Banner for Radero.nl

Radero.nl Bewertungen 219

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne communicatie en prachtige gordijnen! We hadden allerlei praktische vragen vooraf (over de beste maten, de montage etc) en deze werden heel snel beantwoord. We hebben zowel staaltjes gordijnstof... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij mijn bestelling bleek er in één gordijn wat ophaaltjes te zitten. Even een mailtje gestuurd met foto en kreeg meteen de bevestiging voor de oplossing. Ze verstuurden een nieuw gordijn. Super!... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De bestelling was eenvoudig te plaatsen. Helaas heeft RADERO.nl de verkeerde vervoerder. Die claimd langs te zijn geweest, hetgeen pertinent onjuist is. De videodeurbel verraad het bedrijf. Tot op hed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afgelopen zondag inbetween gordijnen besteld en vandaag al in huis. Super netjes verpakt en zelfs de haakjes zaten er al in, ik kon ze zo ophangen. Echt ook zo’n mooie kwaliteit. Radero heel erg bedan... Mehr ansehen

1. Gardinengeschäft
  2. Jalousiengeschäft
  3. Gardinenlieferant und -hersteller
  4. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  5. Fensterbaubetrieb

Über Radero.nl

Vom Unternehmen geschrieben

Vakmanschap in (vouw)gordijnen en raambekleding op Maat

Bij Radero geloven we dat raambekleding meer is dan alleen een praktische oplossing. Het bepaalt de sfeer, het comfort en de uitstraling van je interieur. In onze eigen fabriek wordt dagelijks met precisie en toewijding gewerkt aan hoogwaardige (vouw)gordijnen en andere raamdecoratie op maat. Door productie volledig in eigen beheer te houden, garanderen wij constante kwaliteit, snelle levertijden en een perfecte afwerking tot in detail.

Vakmanschap in de fabriek van Radero

Onze specialiteit ligt bij (vouw)gordijnen op maat. Deze combineren een luxe uitstraling met optimaal gebruiksgemak. Of je nu kiest voor lichtdoorlatende stoffen voor een zachte sfeer of verduisterende varianten voor maximale privacy: elk (vouw)gordijn wordt zorgvuldig geconfectioneerd, afgestemd op jouw exacte maten en wensen. Dankzij sterke, kleurvaste stoffen en nauwkeurige afwerking geniet je jarenlang van een stijlvolle én duurzame oplossing.

Natuurlijk bieden wij meer dan alleen (vouw)gordijnen. Denk aan elegante overgordijnen, luchtige vitrages, moderne inbetweens, strakke plisségordijnen en stijlvolle jaloezieën. Iedere vorm van raambekleding wordt met dezelfde aandacht geproduceerd. Zo kun je binnen één vertrouwd adres je complete interieur voorzien van perfect passende raamdecoratie.

Waarom kiezen voor Radero

Wat ons onderscheidt, is onze transparantie en betrouwbaarheid. We informeren je helder over materialen, montagemogelijkheden en onderhoud. Bovendien profiteer je van snelle levering, omdat jouw bestelling rechtstreeks uit onze eigen fabriek komt. Duizenden tevreden klanten gingen je voor en waarderen onze combinatie van vakmanschap, service en scherpe prijzen.

Ontdek thuis de perfecte stof met onze gratis stalenservice

Gratis kleurstalen gordijnen Radero

Twijfel je nog over de juiste kleur of stof? Daarom maken wij kiezen eenvoudig. Via onze stalenservice kun je tot 3 gratis kleurstalen aanvragen. Zo bekijk en voel je thuis op je gemak welke stof het beste past bij jouw interieur en lichtinval. Dit geeft zekerheid vóór je bestelt en voorkomt verrassingen achteraf.

Door eerst stalen te ontvangen, maak je een weloverwogen keuze die aansluit bij jouw woonstijl. Het geeft vertrouwen en maakt de beslissing eenvoudiger. Omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze stoffen, bieden we deze service kosteloos aan.

Kies voor maatwerk uit eigen fabriek, kies voor zekerheid in kwaliteit en service, en ervaar hoe perfect passende (vouw)gordijnen jouw interieur naar een hoger niveau tillen. Met Radero haal je vakmanschap in huis dat je elke dag opnieuw ziet én voelt.

4,7

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vouwgordijnen

Nadat ik 10 sterren gaf voor onze overgordijnen, is deze review voor vouwgordijnen.
Er was nogal wat gedoe rondom de levering. Heeft lang geduurd.
De vouwgordijnen zelf: wij kozen voor een verduisterende voering. Dat maakt de vouwgordijnen een stuk dikker. Hierdoor vouwen ze minder strak.
Maar, Radero heeft goed naar ons geluisterd en is met een perfecte oplossing gekomen.
Dus wij zijn alsnog tevreden met Radero en het product.

18. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen. Onze excuses voor de ontstane ergernis en teleurstelling. Dit is niet de service die u van ons mag verwachten. We nemen graag persoonlijk contact met u op om dit samen te bespreken en tot een passende oplossing te komen.
Vriendelijke groet, Team Radero

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering. En prachtige gordijnen.

14. Januar 2026

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw positieve woorden, dat waarderen wij enorm!

Netjes geleverd

Netjes geleverd, mooie gordijnen voor een super prijs! Ik ben er heel erg blij mee.

9. Januar 2026

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u er blij mee bent.

Mooie kwaliteit vouwgordijnen

Mooie kwaliteit vouwgordijnen. Zeer zorgvuldig verzonden. Wij zijn heel tevreden!

6. Januar 2026

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor je positieve review, dat waarderen wij enorm! Veel plezier met de vouwgordijnen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie stoffen, goede prijs en service!

Mooie stoffen, persoonlijk advies waarbij ze goed meedachten over het soort raambekleding en duidelijk communiceerden over de levertijd en montage. Het hangt hier prachtig!

7. Januar 2026

Antwort von Radero.nl

Wat een mooie review! We zijn blij te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Veel plezier met uw nieuwe raambekleding.

Super tevreden!

Super mooie gordijnen voor een betaalbare prijs!
We hadden ze in de verkeerde maat besteld en dit gelijk gemeld.
Zonder problemen werd het geld terugestort en konden we de juiste maat bestellen. Met een dag of 10 kwamen de gordijnen keurig in een doos verpakt binnen. We zijn er heel blij mee!

8. Januar 2026

Antwort von Radero.nl

Leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de gordijnen en onze service. Bedankt voor deze mooie review, dat waarderen wij!

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Op 6 december heb ik jaloezieën op maat…

Op 6 december heb ik jaloezieën op maat besteld. Dit zou een levertijd van ongeveer 11 werkdagen hebben. Dat zou het net voor of na de feestdagen binnen moeten zijn. Helaas heb ik tot op heden (7 januari) niets ontvangen. Ik vind het ontzettend spijtig dat hier 0 communicatie over is geweest, schijnbaar was er vertraging. Dit is geen probleem zolang het gecommuniceerd word! We hebben zelf 3x doormiddel van chat gevraagd om een update (telefonisch constant de voicemail. Dit zorgde bij ons voor ontzettend veel onzekerheid. Over de jaloezieën zelf kan ik nog niets zeggen aangezien ik deze nog niet heb.

6. Januar 2026

Antwort von Radero.nl

Het spijt ons oprecht dat dit zo is verlopen. Dit is niet de service die wij nastreven. Wij nemen persoonlijk contact met u op om dit zo snel mogelijk op te lossen en goed te maken.

Goed en snel

Het gordijn was precies op maat, de kleur klopte precies en het was binnen 48 uur bij mij thuis!

23. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Dat horen we graag! Bedankt voor uw positieve review.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De gordijnen zien er prachtig uit

De gordijnen zien er prachtig uit. Precies wat ik wilde. Goede bezorging, keurig. En ook snel antwoord op je vraag.

23. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent met onze gordijnen en service! Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele prettige en snelle servies

Een hele prettige en snelle servies. We vonden het heel prettig om eerst verschillende kleuren te vergelijken door de kleurstaaltjes te bestellen. Het bestellen ging heel gemakkelijk. De levering was vervolgens verrassend vlug. De gordijnen waren mooi verpakt.

17. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Wat een mooie woorden, hartelijk dank daarvoor. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen!

Geweldige service

10. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Fijn dat u tevreden bent met onze service! Bedankt voor uw review.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Afgelopen november vouwgordijnen…

Afgelopen november vouwgordijnen besteld, speciaal voor de snelle levertijd toch gekozen voor Radero ondanks dat ze wat duurder zijn dan andere partijen. Helaas komen ze de levertijd niet na. Door "drukte" lopen ze vertraging op, wat kan natuurlijk, maar denk maar niet dat je hiervan zelf op de hoogte wordt gesteld. Telefoon staat uit en ze reageren niet op voicemails. Erg jammer.

16. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Dank u voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat de levering is vertraagd en dat u ons lastig heeft kunnen bereiken. Dat is niet de service die u van ons mag verwachten. Onze excuses hiervoor.

Mooie houten jaloezie

Een op maat gemaakte houten jaloezie besteld voor in de woonkamer. Vrij snelle levertijd en erg tevreden over de kwaliteit van het product. Wel even rustig de tijd nemen om het product op te hangen, want dat was enigszins complex. Uiteindelijk wel goed gelukt en blij met het resultaat.

15. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw review, dat waarderen wij enorm! Veel plezier met uw houten jaloezieën.

Prachtige gordijnen
Goed geprijsd en heel snel geleverd

10. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm!

Prachtige gordijnen

Prachtige gordijnen, mooie kwaliteit, heel snel geleverd. Goede prijs ook.
Ze ruiken zelfs lekker haha

11. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de gordijnen. Bedankt voor uw mooie review, dat waarderen wij enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel contact via de mail

Snel contact via de mail, helpen ook met meedenken over kleuren. Gratis staaltjes besteld en daarna de gordijnen en rails. Super snel geleverd en prachtige kwaliteit!

8. Dezember 2025

Antwort von Radero.nl

Wat fijn dat u tevreden bent, bedankt voor uw mooie woorden!
Vriendelijke groet, Team Radero BV

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr