Onze auto had een halfjaar op de parkeerplaats buiten stil gestaan en toen we weer wilden gaan rijden en de deur openden, zat de binnenkant vol schimmel. PT- car cleaning gebeld en de eigenaar zel... Mehr ansehen
Deze gasten zijn ECHTE TOPPERS! Vijf sterren is niet eens genoeg. Ze hebben mijn bevlekte autobekleding in nieuwe staat kunnen brengen! Mijn auto ramen ook blinkend schoon zelfs de autosleutels hebben... Mehr ansehen
Ik ben hartstikke tevreden over PT car cleaning, alle vlekken die ik aan gaf hebben ze helemaal goed weg kunnen krijgen zelfs dingen die mij niet eens waren opgevallen! Het zijn aardige mannen die hu... Mehr ansehen
Erg vriendelijk, super goede uitleg, wat hij ging doen, en ook wat het zou kosten. Auto van 17 jaar, werkelijk weer als NIEUW.
Een schone auto rijdt beter 🌟
Geen, Geen, Helmond, Niederlande
- 0685721448
- Info@pt-carcleaning.nl
- pt-carcleaning.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Na wat rondneuzen uitgekomen bij…
Na wat rondneuzen uitgekomen bij ptcarcleaning. Ben echt tevreden met het werk wat ze afgeleverd hebben. Auto is zo goed als nieuw. Aanrader!!
Goed werk geleverd en snel ook!
Als nieuw ziet de auto eruit
Als nieuw ziet de auto eruit. Hardwerkende mensen met no nonsens. N aanrader. Jij herkent je eigen auto niet! Top gedaan!
prima werk
prima werk. auto's zien er weer uit als nieuw
Bankstel laten reinigen, weer als nieuw
Bankstel laten reinigen door PT Car Cleaning.
2 hele fijne mensen die weten wat ze doen.
Komen netjes op tijd en laten alles netjes achter.
Aanrader voor iedereen.
Geweldiggg!
Ik heb mijn auto laten reinigen bij deze toppers en ben er super blij mee! Mijn auto ziet er weer gloednieuw uit als showroom staat! Ik raad het jullie zeker aan om hier jullie auto te laten reinigen.
Klasse werk
Ze gaan heel vlot en secuur te werk, top service
Top service kwaliteit en kwantiteit!
Mijn auto ziet er weer uit als nieuw!
Top bedrijf
Top bedrijf, voor de afgesproken tijd aanwezig, super professioneel, me auto is nog nooit zo schoon geweest!
Bedankt :)
Erg uitstekende service
Erg uitstekende service. Betrouwbaar en voor herhaling vatbaar
Aanrader!
Goede service, vriendelijk personeel en topresultaat. Erg tevreden en raad het zeker aan!
Goed geholpen door 2 keurige…
Goed geholpen door 2 keurige jongemannen, sindsdien ook vaste klant dus zeker het proberen waard !
Top bedrijf
Top bedrijf, luisteren goed naar de wensen van de klant en de service was ook goed, niks op aan te merken 👌🏼
Topwerk !
Topwerk !! Zeker een aanrader, letten op elke kleine detail. Auto is weer helemaal goed schoon.
Onze 2 VW’s weer als nieuw
Onze 2 VW’s weer als nieuw.
Top gedaan !!!
Dik tevreden over het resultaat.
P&T😉 bedankt voor jullie super service aan huis.
Topkwaliteit
Topkwaliteit mijn auto leek weer als nieuw en vriendelijk personeel
Zeer goede service
Zeer goede service. Correct en snel afgehandeld en de werkzaamheden erg netjes uitgevoerd. Ik zal zeker in de toekomst terug blijven komen bij PT.