Dostałem polisę podróżną w pdf ale zaszyfrowaną. Polisa jest używana w momentach dużego stresu i jaki geniusz wpadł na pomysł jej zaszyfrowania. Chyba że firma nie wierzy swoim systemom/personelowi i... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Pan Michał Toporowski bardzo miły, rzeczowy, zaangażowany i pomocny. Ekspresowo pomógł dobrać interesujace mnie ubezpieczenie auta. Cierpliwie rozmawiał z nietechniczną kobietą. Szczerze polecam. Sama... Mehr ansehen
Zawarłam dzisiaj z Panem Maciejem Benesiewiczem ubezpieczenie na samochód. Jestem pełna podziwu dla jego profesjonalizmu i spokojnego podejścia do klienta! Taki pracownik to istna wizytówka firmy ❤️
Bardzo dziękuję i serdecznie polecam Pana Krystiana Jasiure. Człowiek pomocny, sympatyczny i ma dużo cierpliwości. Pierwsze moje ubezpieczenie, więc jestem całkowicie zielona w tym. Wytłumaczył wszyst... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 86 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Bardzo rzetelny konsultant.
Bardzo rzetelny konsultant.
Dzięki niemu zaoszczędziłam 1600 zł na ubezpieczeniu rocznym . Brawo
Pani Emilia godna doświadczenia
Pani Emilia bardzo uprzejma i pomocna, bardzo cierpliwa i dobrze umie doradzić, wszystko tłumaczy dokładnie:) super agentka! Należy się miłej Pani jakaś premia!
Stanowczo odradzam
Stanowczo odradzam. Zakupiłam polisę OC, zapłaciłam składkę w terminie. Nie otrzymałam umowy, ubezpieczenie jest nieaktywne. Sprawa zgłaszana kilkanaście razy na infolinii Rankomat. Zero reakcji z ich strony, zero jakiejkolwiek pomocy. Nikt nie oddzwonił pomimo obietnic. Nikt nie odpisal. Przyjmowali tylko moje koleje zgłoszenia. Najprawdopodobniej będę musiała zgłosić sprawę na policję, jako wyłudzanie.

Antwort von Rankomat.pl
Ostrzegam przed współpraca z agentami…
W odpowiedzi na komentarz z Rankomat_---- Agent ma pełnić funkcję doradcza , tego się po nim spodziewamy, więc na moją propozycję o wznowieniu polisy dwa tygodnie później, powinien powiedzieć, tak to możliwe ale jest obowiązek ciągłości polisy i w przypadku jej braku można się spodziewać kar. Mając te informacje podjęłabym inna decyzje. Chodzi o zwykłą przyzwoitości . Ostrzegam przed współpraca z agentami tej organizacji. Nie zostałam poinformowana o prawie dotyczącym obowiązku ciągłości polisy OC, która zawarłam 2 tygodnie później od wygaśnięcia poprzedniego ubezpieczenia. Wyjeżdżałam na wakacje i to była moja decyzja ale agent powinien mnie poinformować o tym ryzyku. Na zgłoszenie zażalenia uzyskałam informacje, że to nie leży w jego obowiązkach. Bez komentarza. Kara za brak ciągłości to 10 tys złotych...

Antwort von Rankomat.pl
Bardzo dziękuję pani Wiktorii Jojko za…
Bardzo dziękuję pani Wiktorii Jojko za pomoc w dobraniu ubezpieczenia na auto. Rozmowa poszła szybko i sprawnie bez komplikacji. Oby więcej takich pracowników :)
Fantastyczna i profesjonalna obsługa…
Fantastyczna i profesjonalna obsługa Pani Angeliki Mleczko sprawiła że będę polecał Panią Angeliką znajomym oraz sam będę chciał korzystać z ofert przygotownaych przez Panią Angelikę w przyszosći.
Zakup polisy przebiegł szybko i bezproblemowo
Zakup polisy przebiegł szybko i bezproblemowo. Pani Paula Krupczak reprezentuje pełen profesjonalizm, pomogła przejść przez cały proces zakupu krok po kroku i dobrała odpowiednią polisę.
Obsługa na najwyższym szczeblu .
Cierpliwość i profesjonalizm Pani Katarzyny nie znają granic. Jeśli kiedy kol wiek będzie mi dane jeszcze raz przystąpić do zakupu ubezpieczenia w tej firmie to tylko i wyłącznie za pośrednictwem Pani Katarzyny.
Wzorowa obsługą klienta
Pani Natalia D. była bardzo pomocna
Pewność przekazu
Chciałem pochwalić obsługę telefoniczną Pana Filipa Jalowskiego. Przede wszystkim w rozmowie ze mną wykazał się zarówno dbałością o dobro firmy, jak i klienta. Przedstawiając ofertę prezentował pewność przekazu, elastyczność w negocjacjach i co bardzo istotne - kompetencję. Oby więcej takich pracowników w Rankomacie.
Pełen profesjonalizm
Z pełnym przekonaniem polecam współpracę z panem Grzegorzem Wawryszko. Rozmowa z nim była nie tylko profesjonalna, ale też wyjątkowo komfortowa i rzeczowa. Pan Grzegorz potrafi w jasny i zrozumiały sposób wyjaśnić nawet bardziej skomplikowane kwestie związane z ubezpieczeniami, co daje poczucie bezpieczeństwa i pewności przy podejmowaniu decyzji.
Doceniam jego cierpliwość, zaangażowanie oraz indywidualne podejście – czuć, że naprawdę zależy mu na dobraniu najlepszego rozwiązania do potrzeb klienta, a nie na „sprzedaży za wszelką cenę”. Odpowiadał na wszystkie pytania wyczerpująco i z dużą kulturą osobistą.
Przemiła Pani, nie narzucała oferty, dopasowała ofertę do mojej potrzeby. Wyszukała najlepszą akceptowalną dla mnie propozycję.
Bardzo miło jestem zaskoczony rozmowa z…
Bardzo miło jestem zaskoczony rozmowa z z agentem ubezpieczeniowym z Pania Natalia Pach-lach z Rankomat Pani bardzo miła, odpowiadała na wszystkie moje pytania rzeczowo mało takich ludzi się spotyka nie nachalna widać że z powołania gorąco polecam rozmowę z tą Panią mam nadzieję że jeszcze będę miał kiedyś możliwość rozmowy z tą Panią oby więcej takich ludzi było po drugiej stronie jeszcze raz serdecznie dziękuję za pomoc i za polisę 😊😊
Jestem bardzo zadowolony z oferty i…
Jestem bardzo zadowolony z oferty i obsługi mnie jako klienta przez Panią Katarzynę Wasilewską.
Przyjazna
Przyjazna, pomocna, życzliwa i bardzo cierpliwa obsługa !
Pani konsultantka Angelika Zmiertka…
Pani konsultantka Angelika Zmiertka długo i cierpliwie szukała dla mnie najlepszej opcji , żeby znaleźć dla mnie najlepszy pakiet ubezpieczeń.
Pełen profesjonalizm, kompleksowa obsługa również pozakupowa.
Sprawa ubezpieczenia mieszkania została…
Sprawa ubezpieczenia mieszkania została wykonana wzorowo przez p. Monikę.
Ubezpieczenie OC
Pani Paulina Wysocka pomogła mi dobrać ubezpieczenie według moich potrzeb i co najważniejsze była to sprawna i bardzo miła obsługa dzięki czemu na pewno wrócę do skorzystania z Państwa usług w przyszłym roku za pośrednictwem tej Pani ☺️
Prawdziwi ludzie na infolinii.
Duży plus za to, że rozmawia się z prawdziwym konsultantem a nie botem bo nie jest to dzisiaj takie oczywiste. Polecam Panią Olę Trybała. Bardzo fachowa i miła osoba (dobry materiał na żone, nie to co ta moja zołza). Stanowczo polecam i dziękuję.
Po raz koleiny korzystam z usług firmy… Lancia
Po raz koleiny korzystam z usług firmy Rankomat . Tym razem miałem przyjemność być obsługiwany przez Panią Emilię Mazur , która dołożyła wszelkich starań w znalezieniu dla mnie odpowiedniej polisy . Za co bardzo dziękuję :) . Dziękuję również Pani Emilii za profesjonalny , przemiły kontakt .
Z wyrazami szacunku .
Robert Kościelewski
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.