We zijn super tevreden! De afgelopen dagen zijn Arjen en zijn team hier in de weer geweest en hebben fantastisch mooi werk afgeleverd. De mannen zijn vriendelijk, denken mee in oplossingen en... Mehr ansehen
We ontvingen Arjen en zijn hulp op een zonnige vrijdag. Arjen is meteen eigen. Hij praat makkelijk en is toch beleefd. Hij is enthousiast en voelt je meteen goed bij hem. Tijdens het proces van l... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Ik ben Puur Kunstgras begonnen met één doel: mensen helpen aan een onderhoudsarme, natuurlijke tuin waar ze het hele jaar van kunnen genieten. Ik werk alleen met kunstgras van hoge kwaliteit, dat veilig is voor kinderen én huisdieren en niet van echt te onderscheiden is. Van het afvoeren van oude graszoden tot het strak leggen van het nieuwe kunstgras — ik regel alles. Ik neem de tijd voor jouw wensen, geef eerlijk advies en vertrek pas als jij helemaal tevreden bent. Of je nu zelf wilt leggen of het liever laat doen: ik denk met je mee en zorg voor een oplossing die past. Geen gedoe, geen verrassingen. Gewoon puur vakwerk en een tuin om trots op te zijn.
Rouveen, Niederlande
- 0628410305
- Puurkunstgras@gmail.com
- puurkunstgras.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
We zijn super tevreden
We zijn super tevreden!
De afgelopen dagen zijn Arjen en zijn team hier in de weer geweest en hebben fantastisch mooi werk afgeleverd. De mannen zijn vriendelijk, denken mee in oplossingen en werken daarnaast hard en vakkundig maar en hebben passie/expertise mbt hun vak.
Kortom: Aanrader!
Super happy customer!
So professional and we love the end result. On time, very informative and left the place super clean afterwards. Highly recommended.
Een super vakman. Het had niet beter gekund.
Afgelopen week de jonge ondernemer Arjen met zijn mannen aan het werk gehad om voor, naast en achter het huis 220m² kunstgras te plaatsen inclusief het oude gras, de slechte buxus en beuken afscheidingen verwijderen. Een enorme klus, alleen al het oude slechte gras verwijderen. Arjen is een zeer beleefde, enthousiaste, gepassioneerde, opgeruimde vakman die uitstekend communiceert, goed naar je luistert, goede adviezen geeft, maar niets opdringt en heel secuur en netjes zijn werk doet. Controleert tussendoor steeds of het wel perfect is. Hij is al zijn afspraken nagekomen en vertrok na 3,5 dag hard werken en alles schoongemaakt te hebben en na een gezamenlijke inspectie met de mededeling dat ik hem altijd kan bellen als er iets met de grasmat is of iets anders, dan komt hij kosteloos langs voor de na service. Het resultaat is boven verwachting. Je kent de tuin rondom het huis niet terug.
Ik kan iedereen die een gepassioneerde, secure en vriendelijke jonge ondernemer die ook nog eens alles zeer goed communiceert voor het aanleggen van kunstgras zoekt adviseren contact op te nemen met Arjen van Puur Kunstgras. Hij heeft gisteren een video van een stuk van de achtertuin op zijn Instagram geplaatst. Hier is hij aan het werk te zien en het mooie resultaat. Puur vakmanschap!
Puur Kunstgras is een goede vakman die…
Puur Kunstgras is een goede vakman die zijn vak uitstekend verstaat. Hij werkt zeer netjes en levert strak en verzorgd werk af. Zeker een aanrader! Groeten uit Lemelerveld
Snelle correcte levering
Snelle correcte levering, zeer netjes geholpen. Komt afspraken goed na.
Vlotte jonge kerel die er werkelijk…
Vlotte jonge kerel die er werkelijk alles aan doet om aan je wensen te voldoen! Nam ook nog even de tijd om met me mee te denken hoe ik het beste een rolborder kon plaatsen waar ik zelf mee bezig was. Vlotte klus, vlot geprijsd en zeer tevreden.
Heel aardige gasten die kwaliteit…
Heel aardige gasten die kwaliteit leveren met goeie service. Erg blij.
Super strak gelegd
Super strak gelegd. Wat een vakmanschap. Arjen werkt netjes en is daarnaast een prettig persoon met veel kennis. Bedankt topper!
Het gras is eindelijk groener als bij de buren!
Tijdens het proces van leggen heeft Arjen ons steeds bij de keuzemoment betrokken. Hij gaf advies, maar gaf ons de keuze om te kiezen.
We zagen zijn vakmanschap, zijn liefde voor het leggen van kunstgras en zijn enthousiasme.
Een vakman die we absoluut aanbevelen voor het leggen van kunstgras.
Liefdevolle groet,
Rene en Marielle
Kunstgras in voortuin
Arjen heeft de gras in onze voortuin vervangen met kunstgras.
Dit heeft hij met heel veel passie voor zijn werk gedaan en net zoals de achtertuin een prima resultaat opgeleverd.
Fijne communicatie
De kwaliteit van het kunstgras is super! En de legservice kon niet beter. Vlotte jonge man met een oog voor detail, zeker een aanrader!
Vriendelijk en erg goed gelegd.
Arjen is ontzettend vriendelijk en behulpzaam en is alle afspraken nagekomen. Hij heeft ons kunstgras erg mooi en vakkundig gelegd met nog wat extra advies voor andere vragen die we hadden wat betreft de tuin. We zijn er erg blij mee.
Mochten we in de toekomst nog een keer kunstgras nemen, of iemand weten die kunstgras wil, zouden we graag willen dat Arjen het weer komt leggen.
Het had niet beter gekund!
Wij zijn echt ontzettend blij met de goede service en kwaliteit van het aanbrengen van het kunstgras. Daarnaast is Arjen is ook nog eens een erg vriendelijk persoon!
Van modderpoel naar droomtuin!
Wat een topservice van Puur Kunstgras! Arjen, is een echte vakman. Hij werkt niet alleen heel secuur, maar geeft ook eerlijk advies en handige tips om het resultaat naar een nog hoger niveau te tillen. Onze tuin ziet er nu fantastisch uit. Bedankt voor de goede zorgen en het prachtige resultaat!
Enthousiaste benadering
Enthousiaste benadering, denkt mee met wensen en planning. Bereid om aanpassingen in de uitvoering op te pakken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Door weer en wind
Beide heren hebben hard hun best gedaan om de regen voor te blijven. Helaas niet gelukt maar de tuin is toch klaar.
Arjen denkt mee en in oplossingen op maat.
Tuin is nu rollator vriendelijk en mooi groen.
Na zorg wordt geboden en hulplijn is ten alle tijden beschikbaar.
Arjen heeft bij ons prachtig kunstgras…
Arjen heeft bij ons prachtig kunstgras gelegd! Super fijne communicatie en een perfect eindresultaat. Wij zijn er super blij mee!
Goede communicatie, harde werkers en mooi resultaat
Arjen was snel en duidelijk in de communicatie, dacht mee over de verschillende opties. We hebben gekozen voor een hockeyveldje waar iedere dag op gevoetbald en gehockeyd wordt door de kids! Het ziet er top uit met mooie banden zodat de bal in het veld blijft! Hij is nog een keer teruggekomen om extra zand in te strooien. We zijn er super blij mee!
Top top top
Arjen super aardige kerel. Denkt mee vriendelijk en harde werker. Daarnaast topkwaliteit leggen en mooi resultaat.
Kanjer aan het werk
Via whats app meldde zich een frisse jongeman die er duidelijk zin in had: wanneer hij kon komen om het bestelde kunstgras te leggen? Vlot een datum gevonden en zéér op tijd stond hij voor de deur om aan de slag te gaan. Zeer vaardig en snel en daarbij uitermate zorgvuldig werd in een paar uur de oude grasmat ( voorzichtig) verwijderd, én meegenomen, een grondige ophoging gedaan, een bodembedekkende en onkruidwerende onderlaag gelegd en tenslotte de nieuwe mat geplaatst wat niet eenvoudig was vanwege de aparte vorm. De regen maakte hem niet uit, de koffie werd gewaardeerd en het was bijna jammer hem nét zo opgeruimd als hij gekomen was, weer te zien vertrekken, een keurige, schoongeveegde tuin achterlatend.
Niet over nadenken: deze man moet je hebben!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.