Raadtildyr Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har gennem de sidste mange år fået vores hund vaccineret, efterset, tandrenset og generelt håndteret af Jesper hos Råd til dyr. Jespers tilgang til det at have kæledyr falder 100% i tråd med vo... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god dyrlæge uden fancy dikkedarer! Besøgte Jesper i går med mine hvalpe der skulle chippes, vaccineres mv., plus en hund der skulle have tjekket en tand og en der skulle have tjekket numse. Super... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg kontaktede Raadtildyr som tidligere kunde, fordi min kat havde brug for hjælp. Til min overraskelse blev jeg mødt af en sekretær, der meddelte, at jeg ikke længere blev betragtet som “kunde”,... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Tiere

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Hos Råd til Dyr er det altid en dyrlæge der behandler dit kæledyr, også når det gælder kastration af katte, tandrensning og andre vedligeholdsopgaver. Derved får dyrlægen et indgående kendskab til dit kæledyr og kan vejlede dig korrekt. Dyrlægen Råd til Dyr er god Tid, Pris og Tilgængelighed. Mest til hund og kat, og lidt til hest og kvæg. Tid: Tidsbestilling på 5181 4036 så der uden forstyrrelser, er fokus på dine spørgsmål, alternativer og muligheder for bedre livskvalitet og respekt for at ting tager tid. Pris: Lave omkostninger = lave priser til dig. Se eksempler på raadtildyr.dk, måske kan du spare til en brobillet eller en ny lækker hundekurv Tilgængelighed: Åbent 8 til 20 på hverdage, hjemme hos dig eller enkel adgang til klinikken fra Fredericiavej – og naturligvis mulighed for vagtbesøg 24/7/365.

Kontaktinformationen

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

31 Bewertungen

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Varmeste anbefaling herfra

Havde vores hunde ude til tandrensning hos Jesper i dag, utrolig god oplevelse. Fantastisk at få lov til at være tilstede fra start til slut, både for os, men helt sikkert også for vores hunde. Det er ikke sidste gang at vi bruger Jespers service :-)

16. Februar 2023

Varmeste anbefaling

Varmeste anbefaling.
Rådtildyr ved Jesper får min varmeste anbefaling. Vi har brugt ham de sidste to år, både til hunde og katte og er altid blevet mødt af en professionel og super empatisk dyrlæge.
Han er fantastisk til at forklare hvad der skal ske, hvordan det hele foregår, han er dyrlæge for dyrenes skyld. Så længe han fortsætter, så længe er han “vores” dyrlæge.

1. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

MEGA DÅRLIG OPLEVELSE 5.11.22

Den 5.11.22 dagen efter min Tæve var nedkommet med Hvalpe ringede jeg formiddag til Råd til dyr og fik en kvinde i røret.
Jeg begyndte at fortælle problematikken om min tæve som halsede helt afsindigt og at jeg havde læst, at det kunne være calsiumchok som de kan dø af.
Kvinden spørger om jeg har dem som fast dyrlæge hvortil jeg svarer nej, men har fået dem anbefalet.
Kvinden siger, så kan vi ikke hjælpe dig.
Jeg spørger om hun ikke kan svare på mit spørgsmål kort til om det kan være calsiumchok, hvortil hun svarer:
Jeg bliver nødt til at bede dig kontakte dyrlægen på mandag. Vi havde lørdag d. 5.11.22 og en tæve kan dø indenfor kort tid ved problematikken.
NEJ, jeg kan ikke anbefale Rådtildyr!
VIRKELIG UBEHAGELIG OPLEVELSE NÅR MAN ER HELT UDE AF DEN OG BANGE FOR AT MISTE SIT DYR.

4. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Yderst professionel dyrlæge, med hjertet på rette sted!

Vi opdagede desværre først Jesper(Råd til dyr) i slutningen af vores hunds liv. Vi havde Bellis hos vores sædvanlige dyrlæge, og der fik vi opfattelsen af at hun var en pengemaskine, alt skulle testes og prøves - intet hjalp, og hun blev mere og mere væskefyldt rundt om bugen. Vi brugte rigtig mange penge på hende. Men efter en ”second opinion” hos Jesper, var konklusionen, at det ville være en for stor omgang for vores kære hund, at hun skulle igennem operationer, med den risiko der følger med her - så den svære beslutning skulle tages.

Jesper kom hjem til os(på en Lørdag), den dag vi havde aftalt at Bellis skulle på den sidste rejse (suk). Han gennemgik hvad der skulle ske, og hvordan hun formodentligt ville reagere på selve aflivningen. Det var en så fin proces, og hun spiste godbidder til det sidste suk. Jesper var hos os hele tiden, og han sad på gulvet sammen med os, og forklarede alt hvad der skete.
I dag, kan vi være kede af, at Jesper ikke var hedes faste dyrlæge igennem de 12 år vi fik sammen med hende.

Nu står vi tilbage med et knust hjerte - men en fin oplevelse på trods.

Tak Jesper !

29. Oktober 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super dyrlæge, super oplevelse og super pris.

Super god oplevelse til absolut rimelige priser. En dyrlæge, jeg varmt kan anbefale. Både Jesper og hans kone er meget venlige og tillidsvækkende. Under selve "seancen" han meget god til at forklare, hvad der foregik, og da mine små hunde lå bedøvede efter en tandrensning, sikrede Jesper sig flere gange, at jeg var tryg ved at tage dem med hjem. En dyrlæge, jeg fremover vil bruge :-)

31. Mai 2022

Han er virkelig dygtig

Han er virkelig dygtig, og tager sig god tid til dyret :)
Og han er meget dygtig til hans arbejde :D
Hans Kone som til tider tager telefonen er simpelthen den sødeste og mest medfølende dame :D

Jeg kan KUN anbefale Råd til Dyr og jeg giver 5 Stjerner

19. Oktober 2021

Kan kun anbefale Råd Til Dyr og Jesper

Kan kun anbefale Råd Til Dyr og Jesper. Kompetent dyrelæge der altid har vores hund i fokus når vi er oppe hos ham.
Siger tingene som de er når man søger svar så man går derfra med et klart svar.
Har været os ham til års tjek og ved andre mindre sygdomme og haft råd til at komme igen.
Vil fortsætte med at bruge ham nu og i fremtiden

14. Juli 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og gode priser

Jesper er fantastisk! Nede på jorden, siger tingene som de er og siger sin ærlige mening! Desuden kører han et godt koncept med priser hvor alle kan være med 🙏 det kan godt være du sparer mange penge ved at tage til Jesper, men der er ikke sparet på kvaliteten af arbejdet!
Vi har benyttet Jesper til 12 ugers vaccine og fjernelse af knude på hund.

14. April 2021

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse.
Dyrlægen virker meget kompetent og man mærker hurtigt at det ikke er profit der tænkes på men kærlighed til sit erhverv og til dyr.
Samtidig er priserne langt under det man møder ved almindelige dyrlæger.
Fik lavet en tandrensning på min hund og jeg var selv med under hele forløbet.
Og min hund var tryg fordi jeg var der da den blev lagt til at sove.

Bedste anbefalinger herfra.

23. Juli 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr