Helt fantastisk og professionelt arbejde, sagen varede mere end 6 år indtil vi kom i mål med et meget tilfredsstillende resultat. Mine største anbefalinger kommer herfra. Mvh. Steen
Vom Unternehmen geschrieben
Ravn & Olsen Advokater er udtryk for et ønske om at skabe en mere personlig advokatforretning, hvor relationen mellem advokat og kunde vægtes højt.
Haralds Plads 8, 8722, Hedensted, Dänemark
- 70 22 20 21
- kontakt@ravnolsen.dk
- ravnolsen.dk
Jeg fik hjælp til behandling af dødsbo
Jeg har også været meget glad for samarbejdet med advokaterne Mette Nydam og Bodil Ravn. De leverede gode råd og kontante løsninger undervejs i behandlingen af et dødsbo. Derfor vil jeg gerne give Mette og Ravn&Olsen den bedste anbefaling.
Helt fantastisk og professionelt…
Mvh. Steen
Anbefaling af Ravn og Olsen Advokater
Bodil (advokat) og Iben (sagsbehandler) har hjulpet os med bobehandling. De har I forløbet rådgivet og vejledt os på en helt utrolig professionel og empatisk måde, og vi har oplevet en hurtig og effektiv sagsbehandling.
De har udvist stor forståelse for den svære situation, vi stod i efter vores fars død og vanskelighederne i af afslutte bobehandlingen. Så både på det faglige og menneskelige plan kan jeg kun give dem vores bedste anbefalinger og ros.
Vi søgte rådgivning ifm huskøb og sammenbragt familie
Vi søgte rådgivning ifm. huskøb + testamente og mødte stor ekspertise på begge områder. Både ved Litten Olsen og Bodil Ravn. Vi oplevede høj grad af imødekommenhed og fleksibilitet ifm. vores aftaler. De fulgte op på aftaler og forklarede i et sprog vi kunne forstå. Vi har været utrolig glade for samarbejdet og vil til hver en tid anbefale Ravn&Olsen.
Huskøb
Vi har brugt dem ifm. huskøb og udarbejdelse af testamente og har hele vejen igennem følt os taget godt i hånden. Kan til fulde anbefale dem.
Helt trygt fra A-Z
Vi har netop afsluttet hushandel, og benyttet os af Mette Blicher Nydam til håndtering af det juridiske aspekt. Vi har været helt trygge i processen fra A-Z, grundet Mettes faglige ekspertise ift. bemærkninger/fokusområder, proaktive kommunikation samt imødekommende person ift. spørgsmål.
Jeg kan kun anbefale Mette Blicher Nydam som samarbejdspartner til det juridiske, hvis du/I mangler juridisk rådgivning ift. huskøb.
Sikkert og trygt ved første huskøb
Som førstegangshuskøbere har vi følt os meget hørt og har haft en god oplevelse med Ravn & Olsen. De var gode til at forklare tingene, og til at “holde i hånden”, så man forstår og bliver guidet igennem processen. Ved at udvise stor sikkerhed og ro, gav de os én ting mindre at bekymre sig om.
Bodeling.
Bodil får min varmeste anbefalinger.
Hun er utrolig kompetent, menneskelig og
altid hurtig til at agere på sagen.
jeg var aldrig kommet igennem bodelingen, uden Bodil’s kyndige vejledning og hjælp.
Jeg giver Ravn og Olsen de bedste anbefalinger.
Forlig mellem arvinger i testamente
I forbindelse med forlig mellem arvinger i et testamente, søgte vi Bodil Ravns bistand. Bodil forklarede —forståeligt - hvordan forløbet ville være og det holdt til punkt og prikke. Bodil er nem at tale med, hurtig til at underrette og hun kom i mål med at afslutte forliget i løbet af kort tid. Bodil får min allerbedste anbefaling i sager der minder om vores. 10 stjerner herfra
Ro i maven
Bodil hjælper med det samme, og hjælpen hun giver, er reel og nyttig.
Bodil er kompetent og man føler sig i trygge hænder.
Det har været en god oplevelse, og det har givet ro i maven at have Bodil involveret.
Kommunikationen har været kort og let forståelig.
Det var alle pengene værd.
Har haft hjælp til køb af sommerhus og testamente
Har haft hjælp til køb af sommerhus og i den forbindelse også hjælp til testamente af Mette. Hurtig og effektiv..
Gør det nemt og forståeligt, det der kan være svært at tale om..
De bedste anbefalinger herfra😃😃
Yderst professionel og hjælpsom
Mette var advokat på vores huskøb og hjalp ligeledes med testamente.
Alt blev detaljeret forklaret og gennemgået. Vi er yderst tilfredse og giver de bedste anbefalinger.
En god og lige til advokatbistand
En god og lige til advokatbistand, ved ejendomshandel. God pris
Litten er yderst kompetent hvad angår…
Litten er yderst kompetent hvad angår pensionssager og min sag er behandlet meget professionelt og med fin information undervejs.
Jeg kan varmt anbefale Litten til pensionssager og hendes måde at håndtere denne.
Sagligt og tillidsvækkende forløb, dejligt
Sagligt, professionelt og tillidsvækkende. Har brugt Bodil Ravn og Annette som sagsbehandler i forbindelse med arvesag. Det har været en god oplevelse hele vejen igennem, og ligeledes til en rimelig pris som stemte overens med det oplyste budget. Som familiens bobestyrer kan jeg klart anbefale andre at bruge Ravn & Olsen
Jeg kan varmt anbefale Litten.
Jeg kan varmt anbefale Litten.
Tusind tak for alt din hjælp 🙏
Advokatfuldmægtig Mette Nydam hjalp os…
Advokatfuldmægtig Mette Nydam hjalp os på allerbedste måde, da vi ønskede at få lavet en fremtidsfuldmagt. Noget, som for de fleste vel kun sker en
enkelt eller få gange i livet.
Vi fik god hjælp hele vejen og følte os trygge og i gode
hænder under hele forløbet med Mettes hjælp.
Derfor vil vi gerne give Mette og firmaet den bedste anbefaling.
Meget venlig og imødekommende person.
Meget venlig og imødekommende person.
Altid hjælpsom og svarer på sms ellet email indenfor meget kort tid.
i møde kommende advokat
Hurtig og nemt behandlingsforløb i…
Hurtig og nemt behandlingsforløb i forbindelse med huskøb..
Stor tak til Mette for god service 😉
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.