Reflexionbooth Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bokade fotobåset till min födelsedag. Allt gick supersmidigt från första kontakt till servicen på plats! Rekommenderar ReflexionBooth starkt att boka till sitt event! Tack igen grabbar för en... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fotoservice
  2. Fotodruck-Service
  3. Hochzeitsfotograf
  4. Hochzeitsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Reflexionbooth är ett personligt fotobåsföretag i Stockholm som hjälper dig att skapa minnen som lever kvar långt efter eventet. Vi erbjuder modern spegel photobooth för bröllop, födelsedagsfester, företagsevent, mässor, kickoff, galor, studentfiranden och andra tillställningar. Vår spegel photobooth är mer än bara en kamera. Den skapar en rolig och social aktivitet där gästerna kan umgås, ta bilder tillsammans och samtidigt få med sig ett fysiskt minne hem. Vi tar hand om hela upplevelsen från bokning till sista bilden, med professionell personal på plats, montering och nedmontering, rekvisita, digitala bilder, QR-nedladdning och digitalt galleri efter eventet. Vi erbjuder även anpassad design av fotoremsor och startskärm, så att fotobåset kan matcha ert bröllop, företagsevent, varumärke, färger eller tema. På så sätt blir photoboothen en naturlig del av eventets helhet. Reflexionbooth är baserat i Stockholm och erbjuder fotobås och photobooth för event i stora delar av Sverige. Vårt fokus är personlig service, hög kvalitet och en smidig bokningsupplevelse. Vi arbetar nära våra kunder för att skapa en lösning som passar varje event och ser till att både arrangör och gäster får en professionell, rolig och minnesvärd upplevelse. Med Reflexionbooth får du ett modernt fotobås, personlig service och minnen som kan sparas, delas och uppskattas långt efter att festen är över.

Hervorragend

Alle Bewertungen

31 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Väldigt proffsiga

Väldigt proffsiga på det de gör och fulla av energi. De skapar de finaste bilderna dessutom.

29. August 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack för de fina orden! ⭐️ Det gör oss verkligen glada att höra att ni uppskattade både vår professionalism och energin vi tar med oss till varje event. Att skapa fina bilder och samtidigt bidra till en härlig stämning är precis det vi strävar efter! 📸✨

Tack för att ni valde Reflexionbooth och för den fina rekommendationen. Det uppskattar vi verkligen! ❤️

Lyhörd och professionell

Lyhörd och professionell. Trevligt mottagande. Rekommenderas varmt!

6. Juni 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack för de fina orden! ⭐️ Det gläder oss verkligen att höra att ni uppskattade vårt bemötande och vår service. För oss är det viktigt att varje kund känner sig väl omhändertagen och får en trygg och smidig upplevelse från början till slut. 🙌✨

Tack för förtroendet och för den fina rekommendationen! Det uppskattar vi verkligen. ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bokade fotobåset till min födelsedag

Rekommenderar ReflexionBooth starkt att boka till sitt event!

Tack igen grabbar för en 10/10 upplevelse!

18. Juli 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack för en fantastisk recension! ❤️ Det gör oss verkligen glada att höra att allt fungerade så smidigt från första kontakt till servicen på plats. 📸✨

Det var ett nöje att få vara en del av din födelsedag och skapa fina minnen tillsammans med dig och dina gäster. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss vidare! 🙌

Toppen upplevelse

Jag hade en helt otroligt smidig upplevelse med dem. Bokade in detta fotobås till mitt bröllop och några dagar innan bestämde vi designen för utskrifterna och det är alltid en hit att ta in fotobås på fester och tillställningar. Jag fick länken till alla bilder 2 dagar efter bröllopet så allt gick så smidigt och snabbt, bilderna blev också superbra. Rekommenderar verkligen 💖

29. August 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Dilara! ❤️ Det är så roligt att höra att hela processen kändes smidig, från bokningen och valet av design till leveransen av alla bilder efter bröllopet. 📸✨

Vi blir extra glada att höra att både bilderna och upplevelsen blev så uppskattade. Tack för att vi fick vara en del av er stora dag och för den fina rekommendationen! 🥰

Världens trevligaste killar

Världens trevligaste killar. Så duktiga och vet exakt vad de gör. De gjorde hela eventet så mycket bättre och fick alla känna sig bekväma och nöjda. Det var så enkelt att boka och de var verkligen till stor hjälp!!! Boka nuuuuuuuuu❣️❣️❣️❣️❣️

26. August 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack för de otroligt fina orden! ❤️ Det gör oss verkligen glada att höra att ni uppskattade både vårt bemötande och vårt engagemang. För oss är det viktigt att allt ska kännas enkelt och tryggt från första kontakt till sista bilden. 📸✨

Att få bidra till att göra hela eventet ännu bättre och få gästerna att känna sig bekväma är precis det vi strävar efter. Tack för förtroendet och för den fantastiska rekommendationen! 🥰

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill verkligen ge de här killarna…

Jag vill verkligen ge de här killarna all beröm de förtjänar! Vilka fantastiska, trevliga och härliga människor. Från första stund bemötte de oss med så mycket värme, respekt och tålamod. De var sociala, livliga och spred en sådan glädje omkring sig att man direkt kände sig bekväm och avslappnad med dem.

De gjorde verkligen mer än bara sitt jobb. De var engagerade, uppmärksamma och såg till att alla hade roligt och kände sig välkomna. Deras energi smittade av sig på hela kvällen och de bidrog verkligen till den fina stämningen. Ingenting kändes jobbigt eller besvärligt för dem, de hade hela tiden ett leende på läpparna och ett fantastiskt bemötande.

Allt var helt perfekt från början till slut och vi hade inte kunnat vara mer nöjda. Så professionella men samtidigt så varma, jordnära och lätta att ha att göra med. Jag rekommenderar dem verkligen av hela mitt hjärta till alla som vill ha en rolig och minnesvärd upplevelse. Ni är grymma och förtjänar verkligen all uppskattning! ✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️✨️

26. August 2026

Antwort von Reflexionbooth

Wow, stort tack för en helt fantastisk recension! ❤️ Det betyder otroligt mycket för oss att ni upplevde vårt team på det sättet. Vi tror verkligen på att det ska vara mer än bara en photobooth på plats, det ska vara en upplevelse där gästerna känner sig välkomna, avslappnade och har riktigt roligt. 📸✨

Era ord om vår energi, vårt engagemang och bemötande betyder enormt mycket för hela teamet. Det var ett stort nöje att få vara en del av er kväll och bidra till den fina stämningen.

Tack för ert fantastiska förtroende och för den otroligt fina rekommendationen. Sådana här recensioner gör oss verkligen stolta över det vi gör! ❤️✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super professionell och trevlig…

Super professionell och trevlig personal, de såg verkligen till att fånga festens bästa ögonblick! Ett minne för livet😊

21. August 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Roza! ⭐️ Det värmer verkligen att höra att ni uppskattade vårt team och att vi kunde fånga så många fina ögonblick under kvällen. Att skapa minnen som man kan bära med sig länge efter eventet är precis det vi brinner för! 📸✨

Tack för att vi fick vara en del av er kväll och för de fina orden. Det uppskattar vi verkligen! ❤️

Rekommenderar

Rekommenderar! Fin booth o trevligt

22. August 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Yasmin! ⭐️ Det gör oss verkligen glada att höra att ni uppskattade vår booth och hade en trevlig upplevelse. 📸✨

Tack för att ni valde Reflexionbooth och för den fina rekommendationen! Det uppskattar vi verkligen. ❤️

Rekommenderar starkt

Rekommenderar starkt! Trevligt bemötande och bilder med otrolig kvalitet.

17. Juli 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack för de fina orden! ⭐️ Det gläder oss verkligen att ni uppskattade både vårt bemötande och kvaliteten på bilderna. Vi lägger stor vikt vid att varje bokning ska kännas professionell, smidig och minnesvärd. 📸✨

Tack för ert förtroende och för den fina rekommendationen! Det uppskattar vi verkligen. ❤️

Skolbal

Vi hyrde Reflexionbooth till våra elevers skolbal. Det var otroligt smidigt att planera och ha kontakt med företaget under hela processen, vilket uppskattas enormt mycket när man planerar ett stort evenemang som stressad lärare.

Väl på plats under kvällen var vi väldigt nöjda med personalens bemötande och engagemang. Deras energi smittade verkligen av sig på eleverna, som tack vare detta blev mycket bekväma framför kameran. Vi är dessutom väldigt tacksamma för tålamodet som de visade upp! Det var högt tryck under kvällen, men personalen lyckades hålla en fantastiskt god och kontrollerad stämning bland alla taggade elever

Kvaliteten på utskrifterna var utmärkt och höll högsta klass rakt igenom trots trycket!

Vi var så nöjda med hur allt fungerade under kvällen, och vi har fått otroligt mycket bra respons efteråt från föräldrar och personal på skolan. Både servicen, engagemanget och personalen får absolut toppoäng av oss! Stort tack för en fantastisk kväll!

/Glömstaskolan åk. 9

2. Juni 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack till Glömstaskolan åk. 9 för en fantastisk recension! ⭐️ Det betyder otroligt mycket för oss att höra att ni uppskattade hela upplevelsen, från planeringen och kommunikationen inför kvällen till personalens engagemang och kvaliteten på utskrifterna. 📸✨

Det var verkligen ett nöje att få vara en del av er skolbal och extra roligt att höra att både elever, föräldrar och skolpersonal var så nöjda. Vi vet att skolbal innebär högt tempo och många gäster, så vi är extra glada att vårt team kunde bidra med energi, trygghet och en smidig upplevelse under hela kvällen.

Tack för förtroendet och för att vi fick vara med och skapa minnen för era elever! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Andra gången som vi bokar…

Andra gången som vi bokar reflexionbooth för både förlovning och bröllop. Lika nöjd varje gång med det professionella bemötandet, engagemanget och kvalitén som ges. Stort tack!

14. Juni 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Aylen! ⭐️ Det betyder extra mycket att höra att ni valt att boka Reflexionbooth igen och att ni varit lika nöjda båda gångerna. Att få följa med från förlovning till bröllop är verkligen något vi uppskattar! 📸❤️

Tack för ert fortsatta förtroende och för de fina orden om vårt bemötande, engagemang och kvalitet. Vi ser fram emot många fler fina minnen tillsammans! ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi hade Reflexion Booth på vår examen…

Vi hade Reflexion Booth på vår examen igår och det blev en riktig succé! Alla älskade fotoboothen, bilderna var av otrolig kvalitet och servicen var fantastisk. Rekommenderas varmt!❤️‍🔥

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Asia! ⭐️ Det är så roligt att höra att Reflexionbooth blev en riktig succé på er examen! Extra kul att både bilderna och servicen uppskattades av alla. 📸✨

Tack för att vi fick vara en del av er stora dag och för den fina rekommendationen. Vi hoppas att bilderna fortsätter att väcka fina minnen länge framöver! ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyrde in Reflexionbooth för min…

Hyrde in Reflexionbooth för min examensfest och är sjukt nöjd över tjänsten! Grabbarna var oerhört professionella och var en av höjdpunkterna under kvällen. Kan varmt rekommendera!

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Josef! ⭐️ Det gör oss verkligen glada att höra att ni är så nöjda med tjänsten. Extra roligt att höra att vårt team blev en av höjdpunkterna under kvällen! 📸🙌

Tack för att vi fick vara en del av er examensfest och för den varma rekommendationen. Det uppskattar vi verkligen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jättebra service och väldigt trevligt…

Jättebra service och väldigt trevligt bemötande. Allt fungerade smidigt och gästerna uppskattade verkligen photoboothen. Rekommenderas varmt!🌟🌟🌟

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Sakina! ⭐️ Det gläder oss verkligen att höra att ni uppskattade både servicen och bemötandet. Extra roligt att höra att gästerna hade så kul med photoboothen! 📸✨

Tack för det fina förtroendet och för att ni rekommenderar oss varmt. Det var ett nöje att få vara en del av er kväll! 🙏

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Personalen var magisk under hela…

Personalen var magisk under hela kvällen, allt från service till kvalité.
10/10

23. Mai 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Mattias! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Det värmer verkligen att höra att du uppskattade både vår service och kvalitet. Vi är så glada att vi fick vara med och bidra till en lyckad kväll och skapa fina minnen tillsammans med er! 🙌📸

Stort tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dom var jätte smidiga och allt gick…

Dom var jätte smidiga och allt gick super fint och fort. Jätte trevliga personal, många upplevde det jätte bra och otroliga bilder

9. Juni 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack Esma! ⭐️ Det gör oss verkligen glada att höra att allt gick smidigt och att ni uppskattade både vår personal och bilderna. Vi lägger stor vikt vid att göra upplevelsen enkel, rolig och minnesvärd för både våra kunder och deras gäster. 📸✨

Tack för att vi fick vara en del av er kväll och för de fina orden! 🙏

Teamet på ReflexionBooth

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stort tack till Reflexionbooth!

Vill rikta ett stort tack till Maksun och hela teamet på Reflexionbooth som gjorde vår kväll oförglömlig med fantastisk service under vårt bröllop för oss och våra gäster. Vi har fått flera samtal i efterhand som hyllat dem då de var väldigt professionella och gav oss och gästerna möjlighet att samla minnen i form av deras fantastiskt fina bilder.

Självaste boothen var otrolig, med fantastisk kamera och ljus som kunde fånga många personer samtidigt samt helkroppsbilder. Att personalen var på plats och satte upp och plocka ner utrustningen var tacksamt, men framförallt att de var närvarande hela kvällen och hjälpte gästerna med processen så att de endast behövde posera och inte trycka på knappar etc eftersom personalen skötte det.

Maksun var väldigt lätt att jobba med inför bröllopet då han alltid var snabb på att svara och skickade ut förlag och tips på förhand för hur upplägget kunde se ut, men gav även oss utrymme att välja själva hur vi ville ha allt och utgick efter det.

Vi är supernöjda med allt och riktar återigen ett stort tack till hela teamet på Reflexionbooth!

15. Mai 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack för era otroligt fina ord! ❤️ Det betyder verkligen mycket för oss att få höra att både ni och era gäster uppskattade upplevelsen så mycket.

Det var ett stort nöje att få vara en del av er bröllopskväll och skapa minnen tillsammans med er. Vi tycker att det är extra roligt att höra att våra medarbetare kunde finnas där under hela kvällen och göra upplevelsen så smidig och uppskattad för alla gäster.

Tack för förtroendet att få vara en del av er stora dag, och stort grattis ännu en gång! 🥂✨

Varma hälsningar,

Magiskt 🤩

Jag måste dela med mig av min fantastiska upplevelse med Photo Booth! Personalen var otroligt trevlig och hjälpsam, vilket verkligen bidrog till den positiva stämningen. Själva photoboothen var lyxig och välutrustad, vilket gjorde hela upplevelsen extra speciell. Hela kvällen kändes magisk, och photoboothen var definitivt en av höjdpunkterna. Jag kan varmt rekommendera detta till alla som vill ha en rolig och minnesvärd aktivitet på sitt event!

25. April 2026

Antwort von Reflexionbooth

Wow, stort tack för din fantastiska recension! 🤩
Det gör oss verkligen glada att höra att ni hade en så magisk upplevelse och att vår photobooth blev en av höjdpunkterna under kvällen.

Extra kul att du uppskattade både utrustningen och vår personal, vi lägger mycket hjärta i att skapa just den känslan på varje event.

Tack för att vi fick vara en del av er kväll, och varmt välkomna tillbaka nästa gång det är dags att skapa nya minnen!

Det var 100% värt att ta in er

Det var 100% värt att ta in er, er 360 vart mycket uppskattat och du var väldigt trevlig att ha göra med till rimliga priser. Rekommenderas 10/10

18. April 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack för dina fina ord!
Det betyder verkligen mycket att höra att ni var nöjda med både upplevelsen och servicen. Vi är glada att vår 360 booth blev uppskattad och att allt levde upp till förväntningarna.

Tack för att vi fick vara en del av ert event och varmt välkomna tillbaka framöver!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Att Reflexionbooth närvarade på min…

Att Reflexionbooth närvarade på min gender reavel var en stor höjdpunkt. Det bidrog till bättre stämning samt fina videos och bilder för gästerna och oss att bevara. Väldigt proffsiga och trevliga.

1. Februar 2026

Antwort von Reflexionbooth

Stort tack för ditt fina omdöme Emma!
Det var ett nöje för Reflexionbooth att få vara en del av er gender reveal, och vi är glada att vår närvaro bidrog till stämningen samt skapade minnesvärda bilder och videos för er och era gäster.

Tack för ert förtroende och för de vänliga orden om vårt team.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr