Eigenlijk te duur voor de dienstverlening. Maar vooral: heel veel opdrachten blijken niet opgevolgd te worden. Staan er eindeloos, opdrachtgevers reageren niet (respectloos; "bedankt we kiezen iemand... Mehr ansehen
This is a scam organisation, please stay away. Completed two projects on Hoofdkraan.nl as a freelancer and I'm still waiting for my money. Support tells me they're "looking into it" but this has been... Mehr ansehen
Via Freelancer.nl nu ProLinker in contact gekomen met een aantal leuke potentiële klanten waar mooie samenwerkingen uit zijn gekomen. Het enige nadeel is dat sommige opdrachtgevers niet reageren... Mehr ansehen
Bedrijf begint mij ineens te mailen dat ik mij heb aangemeld en dat ik mijn profiel compleet kan maken. Waarschijnlijk is dit weer zo'n smerige partij die KvK gegevens heeft weten te bemachtigen en... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
The marketplace for skilled professionals. Hire a trusted pro within 48 hours.
Vereinigte Staaten
- prolinker.com
Hat 45 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Das haben sich andere Leute angesehen
Geen zaken mee doen
Geen zaken mee doen! Het is al eerder gemeld:
> Sturen ongevraagd marketingmails waar je je vervolgens ook niet voor kunt afmelden - bijzonder onbeschoft. De mails hebben ook een enorm hoog clickbait gehalte ("Je hebt een bonus van € 500 ontvangen"), het is echt spam.
Het is de opvolger van freelancer.nl die ook schimmige zaken deden

Antwort von ProLinker
I like ProLinker, really handy!
I like ProLinker. It's a nice market place and the assignments are pretty nice. People behave kindly and the structure of the application is intuitive!
Prima site om nieuwe opdrachten op te…
Prima site om nieuwe opdrachten op te vinden, heb er meerdere vaste klanten aan over gehouden.
Helaas komt er op sommige opdrachten nooit een reactie van de opdrachtgever, en blijven opdrachten heel lang open staan.
En er zijn vrij snel veel reacties op nieuwe opdrachten, waardoor de concurrentie groot is.
Daardoor is het pakket ook aan de prijzige kant.

Antwort von ProLinker
Een jaar wachten op mijn geld en nul contact mogelijk
Buiten dat er op deze website nog het een en ander aan te merken valt, gaat het bij ProLinker vooral mis bij de 'klantenservice'. Of eigenlijk het gebrek daaraan.
Ik wacht nu al een jaar op mijn geld (en überhaupt een reactie van ProLinker) en na een procedure te zijn gestart heb ik te horen gekregen dat ProLinker 'een enorme schuldenlast heeft' en ik dus kan fluiten naar mijn centen. Pas dus goed op met deze hut.
Edit 25-01-2024:
Blijkbaar kunnen ze wél reageren op een Trustpilot review en vragen hierbij om bewijzen (die ik zojuist heb geleverd), maar weigeren ze nog steeds direct contact op te nemen. Ik weet genoeg.

Onbeschofte mailings

Must-have voor elke freelancer
ProLinker is een uitstekend platform om contact te leggen met opdrachtgevers. Als schrijver heb ik er vele waardevolle en duurzame relaties met clienten aan overgehouden. Ik kan het elke freelancer aanraden.
Tevreden, goede opdrachten
Ik gebruik Prolinker (voorheen Freelancer) al enige tijd en ben best tevreden over de geplaatste opdrachten. De prijs kan wel wat goedkoper comform concurrenten.
leuke opdrachten via prolinker
Ik ben freelancer als mode ontwerpster en krijg regelmatig leuke opdrachten via Prolinker. Super fijn!
Mooie opdrachten via ProLinker
Via ProLinker ben ik al aan veel mooie opdrachten en klanten gekomen. Echt een aanrader om je netwerk als zzp-er te vergroten.
Prima platform om een opdracht te vinden
Prima platform om als freelancer een mogelijke opdrachtgever te vinden, vooral omdat er veel aanbod is.
De filters bij het zoeken naar opdrachten zouden uitgebreider kunnen.
Groot bezwaar is de zeer beperkte respons van mogelijke opdrachtgevers en ik heb het idee dat Prolinker er weinig moeite voor doet om opdrachtgevers tot reacties aan te zetten.
Veel opdrachten te vinden
Ik ben freelancer en zoek regelmatig nieuwe opdrachten. Ik maak al jaren gebruik van Prolinker (voorheen freelancer) en heb hier vaak opdrachten gevonden. Ik vind het alleen jammer dat het abonnement zo ongelooflijk duur is gevonden. Maar kun je je het veroorloven, dan is het wel de moeite waard.
Mooi platform waar freelancer en opdrachtgever met elkaar in contact kunnen komen.
Het enige nadeel is dat sommige opdrachtgevers niet reageren op een bericht dat je stuurt naar aanleiding van hun oproep. Maar dat ligt natuurlijk buiten ProLinker.
Een mooi platform voor zowel freelancer als opdrachtgever om met elkaar in contact te komen.
Goed platform met een breed aanbod.
Als freelancer goed platform met een breed aanbod aan opdrachten. Reageren op opdrachten werkt simpel en snel. Het platform heeft en daar wat kleine schoonheidsfoutjes waardoor het op mobiel niet altijd even fijn werkt. Prima platform om zo nu en dan een opdracht op de scoren.
Als opdrachtgever kan je behoorlijk wat reacties verwachten. Als het gaat om opdrachten voor softwareontwikkeling, krijg je vaak te maken met een sales rep van een agency ipv een freelancer, wat ik als irritant ervaarde.
Door het gebruik van ProLinker heb ik…
Door het gebruik van ProLinker heb ik maandelijks weer leuke opdrachten binnen!
LinkedIn aanbevelen
Wat een prettige nieuwe tool is is dat je iemand via LinkedIn kan aanbevelen. Dat heeft voor mij enorm geholpen!
Waar opdrachtgever en creatief elkaar ontmoeten
Overzichtelijke site met voldoende aanbod voor de freelancer. Als je de hoofdprijs wilt betalen komen er zeker opdrachten op je pad. Jammer alleen dat sommige opdrachtgevers de status van hun opdracht niet aanpassen, zodat je als freelancer soms in het ongewisse blijft of de opdracht nog open staat of al vergeven is.
Ik heb op 3 opdrachten gereageerd en…
Ik heb op 3 opdrachten gereageerd en éen daarvan een positieve reactie ontvangen.
Helder en overzichtelijk
De website is helder en overzichtelijk. Communicatie met opdrachtgevers wordt makkelijk gemaakt voor freelancers. Ik vind het vooral prettig dat bedrijven ook los contact op kunnen nemen met freelancers. Ik vind het abbonement eerlijk gezegd wel aan de prijs. Ik vind het jammer dat je om te kunnen reageren op de communicatieopdrachten een hoger tarief betaalt. Op de opbouw van de website heb ik verder niets op te merken.
Duidelijk en effectief platform met wat verbeterpuntjes
Prolinker is een overzichtelijk platform waar freelancers en opdrachtgevers samenkomen. Het werkt duidelijk, helder en makkelijk. De enige verbeterpunten zijn dat soms opdrachten niet erg betrouwbaar zijn, en dat het lidmaatschap relatief duur is. Dit verschilt natuurlijk per vakgebied, in marketing/communicatie zitten veel opdrachten die niet erg volwassen zijn en dus veel tijd kosten voordat ze uitmonden in een daadwerkelijke opdracht. Dit is echter niet volledig te ondervangen door Prolinker zelf.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.