Order nr 22018 ps5 disc edition besteld met klarna, na recencies te lezen bestelling geannuleerd( meerdere keren ), nooit reactie gekregen of wat. Ben ik blij dat ik nooit een cent betaald heb. Wel zw... Mehr ansehen
Zeer slechte communicatie! Je wordt amper op de hoogte gehouden over problemen met levering. Heb lang geduld gehad omdat het een startende onderneming is met weinig personeel en ze door aangiftes e.d... Mehr ansehen
Order nummer: 10371 Ps5 online besteld op 30 september. Volledige betaling gedaan. Telefonisch 10x geprobeerd maar telkens verbrak de verbinding. Mail al 10x gestuurd maar geen enkele... Mehr ansehen
10 december Vandaag is mijn annulering plotseling geannuleerd terwijl ik gisteren damian nog had gesproken die mij verzekerde dat ik bij de eerste oplevering zou zitten en geleverd zou krijgen. Da... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Verkooppunt van PlayStation Consoles en Sony PlayStation gerelateerde producten.
Kabelweg 22, 1014BB, Amsterdam, Niederlande
- 0858000251
- info@psonline.shop
- psonline.shop
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Sterkte mensen..
Sterkte mensen..
Ik heb geluk gehad met mn pre order bij Intertoys. Ik heb daarvoor ook deze site gezien maar ergens kreeg ik al heel snel het vermoeden dat t niet klopte. Gelukkig nooit een betaling gedaan.
Jullie geld zullen jullie helaas voor altijd kwijt zijn. Dus zet maar uit je hoofd dat je hier nog iets van ziet. Je kan aangifte doen. Dat zal er toe leiden dat de daders van deze oplichtsite ooit moeten boeten voor het leed dat ze anderen hebben aangedaan.
Maar jullie geld is allang verbrast of doorgesluisd.
Het is triest dat zo'n site zo lang (gehele zomer en herfst) tijdens preorder tijd online kan blijven terwijl je van te voren op je vingers kon uittellen dat het scam was..
Als grote retailers zoals mediamarkt etc maar enkele ps5's kregen hoe kon je dan denken dat zo'n nietszeggend onbekende vreemde webshop ooit een ps5 kon aanleveren.
Jullie kunnen allemaal aangiftes gaan doen want die ps5's en terugbetalingen zullen nooit jullie kant opkomen.
En dan kan zo'n rare snuitvogel hier 5 sterrenreviews gaan schrijven wat ie wil.
Nogmaals sterkte mensen.
PSOnline graag de bestelling annuleren !!…
De afgelopen weken meerdere mailtjes naar info psonline nl en annuleren psonline nl gestuurd met het verzoek de bestelling van de PS5 te annuleren.
Voor de 4e keer, graag mijn bestelling met nummer 20926 annuleren.
Het betreft een bestelling met de betaaloptie Klarna.
ING heeft jullie rekeningen geblokkeerd, maar dat heeft toch niets met Klarna te maken ?
Ik plaats hier maar weer een bericht, want op mail reageren jullie niet, en de telefoon wordt ook niet opgenomen ):
Slechtste webshop ooit!!!
Na de orderbevestiging nooit meer iets vernomen van deze waardeloze webshop.
Totaal geen directe communicatie alleen loze beloftes via een discord server en een tekstbalkje op de site..
Nog steed niet gebeld,geen mail helemaal niks van deze prutsers.
Ben er klaar mee heb en aangifte gedaan en via de CC geld terug gevraagd.
Is er iemand hier die van hun een PS5 heeft ontvangen?????
Hallo allemaal,
Update: Ik heb uiteindelijk ook mijn geld terug gestort gekregen!
Bedankt!
Hallo allemaal,
Hier ook nog steeds niks. @Bram groot gelijk hoor. Volg je posts al sinds medio November en je ben lang genoeg positief gebleven meen ik. Zelf ook 2 weken geleden begonnen met annuleren nog niks binnen na 10 reminders. Heb ook ultimatum gesteld deze week. Anders ook aangifte. Wat een drama dit bedrijf zeg. Ze hebben 15 man geleverd, tuurlijk. En zijn verhuisd vanwege doodsbedreigingen, geloof je het zelf, dat pand stond al 3 maanden leeg dus dan werden ze al bedreigd voordat het hele zaakje begon te stinken. Ben ook niet gebeld, de zoveelste belofte die niet is nagekomen door ps online shop. Nee maar hij heb m al binnen en ze broer is gebeld maar natuurlijk. Heel toevallig allemaal. @psonline ik wil dat jullie mij mailen of bellen ordernummer 7923! Geld terugstorten, volledig betaald per ideal 20 september. Als ik Vrijdag niks gehoord heb, aangifte en evt andere instanties die ik moet inschakelen om jullie op te laten pakken. Jullie gaan hier in ieder geval niet mee weg komen, dat beloof ik.
@keyanvanzon dus je moet maar geluk…
@keyanvanzon dus je moet maar geluk hebben dat je hem hebt??? Afspraak was 19 november in huis niet dat als je geluk had dat je hem 19 november in huis zou hebben. Alsof je een lootje trekt.
Rot, op!!!! communicatie is sowieso crap en ze mogen van alle gedupeerde snel het geld retour sturen.
Disorder ken ik niet en ik weet niet hoe dat werkt dus dan wordt ik ook maar niet geïnformeerd heel handig dit allemaal. Met open ogen ingetuind bleghh van hardwerkende mensen hun geld in ontvangst nemen
Heb zelf gelukkig al aangifte gedaan!
Op 17 November nog telefonisch contact…
Op 17 November nog telefonisch contact gehad om te vragen of ik de PlayStation 5 digital kon bestellen, de levering zou begin januari zijn of nog voor de kerst.
Toen kreeg ik bericht dat deze was geannuleerd. Ik had via Klarna,achteraf betalen bestelt,want ik vertrouwde het niet helemaal.
Daarna heb ik 2 dagen aan de telefoon gehangen om nogmaals contact met ze te krijgen met de vraag waarom mijn bestelling geannuleerd was. Nooit gehoor gekregen,ook geen reactie op mijn 5 mailtjes.
Helaas weet Klarna van niks en staat de betaling nog open,die ik natuurlijk niet ga betalen.
Psonline heeft de annulering nooit doorgegeven aan Klarna,dus wat nu te doen.
Verschrikkelijk dat al zovele hiervan de dupe zijn geworden!.
Verschrikkelijk wat een bedrijf
Verschrikkelijk wat een bedrijf! Order al meerdere malen geannuleerd en totaal geen response. Ook mijn geld nog niet teruggestort gekregen. Ik heb zojuist een mail gestuurd met een laatste ultimatum. Voor het einde van de week verwacht ik een reactie, zoniet dan ga ik aangifte van fraude doen.
Heb toch geld terug na 2 ruim twee weken na annulering
Ik heb vandaag mijn geld terug gestort gekregen op mijn credit card.
Het is dus geen oplichting jammer dat ik geen ps5 heb maar vind wel zo eerlijk om review te update
Eerdere review
Ik heb twee weken geleden mij order geannuleerd via de website en diverse mails ik hoor niks krijg geen reactie morgen ga ik aangifte doen en rechtsbijstand inschakelen. Helaas wil dit niet maar zie geen andere optie. Heb niks geleverd gekregen netjes order geannuleerd en wil gewoon mijn geld terug termijn van 2 weken is morgen verstreken voor terugebetalen dus lang genoeg gewacht mocht ik mijn geld als nog retour krijgen zal ik mijn review aanpassen mijn order is 12427
Ik lees alleen maar reacties van mensen…
Ik lees alleen maar reacties van mensen die blij zijn dat ze een telefoontje gehad hebben.
Hoe naïef kun je zijn. Ze schuiven de leverdatum steeds weer een paar dagen / weken op.
Steeds met een ander mooi verhaal / excuus.
En de smoes dat hun rekening is geblokkeerd zoals op de discord chat werd mede gedeeld is natuurlijk ook wel erg gemakkelijk.
Ik heb maar 1 persoon gezien die de PS5 heeft ontvangen dat is Maikel die de discord chat overzichtelijk hield. Zou me niets verbazen als ze op marktplaats eentje besteld hebben voor Maikel om het geloof en de hoop hoog te houden. Genoeg geld al binnen geharkt om wel een persoon te voorzien van een PS5
Wacht nog steeds op mijn 100 euro retour.
@Keyanvz: Kijk even goed na hoe positief mijn eerste 5 reviews waren, dus spreek niet van domme / nutteloze reacties! Je praat voor je eigen niveau. Ik heb later de sterren overal aangepast naar 1 ster.
Dit omdat iemand mijn geld heeft ontvangen maar nog te vuil is om een email als reactie te sturen binnen 20 dagen. Pas nadat ik een aangifte nummer van de politie door stuur krijg ik een reactie.
Ik gun dit bedrijf dus helemaal niets, kijk ook even hoe de andere webshops van hun beoordeeld zijn.
Maar wel knap dat jij het een hele prestatie vind dat 15 man nu hun PS5 ontvangen hebben sinds 19-11... als het al zo is.
Gr Bram van Engeland
No response
I paid for my Ps5 I have tried to call them for 2 weeks now.No one picks neither do they respond to emails.I need the PS5 to travel with it for my Son's Bday on 17th December.I don't know how to proceed.
Mijn vriendin heeft voor kerst een ps5…
Mijn vriendin heeft voor kerst een ps5 besteld en heeft inmiddels ook een email gekregen dat we hem tussen 15 en 18 december zullen ontvangen en nee ik ben niet een handlanger van hun wou gewoon laten weten dat er wel gereageerd word.
Ook ik zit vol spanning te wachten of die wel binnen zal komen.
Zou me bestelling geannuleerd kunnen…
Zou me bestelling geannuleerd kunnen worden dan krijgen jullie 5 sterren krijg maar geen reactie namelijk ordernummer: 19051
Jammer
Zo'n beetje dezelfde ervaring als de rest hier.
Aanbetaling van 100 euro gedaan, nooit meer reactie gehad op enige mail daarna.
Telefonisch al helemaal niet te bereiken.
Paar dagen geleden maar aangifte gedaan (PL2600-201203-059376901)
SCAM? They don’t answer me at all
I am still in shock because I should have come here and check the reviews before to pay 500 euros for the new PS5. After the payment was confirmed (back to end of October), I managed to talk to their customer service and they advised me to call back in December to know when I would have it delivered. For my surprise they don’t receive phone calls anymore and neither answer to my e-mails. I’ve also checked their page with more detail and realized that they don’t have profiles on Twitter, Facebook and Instagram - they just posted an icon of each social network and a link to each platform main page. If I don’t get a response by next Monday, I will report them to the police and contact my bank.
Enige vorm van communicatie ontbreekt
Enige vorm van communicatie ontbreekt. Ben al 2 weken bezig contact te zoeken (via telefoon, alle emailadressen info at website naam annuleren at website naam en zelfs via retour at website naam. Helemaal niks! Ook het annuleren via de website meerdere malen gedaan. Inmiddels staat op de site dat ze binnen 2 dagen reageren op annuleringen en binnen 4 dagen op mails. Helemaal niks nada noppes.
Drukte of niet, dit is verre van professioneel. Als het zo druk is, met alle mensen die vanwege corona op zoek zijn naar werk had je allang mensen bij kunnen schakelen! Daarnaast, hoe moeilijk is het om via standaard mails te beantwoorden zodat er in elk geval een vorm van reactie komt.
Nooit gedacht dat het mij zou gebeuren, maar helaas pindakaas. Eens moet de eerste keer zijn. Inmiddels is aangifte gedaan. Heb ze een ultimatum gegeven met volledige terugbetaling voor 9 december. Dan ben ik nog coulant. Als ze dat doen trek ik mijn aangifte in. Doen ze dat niet zoek ik de media op en rechtsbijstand is inmiddels ook ingeschakeld.
Zelfs al zou deze webshop legitiem zijn, hoe zij omgaan met hun communicatie. Schandalig. Maar ik vrees dat dit niet legitiem is. Wat ben je ook een zak stinkende ballen als je op deze manier mensen geld afhandig maakt. Helemaal in dit toch al 'fantastische' jaar. Hoop dat ze trots zijn op zichzelf.
Zo vaak mail gestuurd niks ontvangen
Zo vaak mail gestuurd niks ontvangen
Telefonisch niet bereikbaar
Als je het niet aan kan moet je er niet mee beginnen heb nog nooit met zo’n slechte bedrijf te maken gehad
Als jullie dit zien wil ik dat jullie reageren of contact met mij opnemen
Ordernummer van mijn bestelling: 14715
Een ps5 gekocht zal 24 november komen…
Een ps5 gekocht zal 24 november komen en je raad het al niks is binnen gekomen.
Gemaild en gebeld maar geen gehoor.
Aangifte bij de politie gedaan.
Graag aangifte bij de politie doen want anders komt er geen zaak.
Hoe meer mensen aangifte doen hoe beter.
Foutje maar GEEN oplichters
Net met hun gebeld. Natuurlijk hebben ze een fout gemaakt. Maar zij zijn door alle commotie, wantrouwen en ongeduld ook benadeeld. Dat zij ondanks alles toch nog bezig zijn om het alsnog tot een goed einde te brengen siert hun ontzettend. Wat mij betreft daarvoor een dikke 👍🏼. Nog even geduld en dan kan mijn zoontje eindelijk op zijn lang verwachte PS5 spelen! Zodra dat het geval is krijgen ze 5⭐️
29-12-2020 update:
Helaas nog altijd niets ontvangen. Buiten een telefoontje en een link naar een annulering formulier niets meer ontvangen.
Ik snap dat zij wellicht niet alleen schuldig zijn aan de situatie. Zij dienen echter wek de verantwoordelijkheid te nemen om hun klanten te informeren en dat doen ze niet. De communicatie is ronduit schandalig!
Update 6-1-2021 Had het volledige bedrag betaald en heb nu alles terugbetaald gekregen. Helaas dus nog geen PS5 maar ook geen oplichting!
onbereikbaar en onbetrouwbaar
Nog steeds niks gehoord
na weken Mailen en bellen geen reactie terug
Order nummer 11501 en aanbetaal nummer 3562
Zou gebeld worden staat op de webshop kijken of deze review wel helpt
Of alle goede reviews zijn waarschijnlijk
NEP!
Inmiddels ook al via een andere web shop
Een ps5 gekocht dacht ik
Dat waren ook oplichters
Conclusie 1000 euro verder
En geen ps5
Hopelijk kom ik hier wat verder mee
Ik ben net gebeld
Ze hebben me net gebeld met een bevestiging dat ik hem nog binnen krijg. Zit je bij de 2de oplage komt die vanaf 10 januari binnen.
Ik ben heel blij dat ze gebeld hebben en ben ook nu gerust gesteld.
Nu afwachten tot die binnen komt.
Het zijn goeie mensen het zijn geen oplichters het is alleen super druk dus mensen heb geduld.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.