Jeg tog lynkursus, og blev grebet og vejledt godt på vej. Da jeg skulle op til køreprøve følte jeg mig klædt godt på. Momin og Mo er nogle fantastiske kørelærer 👌🏼 Klar anbefaling herfra 😊
Quicktrafik har været en suveræn køreskole og Momen har været den bedste kørelærer. Jeg bestod både teoriprøve og praktisk prøve i første hug. Under hele forløbet er der blevet stillet meget klare... Mehr ansehen
Simpelthen det bedste sted at tage sit kørekort - i Ballerup, og hele Danmark ❤️ En kæmpe stor tak til Mohamed og Abdul - til dags dato de bedste kørelærer nogensinde! Jeg vil anbefale til alle - især... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Quick Trafikskole – Din vej til kørekortet i Ballerup Hos Quick Trafikskole har vi siden 2008 hjulpet mere end 1200 elever med at tage deres kørekort. Med over 17 års erfaring i branchen har vi opbygget en stærk forståelse for, hvad der skal til for at gøre dig til en sikker og tryg bilist. Vi tilbyder et professionelt og struktureret undervisningsforløb, hvor vi sikrer, at du er godt rustet til både teori- og køreprøven. Vores kørekortforløb Vi tilbyder forskellige kørekortforløb, der passer til dine behov: Kørekort til bil (kategori B) – det klassiske kørekort, hvor du lærer at mestre både teori og praksis i et trygt læringsmiljø. Lynkursus – perfekt til dig, der vil tage kørekortet hurtigt og effektivt. Vi sørger for et intensivt forløb, hvor du bliver klar på kort tid. Kørekort med automatgear – en ideel løsning, hvis du ønsker en lettere køreoplevelse eller planlægger at køre elbil i fremtiden. Generhvervelse af kørekort – hvis du har mistet dit kørekort og skal bestå en ny prøve, hjælper vi dig trygt igennem forløbet. Hvorfor vælge Quick Trafikskole? At tage kørekort er en stor beslutning, og vi ved, at valget af køreskole betyder meget for dig. Hos Quick Trafikskole får du: Erfarne og dygtige kørelærere – vi har et team af undervisere, der sikrer, at du får en grundig og tryg oplæring. Små hold og personlig undervisning – vi sørger for, at du får den nødvendige opmærksomhed, så du lærer i dit eget tempo. Høj beståelsesprocent – vi fokuserer på kvalitet i undervisningen, hvilket sikrer, at vores elever er godt forberedte til både teori- og køreprøve. Fleksibel betaling – vi tilbyder muligheden for at afdrage kørekortet rentefrit i 3 rater, så du nemt kan komme i gang. Din rejse starter her Vi ved, at det kan være nervepirrende at tage kørekort, men vi sørger for en tryg og professionel oplevelse fra start til slut. Vores mål er ikke kun at få dig gennem prøverne, men at gøre dig til en sikker og ansvarsfuld bilist for livet. Tilmeld dig i dag – vi glæder os til at hjælpe dig sikkert ud på vejene!
Bydammen 1H, 2750, Ballerup, Dänemark
- 23 45 67 92
- info@quicktrafikskole.dk
- quicktrafikskole.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtigt, strukturet og godt
Klar anbefaling herfra 😊
Helt vidunderligt forløb
Helt vidunderligt forløb, kunne på ingen måde være ønsket bedre. Bestod både teori og køreprøve i første forsøg.
Mohammed er sgu helt fantastisk!
Quick trafikskole har min største anbefaling!
Jeg har haft et rigtig godt forløb
Jeg har haft et rigtig godt forløb, gode kørelærer, især min momin. Forløbet er gået hurtigt og det har været dejligt overskueligt.
Jeg anbefaler Quicktrafikskole Ballerup
Imødekommende og søde
Imødekommende og søde. Mohammed er sku fantastisk
Jeg fik mit kørekort hos quick,jeg har…
Jeg fik mit kørekort hos quick,jeg har været mega tilfreds. Mohammeds teoritimer har været så hjælpfulde jeg bestod min teoriprøve første forsøg. Han gjorde det nemt for os elever. Jeg havde momen som kørelære jeg har været mega glad for ham, han har rådgivet mig til hvordan jeg skulle klare mig i trafikken, han fik mig også bestået, havde en mega god oplevelse med dem- kan klart anbefale denne køreskole til andre kommende elever⭐️
Quicktrafik har været en suveræn…
Under hele forløbet er der blevet stillet meget klare forventninger om hvad det kræver at tage et kørekort, så der ikke opstår nogen tvivl eller overraskelser undervejs.
Momen og Mohamed er super profesionelle, dygtige til deres fag og ikke mindst rigtig hyggelige. De gør meget ud af at der er god stemning på køreskolen.
Alt i alt har det været et rigtig godt forløb. De varmeste anbefalinger herfra.
Jeg kan varmt anbefale Quick…
Jeg kan varmt anbefale Quick Trafikskole Ballerup! Den gode teoriundervisning fra Mohamed gjorde, at jeg bestod teoriprøven i første forsøg. Kørelærer Momin var utroligt dygtig til at forklare og fik mig til at føle mig selvsikker i trafikken op til den praktiske prøve.
Tryghed og overblik i et ellers kaotisk forløb
Mit kørekortsforløb var mildest talt kaotisk, da Færdselsstyrelsen mistede min ansøgning, og både glatbane og køreprøve blev aflyst i sidste øjeblik. Alligevel formåede min kørelærer Momin at skabe overblik og planlægge fleksibelt, så jeg kom godt igennem et meget atypisk forløb.
Jeg blev mødt med stor fleksibilitet i forhold til køretimer, spændende samtaler og en åben tilgang, som gjorde forløbet trygt. Samtidig var niveauet i teoriundervisningen så højt, at jeg bestod teoriprøven uden en eneste fejl.
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos køreskolen.
Undervisningen var forståelig og tilpasset, så jeg hele tiden følte mig tryg og godt klædt på – både til teoriprøven og den praktiske køreprøve.
Momen var tålmodig, rolig og meget professionel.
Momen forklarede tingene på en enkel og tydelig måde og tog sig altid tid til at sikre, at man forstod det hele. Han skabte en god stemning i bilen, hvilket gjorde køretimerne både lærerige og sjove.
Alt i alt kan jeg varmt anbefale både køreskolen og Momen som kørelærer til andre, der gerne vil føle sig trygge og godt guidet gennem hele forløbet.
Det bedste kørelærer Momin
Det bedste kørelærer Momin, jeg har bestået første forsøg i køreprøven og teori, varmeste anbefaler
Jeg havde en virkelig god oplevelse og…
Jeg havde en virkelig god oplevelse og bestod i første forsøg, især kørelæreren Momen som hjalp mig gennem forløbet
5/5 Stjerner.
Really great driving school
Really great driving school! Mohamed is a really great and nice driving instructor. Highly recommended!
God køreskole
God køreskole, både mor, far og søster har også fået kørekort her. Abdul er en god kørelærer som forklarer dig hvis du gør noget forkert, og han er sjov og kører med
Bestod i første forsøg
God køreskole også en god kørelærer som gør det nem at forstå hvad han mener og hvad du vis du begår i køretimerne, i teoritimerne læreren er god til at forklare om det vi nød til at lære og huske.
Ville klart anbefale
I had the best experience here
I had the best experience here. They were very accommodating with the language and super welcoming. Momen was straight and honest with me; made the entire experience lovely. I Would highly recommend this school!
God oplevelse
Jeg har taget lynkursus hos Mohamed i Quick køre skole og det var en rigtig god oplevelse. Det gik hurtigt og samarbejdet var godt fra start til slut 😊
Super god køreskole
Super god køreskole, med nogle virkelig dygtige kørelærere og teori lærere. Quick trafik skole kan klart anbefales!
God oplevelse hos Quick!
Har her de sidste måneder været i gang med at tage kørekort hos Quick trafikskole, hvor jeg havde god teori med Mohammed, og lærerige kørsler med Abdul, som har hjulpet mig godt hele vejen igennem. Er super glad og tilfreds, for min oplevelse hvor der blev lagt en god klar plan for min udvikling. Det resulterede i at jeg bestod teoriprøve og køreprøve i første forsøg.
Så jeg er super tilfreds, og det er jeg sikker på at alle er som er dernede. Så Quick trafikskole kan varmt anbefales herfra.
Fantastisk forløb
Fantastisk forløb, bestod det hele i første forsøg og alt var lige til.
Abdul var en klasse kørelærer
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos QuickTrafikskole i Ballerup!
Min kørelærer Mohammed fortjener virkelig stor ros – han er en utrolig dygtig, tålmodig og professionel underviser. Han tog sig altid tid til at forklare tingene grundigt, og han sørgede for, at jeg følte mig tryg bag rattet fra første køretime.
Jeg kunne mærke, at han virkelig ønskede, at jeg skulle lykkes, og det gjorde en kæmpe forskel for min selvtillid.
Teoriundervisningen var også struktureret og let at følge, og hele forløbet hos Quick var meget fleksibelt og professionelt.
Jeg bestod både teori- og køreprøven første gang – takket være Mohammeds støtte og gode undervisning!
Jeg kan 100 % anbefale QuickTrafikskole i Ballerup til alle, der vil have en god, tryg og effektiv køreskoleoplevelse. 🚘👏
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.