Van de week hier mijn voorbanden laten vervangen nadat ik er één lek had gereden. Ik kon snel terecht en ben direct goed geholpen. De service was top: vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en goed... Mehr ansehen
Extreem snelle service afspraak was naar achter verplaatst ivm leveringsproblemen door glad weer. Met diezelfde reden kwam ik om ca 10:40h 20 mins te vroeg aan. Om en nabij 11:10 stond ik weer buiten... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Proostwetering 91, 3543 AC, Utrecht, Utrecht, Niederlande
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Makkelijk en snel de afspraak te maken.
Makkelijk en snel de afspraak te maken.
Plezierige ontvangst en duidelijke informatie over het 'uitlijnen'.
Topservice bij APK en grote beurt
Ging voor APK, maar kon ook meteen terecht voor grote beurt die ook al een tijd nodig was. Gratis leenauto mee. Reparatie/vervanging van onderdelen vielen mee ten opzichte van de eerste inspectie, waardoor geen onnodige kosten. Heel vriendelijk en er wordt op de juiste wijze met je meegedacht. Dit is nu mijn nieuwe plek voor onderhoud van mijn Honda Insight.
Kom al jaren met veel plezier bij deze…
Kom al jaren met veel plezier bij deze vestiging. Ze doen een stapje extra voor trouwe klanten en dat wordt gewaardeerd
Snel een afspraak beschikbaar.
Snel een afspraak beschikbaar.
Snel afgehaald, terwijl je wacht met koffie.
Snel en goedkoper
Nadat auto was afgekeurd op de banden, kon ik snel bij profile nieuwe eronder laten zetten voor de helft van de prijs tov de garage waar hij gekeurd was.
Wederom weer fantastisch en…
Wederom weer fantastisch en professioneel geholpen. Super!!
Goede service en vriendelijk.
Kom er al jaren voor de bandenwissel. Goede service en altijd vriendelijk aan de balie. Ook de expertise is aanwezig bij vragen. Enige punt zijn de prijzen van de banden zelf, deze zijn aan de hoge kant vergeleken met andere aanbieders. Montage en uitbalanceren is dan weer marktconform.
Snel geholpen aan vier nieuwe banden
Snel geholpen aan vier nieuwe banden, vriendelijke mensen daar. Ik blijf klant!
no noncens aanpak volgens afspraak
Bandenwissel was super snel en goed.
Snel terecht en vakkundig
Afspraken zijn altijd op korte termijn te maken. Ouderwetse serviceverlening. Denken mee.
Vakkundige afwerking.
Super snel en op tijd.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.