaande tegelwand en de thermostaatkraan willen we behouden. De offerte bedraagt € 1.900,- inclusief BTW. Datum werkzaamheden: donderdag 14 november; het klusteam zal om 8.00 uur voor de deur staan.

Donderdagochtend 14 november is er niemand te zien. En dus maar wachten geblazen. Wat blijkt achteraf? Er is de voorafgaande woensdagavond om ca. 22.00 uur aan ons een email gestuurd, dat als gevolg van een gesprongen waterleiding elders, het klusteam pas 's-middags zal beginnen. Hebben we even gemist (attentiewaarde is nul natuurlijk). Maar goed, zo gebeurt het 's-middags. Het werk valt tegen; de tegelwand achter de oude douchebak is zwaar beschadigd; er is bij de bouw heel slordig gewerkt met klodders cement en pur-schuim. Plan B treedt in werking. De douche zal nu worden afgewerkt met wandpanelen. Ter plaatse wordt door RB telefonisch prijsopgave gedaan voor dit meerwerk: € 1.200,- Let op: dit bedrag (zo blijkt achteraf) is ex. BTW.

Het klusteam gaat aan de slag. 's-Avonds om ca. 19.00 uur gaan ze weg. De nieuwe douchevloer is gelegd en de wandpanelen zijn ingelijmd. Het klusteam belooft de volgende dag om 8.00 uur weer voor de deur te staan om de klus af te maken. De badkamer ziet er op dat moment niet uit. Er zit overal siliconen-/bouwkit. Óók op de nieuwe keramische douchevloer! Er hangt een penetrante rioollucht. De afwerking is matig. Één wandpaneel laat een flinke kier zien ten opzichte van het plafond. Een ander wandpaneel is te kort afgezaagd. Een paar vloertegels in de badkamer zijn beschadigd. Bij het afvoerputje mist er een schroef. Ook ontbreekt het membraam, wat de rioolstank tegen moet houden. Wij zijn die donderdagavond zelf anderhalf uur bezig geweest om alle rotzooi weer op te ruimen. Ook de inpandige gang naar onze voordeur lag bezaaid met ingelopen zaagsel.We hebben slecht geslapen vanwege de stank in ons huis en de onvrede over de gang van zaken.

Vrijdagochtend om 8.00 uur staan wij weer paraat. Echter het klusteam is in geen velden of wegen te bekennen. 4x gebeld naar RB. Er wordt niet opgenomen. Pas tegen het eind van de ochtend een belletje van RB, dat het klusteam in de namiddag alsnog langskomt. Dat gebeurt niet; het klusteam belt en geeft door dat door een ziekmelding de klus wordt doorgeschoven naar maandag 18 november. Ergo: wij zitten in het weekend zonder douche.

Maandag 18 november staat het klusteam inderdaad om 8.00 uur voor de deur. Zij gaan aan de slag. Om ca. 12.30 uur zijn zij klaar. Het geheel ziet er uiteindelijk acceptabel uit. Van de matige afwerking door het vorige klusteam is niet veel meer te zien, waarmee gezegd dat je met siliconenkit en een afwerklatje veel kan verbloemen. Met dit verschil, dat alleen wij weten wat eronder zit.

Eindconclusie: RB houdt zich niet aan gemaakte afspraken; er is ten minste 1 klusteam wat beneden de maat presteert (zie foto's); de telefonische bereikbaarheid van RB laat te wensen over; bij het doen van prijsopgaven noemt RB bedragen, zonder daarbij aan te geven dat de BTW er nog bovenop komt (dit kan bij particulieren misleidend werken).

Zoals beloofd in haar reactie op de review, heeft RB contact met ons opgenomen en excuus aangeboden. De toonzetting was hierbij oprecht en sympathiek. Waar gewerkt wordt, worden wel eens fouten gemaakt. Het siert RB dat zij op deze wijze hebben gereageerd. Dat neemt wel de angel weg uit de nare ervaring die wij hebben gehad.

RB heeft verder via een creditnota de BTW voor het meerwerk ad. € 1.200,- voor haar rekening genomen.

Uiteindelijk zijn wij dan toch nog blij met onze gerenoveerde badkamer.

Met dank aan Lars Peeters voor zijn persoonlijke en vriendelijke opstelling.

18. November 2024

Geachte heer Van De Ven,

We vinden het heel erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent. Uiteraard willen wij dit heel graag op een passende manier oplossen. Helaas kunnen wij tot nog toe geen contact met u krijgen.

We betreuren het dat u in het weekend zonder douche heeft gezeten en begrijpen dat dit heel erg vervelend is, onze excuses daarvoor.

De door u genoemde €1900,- is inclusief BTW geoffreerd en gefactureerd. Wel benoemen wij altijd het ex. BTW-bedrag, het BTW-bedrag en het totaalbedrag inclusief BTW op al onze facturen en offertes.
Ook dit leggen wij u graag telefonisch uit, zodat daar geen misverstanden meer over zijn. We hechten veel waarde aan transparantie in onze prijsstelling.

De betalingstermijn wordt gecommuniceerd in de offerte onder de betalingscondities. We bieden echter altijd een extra 3 dagen als flexibiliteit.
We blijven proberen contact met u op te nemen om dit op een prettige manier af te ronden en nemen uw feedback serieus.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Badkamer enorm snel en boven…

Badkamer enorm snel en boven verwachting opgeleverd gekregen, fijn contact en geen onverwachte verassingen. Nette jongens, echte aanrader!

9. November 2024

Antwort von Refresh Bathrooms

Fijn om te horen meneer Capdeville. Enorm veel plezier gewenst met de badkamer!

Fijne avond,

Rondweg prachtig...

Na de horrorverhalen van collega's en vrienden van badkamer verbouwingen die na weken nog niet klaar waren op zoek gegaan naar een betrouwbare partij die de afspraken na komt. En dat is Refresh geworden.

Zeer prettig gesprek gehad met Lars over de mogelijkheden. Ook na onze handtekening werden alle vragen die nog op kwamen keurig, snel en naar tevredenheid beantwoord.

En het eindresultaat rondweg prachtig. In 2 dagen stond er een prachtige luxe badkamer waar wij echt iedere dag van genieten. Wij overwegen om binnenkort ook ons toilet te laten doen

23. Oktober 2024

Goedemorgen Martin,

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Heel veel plezier met jullie prachtige badkamer. Uiteraard staan we altijd voor jullie klaar om ook het toilet aan te pakken!

Gr,

Zeer net bedrijf

Zeer net bedrijf, fijn verkoopgesprek waarin alle mogelijkheden en pijnpunten uitvoerig zijn besproken.

De monteurs waren alle heel netjes en werkten schoon en nauwkeurig, alles werd eerst netjes afgeplakt en mijn renovatie werd eerst nog eens uitvoerig doorgesproken. De mannen werkten snel en nauwkeurig, met twee dagen was mijn nieuwe badkamer klaar voor gebruik!

Zeker aan te raden, mooi product, hoge kwaliteit materialen en zeer snel.

12. September 2024

Goedemorgen Tommy,

Gr,
Team Refresh Bathrooms

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr