Das sagen Bewerter
Bestilling og levering gikk kjapt og effektiv. Brillene var godt pakket inn så de ikke ble ødelagte i frakt. Og de var super gode å ha på, skjermet godt for sola. Mine desidert nye favoritt solbriller... Mehr ansehen
Absolutt ikke fornøyd!! Bestillte 2 par solbriller 5 mai, fikk mld fra posten om at de hadde mottatt mld fra raskebriller, og etter det har det ikke skjedd noe! Jeg har prøvd å kontakte Raskebriller... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Raskebriller er norges største nettbutikk av multifunksjonelle raske briller med stort utvalg av briller til sport, utendørs aktivitet og afterski.
Kontaktinformationen
Nesbruveien 75, 1394, Nesbru, Norwegen
- kundeservice@raskebriller.no
- raskebriller.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Plastic fantastic...
Den perfekte sportsbrillen
Kjøpte 2 stk. briller til husstanden. En var modellen "small". Jeg har smalt hode og har hatt veldig problemer med å finne sportsbriller som passer. Nesten alle blir alt for store. Disse passet helt perfekt! Var også veldig lette og behagelig å ha på! Kjøper garantert flere!
Gode briller
Gode briller . Fine og føles bra å ha på under løping eller gå tur ute
Rask levering
Rask levering, gode briller som sitter godt uten å presse for hardt. Blitt nye favorittbrillene til både voksen og barn.
Fine briller til rimelig pris
God kundeservice og rask levering
God kundeservice og rask levering. Brillene svarte til forventningene
Bestilling og levering gikk kjapt og…
Dette VAR virkelig RASKE BRILLER!
Dette VAR virkelig RASKE BRILLER!! Bestilte to par på mandag og allerede dagen etter lå brillene i postkassen! Veldig fornøyd 👌🏼
Raskebriller ble levert rekordraskt 🤩
Raskebriller ble levert rekordraskt 🤩
Gode briller
Gode briller, begge parene jeg kjøpte. Men meldte meg inn i den klubben så skulle få 10% avslag på hele handelen og det fikk jeg ikke. Sendte de en mail om dette og fikk svar etter litt over ei uke. Der spurte de kun om jeg fikk rabatten. Svarte med det samme at det hadde jeg ikke gjort. Etter dette har det nå gått to uker og ikke hørt igjen noe mere. Så veldig slapp kundeservice! Gudsjelov får man kjøpt solbriller på mange andre steder da slapp kundebehandling er noe av det dårligste jeg vet……
Jeg fikk aldri noen ordrebekreftelse…
Jeg fikk aldri noen ordrebekreftelse fra dere, heller ingen mail om at varen var sendt. Trudde det hele var svindel, helt til brillene plutselig kom. Så det var negativt!
Men brillene er kjempe fine og gode!
Bra nettside
Bra nettside, rask levering og veldig gode briller å ha på
Lang leveringstid
Gode briller, men lang leveringstid.
Brillen sitter greit på, ikke optimal lys beskyttelse i sterkt sol lys og dugger når jeg blir varm
Brillen sitter greit på og beskytter mot lett sol lys. Beskytter ikke så godt i sterkt sol lys og dugger når jeg blir varm( i oppoverbakker )
Rask og god levering
Rask og god levering, gode briller
Anbefaler varmt brillene til RaskeBriller
Hei!
Ble anbefalt av noen venner å teste RB og det gjorde eg da mine trofast Oakley briller ble mistet på en fjelltur.
Kjøpte et par av modellen: Force med glasset: Rose 😊
Har testet dei no ei uke tid i fjellet i det nydlige været som har vert på Vestlandet.
Må si at eg er mektig imponert, brillene virker solide laget og glasset (Rose) som eg bruker er utrolig gode. Dei er ikke for mørke og heller ikke for lyse. Helt perfekt lysinnslepp etter mitt behov iallefall. Og så er glassene nøyaktige, med det mener eg at dei ikke forstørrer og/eller forstyrrer bildet som du ser foran deg noe som eg ofte opplevde med billige briller. Og dette er noe som eg legger stor vekt på når en løper i fjellet. Må si at så langt så står brillene i høg kurs hos meg og eg merker egentlig ikke noe stor forskjell i fra dei dyre Oakley brillene eg hadde før. Holdbarhet gjenstår å se med tiden. Når en tar prisen i betraktning til kvaliteten på RB så er det et røverkjøp i mine øyne. Men alle må selvsagt gjøre seg opp sine egne meninger. Men eg har ikke problem å anbefale varmt desse brillene til andre og så skal det også nevnes at den kundeservicen eg har opplevd hos RB er eksemplarisk. Tusen hjertelig takk for handel og super hjelp! ❤️👌
Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering, selv helt opp til nord 😊 litt enkle briller i lett plastikk, men gjør nok jobben og de er knallfine 😊
Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. Fabelaktige briller som passer perfekt. Veldic fornøyd kunde
Fikk ikke varene jeg bestilte
Fikk ikke varene jeg bestilte. Får heller ikke svar på support.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.