Altijd keurige bandenwissel, zowel in voor- als najaar. Vakkundige mensen en snelle wisseltijd. Nooit geen problemen en als ze er al zijn, worden ze ter plekke opgelost.
Goede service zowel aan de balie als garage. Kennis en kunde van zaken.
Goede ontvangst, snelle service, prima prijs, fijn qua locatie
Vom Unternehmen geschrieben
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Siriusstraat 116, 5015 BT, Tilburg, Noord-Brabant, Niederlande
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Goede service zowel aan de balie als…
Goede service zowel aan de balie als garage.
Kennis en kunde van zaken.
Keurige bandenwissel door vakkundige mensen.
Goede ontvangst, snelle service
Goede ontvangst, snelle service, prima prijs, fijn qua locatie
wat een service
Zojuist mijn band er nogmaals afgehaald. Twee maanden geleden een nieuw ventiel erop gezet maar de band bleef leeglopen. Ik dacht hetzelfde euvel maar men liet zien dat er een stukje ijzer van een veegmachine van de Gemeente reiniging in de band zat. Duidleijk dus een ander euvel. Men heeft de band gemaakt en kreeg de sleutel terug zonder verdere kosten .. service zei men! Wat een top klantvriendelijkheid en meer dan uiterst correcte afhandeling van "mijn probleem. Heren, dank voor de top service .. en tot mijn volgende 'bandendingetje' ..
Prettig geholpen met goed advies.
Slechte service!
Tot 3 keer toe een afspraak moeten maken voor een bandenwissel, omdat bij Profile telkens fout gaat in de communicatie. Telkens op het laatste moment zeggen ze de afspraak af, omdat ze geen gegevens hebben.
Vervolgens kom je op locatie en krijg je totaal geen antwoord bij de vraag hoe dit nu kan gebeuren.
Zeer onfatsoenlijk en zeker geen goede service!
Zo ga je niet met klanten om!
Snelle goede service
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Zo werk je niet !
Om de koplampen te vervangen, moest ik de auto achter laten,heb ik niet gedaan !!!!!!Als Profile zo werkt,dan zijn ze een klant armer !!!!!!!!!!!!

Antwort von Profile Nederland - Tilburg
tot op heden ben ik zeer tevreden over de service…
tot op heden ben ik zeer tevreden over de service van profile
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.