Profillageret.dk Bewertungen 124

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min bestilling blev hurtigt leveret, men jeg havde desværre bestilt forkert. Jeg havde derefter en 2 måneders lang kamp med det transportfirma jeg sendte varerne return med som endte med jeg fik dem r... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har kun pæne ord at sige om Profillageret. Tilbage i januar købte jeg nogle gummifliser, som jeg ikke helt kunne få til at passe som jeg ville, og da jeg tog kontakt til support (Mads) her over et hal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte en 90x150 arbeidsplassmatte og en meter oljebestandig dørkmatte fra Profillageret. Ble imponert over hvor kjapt jeg mottok det, tre dager og det var i Kristiansand. Gode priser. Anbefaler P... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profillageret.dk er en kanon god forhandler og giver en sublim kundeservice. Jeg fik mine varer dagen efter bestilling og det blev jeg selvfølgelig glad for. Da jeg foretog en fejlbestilling blev der... Mehr ansehen

4,8

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Super hurtig ekspedition

Super hurtig ekspedition. Bestilte om formiddagen og modtog kl. 8.30 næste dag. Under et døgn. Så, ros til profillageret og GLS.
Og god telefonisk vejledning og bestilling.

24. Februar 2021

Fantastisk service

Fantastisk service
Her handler man med mennesker der yder en personlig, samvittighedsfuld og god gammeldags service og ikke en anonym webshop.
Kan KLART anbefales til alle

9. Februar 2021

Personlig kundeservice

Bestilte en pakke d. 25. Da de fandt ud af at der ville komme forsinkelser på min bestilling ringede de mig op, for at informere mig og at vi i fællesskab kunne finde den bedste løsning på forsinkelsen. Fin og personlig kundeservice med flinke medarbejdere

31. Januar 2021

Anbefaler Profillageret på det varmeste

Gode priser.
Anbefaler Profillageret på det varmeste.

30. Januar 2021

Imponerende servicegrad.

Vanvittig kundeservice. Mads reddede lige campingferien med et nyt kileværktøj.

Professionel vejledning hele vejen igennem.

Meget taknemmelig for at der findes shops med sådan en servicegrad i DK!

10. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Profillageret udlever bedste kundeservice!

Profillageret udlever den måske bedste service og hurtighed, jeg har oplevet i Danmark. De er hurtige til at forstå, hvad man vil og er ikke bleg for at give en fornuftig pris og opfølgende check på, at man er tilfreds.
Kan klart anbefale!

12. Juni 2019

Absolut sublim kundeservice! Tak

Jeg har oplevet sublim kundeservice ved profillageret!!!
Bestilte glaslister, og gik efter nogle måneder igang med at skifte vinduesglas. Står til sidst og mangler 24m. Min første tanke er at jeg har fået for lidt. Men skal jeg være ærlig, er der nok større sandsynlighed for at fejlen er min egen.
Men - samme dag skriver jeg til deres support, og spørger om de kan have målt forkert. Det er nu omkring 5 mdr siden jeg har bestilt. Jeg mødes af et svar næste dag:
“Vi kan desværre ikke se om der skulle være lavet en fejl, så lang tid efter leveringen,. Men det vigtigste er at du kommer videre med dit projekt, så vi har allerede sent dig de 24m du mangler u/b...”

Det er simpelthen et klasse eksempel på god kundeservice! Tak..

5. September 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk og personlig betjening.

Bestilte varer, og kom bagefter i tanke om at jeg lige skulle bruge 2 fæsteknopper ekstra. Skrev til dem, og de lagde dem lige oveni. De kaldte det en lille fredags rabat.
Ikke at jeg tror man skal forvente sådan noget hver gang, men det viser for mig bare, at det er mennesker med en god forretningsmoral som står bag Profillageret.

24. August 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte noget men det holdt ikke benzin…

Købte noget men det holdt ikke benzin fik det så byttet gratis men det holdt heller ikke benzin nu har jeg fået alle pengene + porto retur
jeg synter det er en fin service

venlig og kompetent betjening
hurtig levering så på priser
dansk maskin pakning men her kan man kun købe for 500kr
og samme produkt 274.04 kr meter
så priserne er helt fine på Profillageret

14. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik leveret et forkert produkt i en bestilling med flere produkter, hvilket straks blev bragt i orden da de blev gjort opmærksom på det.

30. Januar 2018

Her skal jeg handle

Der skal jeg handle. Her i 2018 bygger jeg en freqensly dome på ca 100m2 og med to lag glas og det ligger allerede nu fast at tætnings lister i gummi skal købes på Profillageret.

8. Januar 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr