NVT Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling. Uw prettige, rustige antwoord op mijn review over mijn Puc-tas, wat niet tot uw assortiment hoort, vond ik keurig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering na mijn bestelling. De luchtreiniger komt in een stevige verpakking. Duidelijke Nederlandse handleiding zit er bij. Na installering van de filters is het apparaat klaar om zijn werk t... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Verband schoenen voor onze oom besteld. Helaas was deze niet meer op voorraad, hiervoor werden we keurig geïnformeerd. Ook wat de te verwachte levertijd is en of we daar op wil wachten of ons geld ter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze oorthermometer die deed het niet meer, en de thuiszorgwinkel had alleen maar voorhoofd thermometers. Dus ben ik internet gaan bekijken en kwam deze site tegen en een oorthermometer besteld. Ik we... Mehr ansehen

1. Krankenhausbedarf und -ausstattung

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Prima service!

Had mijn bestelling snel (en zeer goed verpakt) in huis!

2. November 2021

Bedankt voor uw review Mark

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Het product wat op de foto staat bij…

Het product wat op de foto staat bij bol.com is NIET datgene wat ik besteld heb en ik heb hem op 16 september geretourneerd en deze is al weer door jullie verwerkt, maar heb nog steeds mijn geld niet terug .m

28. September 2021

Beste Ben,

Helaas gaan wij niet over de inhoud voor bestellingen van Bol.com
Indien het over een bestelling van ons gaat zou u dan contact op willen nemen met onze klantenservice?

U kunt ons bereiken via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@pucshop.nl

Alvast bedankt,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn thermometer deed het niet

Mijn thermometer deed het niet, dichtkitten, maar ik had een knopje niet ingedrukt. Een filmpje maakte alles goed.

6. September 2021

Antwort von NVT

Bedankt voor uw review Lily. Goed dat uw probleem opgelost kon worden door het tonen van de instructievideo

Bestelling nooit aangekomen!

Product vorig jaar besteld, nooit ontvangen, ook geen reactie behalve als je zelf erom vraagt! Zo’n slechte ervaring met deze website!

19. August 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von NVT

Bedankt voor uw review Nergiz. Helaas is uw bestelling ontschoten, wij hebben hierbij uw bestelling geannuleerd. Excuses voor het ongemak.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ik heb al eerder aangegeven dat de…

Ik heb al eerder aangegeven dat de saturatiemeter niet werkt, maae daar is geen reactie op gekomen

27. Juli 2021

Antwort von NVT

Bedankt voor uw review. Wij hebben hier zowel via Webwinkelkeur als direct via de mail hierop op geantwoord. Heeft u de berichten wellicht in de ongewenste mailbox staan?

Drama

Zending niet bij mij geleverd maar postnl punt. Daar is het pakket zoek geraakt. Ik krijg ondertussen betalingsherinneringen. Uiteindelijk is het pakekt weer bij mij bezorgd. Veelste laat, onnodig en na allerlei gedoe. Deze retour moeten sturen voor €7.

9. Juli 2021

Antwort von NVT

Wanneer een bestelling wordt geannuleerd nadat deze verzonden is, worden de kosten helaas niet door ons gedekt. Ook het zoek zaken van het geretourneerde pakket ligt helaas niet in onze handen. Toch bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw verhaal te delen.

MVG Team Pucshop.nl

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr