Fantastisk service! Jeg kan varmt anbefale Pure Vinduespolering. De kom til tiden, arbejdede effektivt og efterlod vinduerne helt krystalklare – uden striber eller pletter. Kommunikationen var nem o... Mehr ansehen
Desværre ikke det resultat vi havde håbet på. Enkelte steder på ruderne sidder der stadig lidt rester og skjolder, samt spindelvæv og lidt skidt et par steder på vinduesrammen. Så et resultat hvor v... Mehr ansehen
De bedste vinduespudsere, jeg har haft hidtil. Jeg bor midt i Aarhus og har før haft vinduespudsere, som ikke var særligt grundige. Pure Vinduespolering melder ud, før de kommer, er meget fleksible... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Pure vinduespolering tilbyder vi vinduespolering i hele århus og omegn. Vi er miljø bevidste og går op i kvalitet for at kunne leverer den bedste ydelse.
Silkeborgvej 172, 3. sal. tv, 8000, Aarhus C, Dänemark
- nicholai@purevinduespolering.dk
- purevinduespolering.dk
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
??? vindues polering
Vinduerne er rene i midten og i bunden , men ikke i toppen og i siderne , dét gik lidt for hurtigt, men der kommer i det mindste lys ind , Pure gøre et stort nr. ud af at prøve rette op på fejlen , og de kommer på Fredag og vasker om , så får vi se om det bliver 5 stjerner, de holder hvad de lovede og kom og gjorde det om det blev så meget bedre , jeg kan anbefale dem
Altid rene vinduer efter pudsning og…
Altid rene vinduer efter pudsning og god service
Altid præcis til aftalt tid
Altid præcis til aftalt tid. Grundig og flot vinduespudsning, derfor 5 stjerner herfra.
Jeg har søgt efter en vinduespudsning
Jeg har søgt efter en vinduespudsning, som jeg kan være tilfreds med og har nu mødt både en dygtig og samtidig venlig betjening, som jeg er yderst tilfreds med. Jeg føler mig tryg ved firmaet og kan varmt anbefale dem.
Fantastisk
Det er fantastisk at man kan give dem koder til dørene også går de bare ind og laver deres fantastiske arbejde som vi ikke har noget at sætte en finger på og vi kan ikke høre at de arbejder. det er dejligt da jeg og min kæreste arbejde om natten og sover om dagen når de er der og pudser vinduer
Tak nu har jeg havudsigt igen efter…
Tak nu har jeg havudsigt igen efter jeres besøg.
Pænt arbejde; rene og blanke vinduer.
Flinke og rare vinduespudsere og kommer altid som aftalt.
Altid dejlige rene vinduer
Nem kommunikation, får SMS/e-mail nogle dage før så jeg har mulighed for at være hjemme, hvis det er nødvendigt. Altid meget fint stykke arbejde - dejlig rene vinduer.
Sådan skal det gøres
Quick. Professionelle. High quality in the work. Nice and pleasent people.
Godt arbejde
Godt arbejde, selv på 3.sal hvor man ikke selv kan pudse vinduer udvendigt. Sympatiske vinduespudsere, punktlige, hurtige. Kan kun anbefales.
Jeg er super tilfreds med deres service
Jeg er super tilfreds med purevinduespoering.dk jeg har haft dem i ca. 18 mdr. de kommer hver 4 uge.De er altid omhyggelig og de kommer til tiden og mine vinduer er altid så flotte når de har været her. De er altid smilende og super søde og jeg har lavet mine tider om selv 2 gange uden problemer. Hvor de har svaret mig lyn hurtig tilbage
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg kan varmt anbefale Pure Vinduespolering. De kom til tiden, arbejdede effektivt og efterlod vinduerne helt krystalklare – uden striber eller pletter. Kommunikationen var nem og venlig, og prisen var helt fair i forhold til kvaliteten af arbejdet.
Det er tydeligt, at de går op i at levere et ordentligt stykke arbejde og i at kunden er tilfreds. Jeg bruger dem helt sikkert igen fremover!
Altid rigtig godt tilfreds med pudsning…
Altid rigtig godt tilfreds med pudsning af mine vinduer
Kompetente og grundige medarbejdere
Velfortjente ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Perfekt resultat, så jeg kan klart anbefale Pure Vinduespolering. Kommer altid som aftalt og yderst god kommunikation. De 5 stjerner er velfortjente.
Kan varmt anbefales
Kan varmt anbefales! Overholder altid aftaler, leverer høj kvalitet og så er de super søde og imødekommende:-)
Altid god service!
Byens bedste vinduespudser
Det er den bedste vinduespudser jeg har haft og de er meget omhyggelige - og altid imødekommende
At de har en god pris er også godt -‘men det vigtigste er at de er omhyggelige og mine vinduer og
Altan værn skinner
Tak
Altid til tiden og flot resultat👏🏻
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Service og rådgivning i topklasse!
Jeg havde en speciel opgave, som flere andre vinduespudsere takkede nej til – men Nikolaj fra Pure Vinduespolering løste den uden problemer.
Rådgivningen var helt i særklasse, og så er han både utrolig venlig og professionel.
Jeg bruger nu Nikolaj fast i min virksomhed og kan varmt anbefale ham til alle, der ønsker kvalitet og service i topklasse! 💪✨
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse med vinduespudsning. Vi har fået pudset vinduer udendørs og får en sms et par dage inden - god service.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.