Er svært fornøyd med viftemotoren til mitt Whirpool side by side kjøle/fryse skap. Delen passet helt perfekt og det var lett å flytte over vifte bladet. Ledningene var plug and play. Alt fungerte som... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Come wrong order, customer service chat is only AI. DK phone number is used by some kids...! So there is no possible way to contact them. very Bad service
Var innstilt på å måtte kjøpe ny motor i vaskemaskinen evt kjøpe ny maskin. Tidligere erfaring tilsa børster, men var vanskelig å finne på nettet. Så fant jeg Quickparts og litt kyndig hjelp derfra f... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Vi tilbyr et stort og bredt utvalg av reservedeler til hvitevarer. Reservedeler og pleieprodukter til vaskemaskiner, varmepumper, solcelletilbehør, tørketromler, støvsugere, støvsugerposer. Alle kjente merker.
Kontaktinformationen
Fynsgade 12-14, 6400, Sønderborg, Dänemark
- 31 90 00 14
- mail@quickpart.no
- quickpart.no
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Riktig del til fin pris
Riktig del til fin pris. Litt trekk for sen levering
God hjelp og rask leveranse
Fikk hurtig respons på spørsmål knyttet til varen. Bestilte mandag og fikk varen påfølgende torsdag. Godt pakket, raskt levert og alt stemte 😊
Rask og grei handel på rimelige deler
Har ikke fått pakken enda
Har ikke fått pakken enda. Utrolig lang tid.
Enkelt og raskt
Sende epost og fekk rask og god hjelp til å finna rett bakeplate til min omn.
Enkel bestilling. Rask levering.
Kjapp levering
Kjapp levering, enkel og grei handel!
Kjøpte ny poseholder til min støvsuger…
Kjøpte ny poseholder til min støvsuger og den passet perfekt.
Rask levering.
Helt utrolig
Helt utrolig - varen kom på under en uke. Kjappeste leveransen jeg har hatt på mange år! 10++++++ for den. Ikke nok med det - varen var fornuftig innpkket, ikke noe overdimensjonert innpakning her - kun slik det behøver å være! Varen? - akkurat det jeg skulle ha. Quickparts står til navnet!
Raskt levert
Raskt levert. Produktet er iht bestilling og var supert bra.
Enkelt å finne rette delen ut fra modellen
Enkelt å finne rette delen ut fra modell ID. Passet rett inn i maskinen. Nå får jeg nydelig kafe igjen. Har bestilt deler fra her før og jeg har fått rette deler hver gang til en fornuftig pris!
Fantastisk bra hjelp
Fantastisk bra hjelp. Rask levering.
Vanskelig å bli bedre.👍👍
Hei,
Hei, jeg betalte 124 kr. for hjemlevering. Men pakken ble lagt i en postboks. Hvorfor?
Jeg har aldri gjort det, og jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre det. Jeg har postboks-appen, men det er lite informasjon der. Det viser at pakken har kommet og ingenting annet. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre når jeg kommer i nærheten av postkassen, men postboksappen viser ingen kode. Hvordan henter jeg pakken min? Skriv meg den nøyaktige instruksjonen trinn for trinn.
Fakturanummer 5075494
Men du bør levere den hjem til meg som du lovet. Jeg venter på svaret ditt.
Raskt levering, ubrukelig erstatningsprodukt.
Raskt levering til lavere pris en originalproduktet. Produktet var en uorginalt kullfilter til en kjøkkenvifte, og passet ikke helt, og var av en mye dårligere kvalitet en orginalen (dårlig renseeffekt)
Ikke anbefallt.
Selve vifta er elektronisk, og det uorginale filteret er for tett og gjør at viftemotoren går på full styrke uten at lufta slipper gjennom filteret og dermed renser lufta.
Når filteret er såpass dårlig i forhold til orginalen, burde Quicparts sendt det orginale filteret som erstatning uten omkostninger for kunden. Dette er ikke et erstatningsprodukt, bare en likende del som uten sammenlikning gjør samme funksjon som orginalfilteret, som er tilpasset også funksjonen på denelektroniske viften den er tenkt å fungere mot…

Antwort von Quickparts
Perfekt lampeglass til ovnen
Raskt levert. Passer perfekt.
Prima service og fult fuksjonell…
Prima service og fult fuksjonell støvsugerdel
Rask og bra levering
God informasjon i forhold til bestilling og rask levering. Fikk delen som var bestilt innen en uke og den er allerede montert og fungerer bra :)
Rask levering og delen var som forventet.
Rask levering og delen som ble kjøpt fremstår som like bra som originaldel. Anbefales!
Gode priser, riktig reservedel.
Gode priser, flere alternative produkter. God info om hvilke modeller reservedeler passer til. Jeg fikk da reparert min fryser med ny termostat.
Denne gangen tok det litt lenger å få pakken da den måtte skaffes fra en leverandør, det kan skje noen ganger og pakken kom til slutt og jeg fikk beskjed om forsinkelsen.
Godt fornøyd.
Lett å finne riktig del
Lett å finne riktig del, leveringa gikk helt greit, absolutt fornøyd
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.