Quickbutik Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är otroligt nöjd med supporten från teamet på Quickbutik. Det är enkelt att komma igång, men när jag stöter på något jag inte riktigt får till finns teamet alltid där – snabbt, hjälpsamt och engag... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi hade Quickbutik nästan från des begynnelse och åtta år framåt. Jag tycker dem är bra att ha att göra med och många plugins som ingår, en relativt lättmanövrerad butik, MEN också allt för stora begr... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Etter å ha forsøkt flere nettbutikkløsninger tidligere, er Quickbutik den enkleste å sette seg inn, pen og oversiktlig. Flere valg ifht utførelse. Supporten deres er superrask, svarte meg samme dag! D... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er veldig fornøyd med quickbutik som platform, dere utvikler dere raskt, noe vi liker veldig godt, når vi er i en ekspansjon. Her slipper man samtidig oppdateringer av plugin noe som gir en utrolig... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. E-Commerce-Lösungsanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Quickbutik launched in 2015 with one simple idea - to help businesses succeed faster by creating a simple, all-in- one, ecommerce solution designed to help you grow your online business fast. Today Quickbutik is the fastest growing (e)commerce platform in Scandinavia, providing entrepreneurs with everything they need to succeed at selling online. Quickbutik transcends the regular business modell, and is not only an all-in-one platform, but also a growth partner helping out over 5000 business owners on a daily basis. The company is born and based in Helsingborg, Sweden and has since expanded to offer our services to both Norway and Denmark.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

16 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Väldigt bra plattform i helhet

Väldigt bra plattform i helhet, enkel för nybörjare och supporten är väldigt bra på vad de gör.
Skulle ge 5 stjärnor om det fanns skräddarsydda prenumerationer, just nu finns det endast 3 att välja på och självklart så är de mer avancerade det dyraste valet, dock som i mitt fall så har jag endast användning av 1 inställning av den dyraste valet av prenumeration och använder mig endast av inställningar från den billigaste prenumerationen.

Hoppas detta ändras i framtiden :)

20. Juni 2022

Rekommenderar starkt!

Bra kundservice och väldigt bra e-handelsplattorm. Enkel att använda, snabbt att komma igång och flera valbara funktioner att addera i sin butik. Prisvärt i jämförelse med andra alternativ.

20. Juni 2022

It-killen som blev e-handlare

I 16 års tid var jag delägare i en webbyrå innan jag sålde mina andelar. Jag tog sedan klivet över till mina gamla kunders sida och sadlade om till e-handlare. Valet föll på Quickbutik. Idag driver jag med framgång två stycken shoppar via dem. Plattformen har under denna resan endast uppvisat en bugg, i kopplingen till betalleverantören. Suporten löste det snabbt och återkopplade om vad som var fel och försäkrade att det inte kommer hända igen. Nu tar vi steget vidare och öppnar upp i Norge. Givetvis med samma fina plattform. Stor eloge till teamet på quickbutik som gör det till en fröjd att driva e-handel.

8. Januar 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

FALSK Marknadsföring

De marknadsför sig att man ska få en egen domän i priset av köp av en webbutik, men det stämmer inte alls. det får man själv köpa från en annan leverantör.
Hos deras konkurrenter får man gratis domän .com eller .se i priset, utan tjafs. Och till ett billigare pris.
Det är falsk marknadsföring.
HELT USEL, och betydligt dyrare än andra konkurrenter som både har snabbare och bättre kundtjänst som ej går att jämför med detta företag.
KOMMER aldrig köpa någon tjänst av dessa igen.

30. August 2021
Quickbutik-Logo

Antwort von Quickbutik

Hej Miriam,

Det är viktigt för oss att förstå våra kunders missnöje, så vi tackar för din recension.

Vi beklagar uppriktigt att du har uppfattat oss på detta sätt. Vi tillhandahåller en plattform för e-handel och säljer inte .se- eller .com-domäner, vi erbjuder istället en möjlighet för våra butiksägare att kunna ansluta en sådan domän till den webbutik som skapats genom oss, så att man får mer valfrihet vid val av domän. Skulle du ha stött på en marknadsföring från Quickbutik AB som påstår annat än detta, skulle vi uppskatta oerhört att ta del av detta material.

Jag har även granskat ditt ärende internt för att säkerställa att en lösning hittas. Jag kan se att det redan har varit en kontakt med er och att detta ska ha löst sig. Vi hoppas att ni med lösningen känner annorlunda i dagsläget, och att vi framöver kan fortsätta få möjlighet att ändra er uppfattning om oss.

Tveka inte att återkomma till oss via support@quickbutik.com eller 042-400 65 88 om det skulle uppstå fler funderingar, input eller frågor, så att vi kan fortsätta utveckla en plattform som gör e-handel så enkel som möjligt.

Ha en fortsatt härlig måndag!

Lyssnar på sina kunder

Tycker det är en riktigt bra plattform att sälja på, och det är väldigt enkelt och smidigt att komma igång tack vare alla färdiga teman.
Detta medför verkligen tidsbesparing i högsta grad för någon som inte kan programmering.
Det enda är väl såklart att man måste hitta sina produkter själv och lägga in dom lätt som en plätt. Däremot saknar jag tydligare instruktioner om hur man kopplar ordrar till fraktföretaget kunden väljer så de sker per automatik. Just eftersom man ofta använder olika kartonger med speciella mått, vikter osv så känns de lätt som att de kan bli fel med den integration.

I övrigt super bra personal och dom lyssnar verkligen på användarna om möjligheter till att utveckla mer integrationer och andra funktioner man saknar.

Stark 5a

18. April 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Problem med Prisjakt

Problem med Prisjakt - ej optimalt stöd

Jag är inte nöjd med hur butiken fungerar med prisjakt. Det är svårt att veta hur och var olika artiklar och artikelnummer syns mot prisjakt. Jag har inte fått det att funka optimalt och fortfarande oklart vilket fällt som synkar mot vad i pris-jaktfilen.

Annars funkar shoppen bra och jag har redan rekommenderat den till en annan kund. Men om prisjakt är viktigt är jag inte säker på att Quickbutik är rätt optimal lösning. Pris prestanda är dock bra.

13. Mai 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Otroligt varm och ödmjuk kundservice…

Otroligt varm och ödmjuk kundservice som håller kontakten från början till slut oavsett vad ärendet gäller och det som gör just quickbutik speciellt är att kundservice kan höra av sig helt spontant för att höra hur allt går.
Visst är prisplanen lite över min budget men standard är just den plan jag behöver. Det enda jag saknar som tillägg är API funktion.
Men gällande pris är detta betydligt billigare än andra jag jämfört med som kan ligga på det dubbla priset per månad.
Men som ny hos quickbutik är det värt det på alla plan och starten är alltid välbekant små trög för alla i början när man haft företag vilande över 1,5 år och enbart använt sig tidigare av Tradera.
Särskilt tack till de som rekommenderade quickbutik för mig.

Åter igen tusen varma rekommendationer till quickbutik och deras otroligt varmhjärtade och professionella kundservice 👍

13. September 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bästa webbutiken av de tre jag har…

Bästa webbutiken av de tre jag har testat. Till en låg månadskostnad har jag själv utan förkunskaper lyckats fixa en personlig och attraktiv butik. Bäst av allt är nog supersupporten - alltid snabb och trevlig - det är guld värt!

15. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lättarbetat och snyggt med smarta funktioner som passar alla från liten till stor!

Vi har arbetat i de flesta program inklusive egenhändigt byggda sedan sent -90tal och nu har vi verkligen hittat hem.
Lättarbetat och snyggt gränssnitt som passar såväl den som är helt ny, för den som säljer egna alster och för den som säljer på absolut toppnivå.
Snygga smarta menyer med massor av funktioner och färdiga kopplingar i de olika paketen där lägsta paketet överraskande nog räcker långt för de allra flesta.

Att sen supporten är Quick och internforumet hjälpsamt gör det roligt att sälja med Quickbutik.
Rekommenderas varmt

9. Juni 2019

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd. Fantastisk support hela tiden. Detta är en plattform man utan problem kan växa med.

2. Januar 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr