Fin oplevelse
Nem hjemmeside. Hurtig nok levering.
Bestilte en Chromecast, og den var i flot tilstand som forventet.
RefindTech er en dansk virksomhed, stiftet i 2025, der sælger brugt og refurbished elektronik. Vi startede med en simpel observation: at købe brugt elektronik burde være lige så trygt som at købe nyt — men det er det sjældent på brugtmarkedet. Hos RefindTech gennemgår alle produkter en grundig 10-punkts kvalitetskontrol, hvor de testes funktionelt og nulstilles til fabriksindstillinger, inden de sættes til salg. Vi inddeler produkterne i klare standkategorier, så du altid ved præcis hvad du får — og hvad du ikke får. Ingen overraskelser, ingen vildledende billeder. Vi tilbyder 2 års reklamationsret på alle produkter, 14 dages returret og gratis fragt på ordrer over 500 kr. til pakkeshop. Vores kundeservice står klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål — både før og efter køb. Vores udvalg inkluderer blandt andet streaming-enheder som Chromecast og Apple TV, herunder udgåede modeller der ikke længere produceres. Alle enheder leveres klar til brug. Vi går op i gennemsigtighed og ærlighed, så begge parter kan sige: Tak for en god handel.
8600, Silkeborg, Dänemark
Nem hjemmeside. Hurtig nok levering.
Bestilte en Chromecast, og den var i flot tilstand som forventet.
Jo jeg tror og tænker at Refindtech er et godt sted at handle det er jeg sikker på.

Antwort von Refindtech
Hurtig levering og produktet lever op til forventningerne. Jeg kunne ikke selv finde ud af installation, men blev kyndigt vejledt af refindtech’s kundeservice. Virkeligt god oplevelse!

Antwort von Refindtech
Super kundeservice. Købte en Chrome cast med fjernbetjening sidste år. Fjernbetjeningen drillede lidt, og selvom jeg var sløv til at få det reklameret, blev en ny sendt uden tøven og i løbet af ingen tid, da jeg endelig rakte ud til dem. Giver mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Refindtech
Jeg købte mit produkt i september, og det har fungeret helt fejlfrit. Rigtig god service og hurtig levering.

Antwort von Refindtech
Virkelig god service og vejledning samt levering til tiden.

Antwort von Refindtech
Jeg købte en brugt gen 3 Chromecast i “god” stand. Der var hurtig levering, og den virker upåklageligt.

Antwort von Refindtech
Det er første gang jeg køber brugt elektronik - og det gik over al forventning hos Refindtech. Den Chrome Cast jeg købte var rigtig nok klar til opsætning i mit gamle tv. Emnet var lige nøjagtigt som vist på billedet - hurtig behandling af min ordre samt rettidig levering.

Antwort von Refindtech
Tilfred med levering og alt fungerede som det skulle

Antwort von Refindtech
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.