Net bedrag betaald om laptop waarover kop thee was gegaan te laten beoordelen en goed advies gekregen . Toetsenbord zou eigenlijk moeten worden vervangen maar dat was erg duur ten opzichte van de oude... Mehr ansehen
Mijn laptop deed het gewoon niet meer zonder reden. Nam het naar het Quality Computer Centre. Mijn Nederlands is niet geweldig, maar ze waren blij om Engels met me te praten. Ze belden me later de... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Prima en vriendelijke service, bij problemen met de pc komt men via een snelle analyse tot de kern/oorzaak van het probleem en een (suggestie voor een) oplossing. Tot dusver geen klachten over reparat... Mehr ansehen
- Computergeschäft
- Computer- und Zubehörgeschäft
- Computerreparaturdienst
- Computerservice
- Reparaturladen für Mobiltelefone
- Telefonreparaturdienst
Vom Unternehmen geschrieben
Al sinds 1997 uw computerspeciaalzaak voor reparaties aan diverse soorten elektronica. Je kan ook bij ons terecht voor de aanschaf van je nieuwe laptop, computer, smartphone, tablet of onderdelen.
Goudreinetstraat 253, 2564PS, Den Haag, Niederlande
- 0703236991
- info@qualitycomputer.nl
- qualitycomputer.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Prima geholpen
Ik had praktische tips nodig om te leren omgaan met mijn nieuwe computer. Al mijn vragen werden snel en goed beantwoord en bovendien werd ik geholpen met het meer gebruiksgereed maken van het apparaat.
Ook voor nieuw
Nieuwe laptop gekocht, goed geadviseerd en alles is perfect overgezet waardoor ik gelijk werken als vanouds. Alleen nu sneller mooier en plezieriger.
Dus ook voor nieuw een uitstekend adres!
Zeer prettig winkel
Zeer prettig winkel die altijd voor je klaar staan, geen vraag te klein of te groot. Ze kunnen alles aan en regelen. Service winkel waar klant koning is!
binnen een dag een nieuwe computer…
binnen een dag een nieuwe computer geleverd en oude computer over gezet wij hebben met ons bedrijf geen op onthoud gehad alles was goed geregeld
Service en betrouwbaarheid! Daar draait het om!
Als ik jullie nodig heb staan jullie altijd klaar. De service is geweldig en jullie rekenen ook geen exorbitante bedragen voor het werk dat jullie doen. Dat kan niet van elke reparateur worden gezegd. Ik ken jullie al jaren en ervaar Quality Computers als heel betrouwbaar.
Ook voor nieuw een aanrader
Wederom fantastisch geholpen nu met de aankoop van een nieuwe laptop. Dus ook voor aanschaf nieuwe laptop een aanrader. Alles is netjes overgezet en werkt perfect. Kan er weer jaren tegenaan.
Tevreden
Computer weggebracht, naar gekeken en uitgevonden dat het probleem aan de monitor lag. Geen kosten en dus uitstekende service. Daarnaast ook een nieuwe monitor aangeboden gekregen voor een prima prijs.
Geweldig
Mijn heel oude laptop die niet vooruit te branden was, weer lekker vlot gemaakt. En dit voor een heel schappelijke prijs.
Al jaren is Q cumputer centre onze…
Al jaren is Q cumputer centre onze steun en toeverlaat - niet alleen bij aanschaf, maar ook bij onderhoud en hand en spandiensten. Net zijn onze ipads bijgesteld voor het nieuwe xs4all email veiligheids programma. Iets wat wij (oudjes) zelf niet kunnen. 😬😃🥰
Ik ben vriendelijk ontvangen
Ik ben vriendelijk ontvangen. Bij het onderhouden van mijn laptop altijd op de hoogte gehouden. Erg tevreden klamt
Al jaren klant en we worden altijd snel…
Al jaren klant en we worden altijd snel en vakkundig geholpen.
Zouden meer bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.
Gerard de Lange
laptop leeggehaald en op stick gezet
laptop leeggehaald en op stick gezet, gelukkig was alles gered na crash!
Ik ben hier geweest voor een gecrashed…
Ik ben hier geweest voor een gecrashed harddisc en later ook voor het oplossen van microsoft haperingen. Prima en snel geholpen.
Goede service, wordt met de klant meegedacht, ook als er niet direct een storing wordt verholpen. Prijs kwaliteit is prima. Aan te bevelen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.