NVT Bewertungen

4,4

Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling. Uw prettige, rustige antwoord op mijn review over mijn Puc-tas, wat niet tot uw assortiment hoort, vond ik keurig.

Snelle levering na mijn bestelling. De luchtreiniger komt in een stevige verpakking. Duidelijke Nederlandse handleiding zit er bij. Na installering van de filters is het apparaat klaar om zijn werk t... Mehr ansehen

Verband schoenen voor onze oom besteld. Helaas was deze niet meer op voorraad, hiervoor werden we keurig geïnformeerd. Ook wat de te verwachte levertijd is en of we daar op wil wachten of ons geld ter... Mehr ansehen

Onze oorthermometer die deed het niet meer, en de thuiszorgwinkel had alleen maar voorhoofd thermometers. Dus ben ik internet gaan bekijken en kwam deze site tegen en een oorthermometer besteld. Ik we... Mehr ansehen

1. Krankenhausbedarf und -ausstattung

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snelle reactie op mails

Snelle reactie op mails
Maar slechte service en zijn niet proactief , zij denken niet echt mee bij problemen.

13. November 2020

Antwort von NVT

Dat is vervelend om te horen, toch hebben wij na overleg uw bestelling kunnen wijzigen en direct kunnen leveren. Helaas was uw bestelling niet direct leverbaar, wat wij direct gemeld hebben(In onze ogen goede en snelle communicatie). Wellicht tot een volgende bestelling, in betere tijden.

MVG Team Pucshop.nl

Niets te melden

Niets te melden. Aan alle verwachtingen voldaan. Heel snel. Chapeau.

26. Oktober 2020

Antwort von NVT

Bedankt voor uw review mijnheer Vink

Snelle service!

Snelle verzending en goeie oplossing voor eventuele problemen!

16. September 2020

Bedankt voor uw review Esther

Product nooit aangekomen wel betaald

12. September 2020

Goedendag Menno,

Ik begrijp niet waarom u een uitnodiging heeft ontvangen voor uw bestelling. Uw bestelling stond nog open bij ons. Deze hebben wij nu geannuleerd en uw aankoopbedrag teruggeboekt.

MVG Team Pucshop.nl

Bravo

Julie Coen het geweldig, Geen lacht Allen maar complimenten!

3. September 2020

Antwort von NVT

Bedankt voor uw review Jacqueline, dat doet ons goed

Pucshop was de goedkoopste

Gezocht op internet en bij Pucshop uitgekomen. Heb het hulpmiddel om mijn steunkousen aan te trekken besteld en de volgende dag was het al in huis. Gelukkig kan ik nu mijn kousen met weinig moeite aantrekken. Helemaal weer blij.

1. September 2020

Bedankt voor uw review Marja

Als jullie sneller hadden geleverd(door…

Als jullie sneller hadden geleverd(door Corona) had ik 5 sterren aangegeven.

12. August 2020

Antwort von NVT

Bedankt voor uw review Theo. Helaas waren de omstandigheden de oorzaak van de vertraagde levering. Hierdoor hebben wij de levertijden nu transparanter proberen te maken op onze website, om meer duidelijkheid hierover te geven.

Goed artikel.

Wegens de coronacrisis kon niet de door mij bestelde koortsthermometer
worden geleverd. Nadien bestelde ik een matje om mijn steunkousen uit te trekken. Op de laminaat vloer glijdt het niet weg, maar wel op de tegeltjes vloer in de badkamer. vloer

4. August 2020

Bedankt voor uw review Marie