Profijt Meubel - Amersfoort Bewertungen 25

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Industrieweg 3, 3812 RX Amersfoort, Utrecht, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben bij profijt Amersfoort goed geholpen met mijn allereerste meubels. Ik kreeg ruim de gelegenheid om ze uit te zoeken en kreeg advies. Het was zelfs mogelijk om mijn bank en eetkamerstoelen in de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We hebben gisteren bij profijt amersfoort mijn hele nieuwe inboedel gekocht, prachtige winkel, ontzettend leuk personeel en legio keuze. Het voelde als een warm bad. Bij zo'n winkel twijfelen wij n... Mehr ansehen

1. Haushaltswarengeschäft
  2. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
  3. Möbelgeschäft
  4. Sofageschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Welkom bij Profijt Meubel! Bij ons vind je betaalbare, eigentijdse en kwalitatieve meubelen voor je woonkamer. Kom eens kijken in 1 van onze winkels of shop online. We hebben een ruim aanbod aan kasten, tafels, stoelen, fauteuils, banken. In vele stijlen voor ieder interieur. Profijt Meubel heeft een grote eigen stof- en ledercollectie, zodat je altijd je zitmeubelen kan laten bekleden naar jouw wens. Bij Profijt Meubel ben je zeker van je aankoop! Wij garanderen jou de laagste prijs en bovendien bieden wij garantie op je aankopen. Veel artikelen van onze collectie direct of snel leverbaar. Kom naar Profijt Meubel, ons deskundig personeel staat voor je klaar. Dat is nog eens een slimme keuze!

4,3

1 Stern

Hat 55 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

vriendelijke verkoopster met goed…

vriendelijke verkoopster met goed inzicht en kennis

19. März 2026

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Enorm bedankt voor de 5-sterren beoordeling Desire!

Fijne openhartig ontvangst

Fijne openhartig ontvangst. Alle tijd om zaken uit te leggen en het geven van advies. Hierdoor konden we een goede beslissing nemen over het aan te schaffen product.

21. September 2025

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Ontzettend bedankt voor de 5-sterren beoordeling Joop!

We voelde ons welkom

We werden hartelijk ontvangen, kregen de ruimte om te kijken maar lieten ons weten dat zij er zijn voor evt hulp.
Toen we hulp nodig hadden stond zij volledig tot onze beschikking en dacht goed met ons mee.
En zelf ons hondje kreeg volop aandacht 🐾❤️

3. August 2025

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Heel erg bedankt voor deze hartelijke review Sonja!

Vriendelijke personeel

Vriendelijke personeel, mooie ruime winkel met véél keus.

24. Juni 2025

Beste Peter,

Ontzettende bedankt voor deze lovende review!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Leuke winkel

Leuke winkel
Veel keus
Leuk personeel

18. März 2025

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Enorm bedankt voor de goede beoordeling Yvonne!

Top zaak

Na meerdere woonwinkels bezocht te hebben, kwam ik weer terug omdat hier de juiste relaxfauteuil stond. Ik ben hier heel leuk geholpen en voelde mij helemaal thuis. Leuk personeel en gastvrij.

2. Januar 2025

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Wat fijn dat uw keuze toch op onze relaxfauteuil is gevallen!
Hartelijk dank voor het achterlaten van deze review en geniet van uw aankoop!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Grandioos personeel staan voor alles…

Grandioos personeel staan voor alles klaar vandaar weer nieuwe bestelling gedaan. Bedankt Paula en Sjaak

9. November 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Ontzettend bedankt voor deze top review !

Hoekbank Micco

Na lang zoeken kwamen we bij Profijt meubel dé bank tegen die er niet alleen goed uitziet, maar ook lekker zit, in de juiste opstelling beschikbaar is én die zeker niet teveel kost. De bank is vorige week geleverd en we voelen ons de koning te rijk.

1. Oktober 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Enorm bedankt voor het delen van jouw ervaring Maarten! Veel woonplezier gewenst met de bank!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Eetkamer tafel met 4 stoelen en…

Eetkamer tafel met 4 stoelen en salontafel gekocht. Bij levering bleek het blad van de salontafel niet de juiste vorm te hebben. En de glijders voor de stoelen te klein. Zouden opgestuurd worden maar nee moeten ruilen als juiste blad binnen was. Na 3 maanden wachten zelf maar gebeld en was binnen maar hadden geen tijd gehad om mij te informeren. Uiteindelijk opgehaald wordt ik eind van de middag gebeld dat de verkeerde bevestiging had. We waren bij toeval nog in Amersfoort konden weer terug. Eens maar nooit meer

6. Juli 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Beste Bert, wat jammer dat wij dit keer geen betere score hebben weten te behalen.
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring, wij nemen het verbeterpunt mee.
Veel woonplezier gewenst met de nieuwe tafels!

Super geholpen!

Gisteravond (20.06.2024) bij dit bedrijf geweest. Twee vrolijke verkoopsters waren aanwezig. We konden even lekker rondkijken. Daarna kwam een verkoopster (degene uit Bunschoten, ben haar naam even kwijt) naar ons toe om te vragen of ze iets voor ons kon betekenen. Omdat we precies wisten wat voor eisen onze nieuwe bank moest hebben, vertelde ik die aan haar. Ze wees ons daarop gelijk naar de juiste bank en vertelde ons wat de mogelijkheden waren. Daarna kregen we koffie en bespraken we de mogelijkheden. We zijn keurig netjes geholpen en hebben onze bank besteld. Wij waren de klanten met het bloemetjesbehang thuis en zochten daar de perfecte kleur bank bij (wat gelukt is). Fijn personeel hier! Top!

20. Juni 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Ontzettend bedankt voor deze mooie en lovende review Ellen! Wij zijn erg benieuwd hoe het straks samen staat met het behang!

Fantastisch geholpen door Manon

Fantastisch geholpen door Manon. Ik ben blij met mijn nieuwe meubels en goed advies gekregen over de mogelijkheden. Ik kijk uit naar de levering.

25. Mai 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Enorm bedankt voor het compliment Marijke!
Alvast veel woonplezier gewenst met de nieuwe aanwinsten!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Komen afspraken niet na en slechte klantenservice

Ik heb specifiek bij deze locatie een bank besteld omdat deze binnen 10 werkdagen geleverd zou worden en het bezorgmoment in overleg zou zijn. Helaas konden deze 10 werkdagen niet worden gehaald, en het bezorgmoment was slechts één vaste dag in de week waarop de tijd niet gekozen kon worden. Contact met de klantenservice had ook geen zin, aangezien deze allesbehalve behulpzaam was.

2. April 2024

Beste Max,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw bestelling enkele dagen vertraging heeft opgelopen. Wij streven er altijd naar om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden en het spijt ons dat wij hierin deze keer niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Wij zullen intern kijken wat er is misgegaan en maatregelen nemen om dit in de toekomst te voorkomen. We willen ons excuses aanbieden voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt en hopen dat we de kans krijgen om het goed te maken.

Goed en klantvriendelijk

Goed en klantvriendelijk

12. April 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Heel erg bedankt voor de goede beoordeling Martin!

Gezellig en rustig

Ze laten je met rust zodat je rustig rond kan kijken en dan als je iets te vragen hebt dan beantwoorden ze deze en dan weer kan je rustig rond kijken.

2. März 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Hartelijk dank voor de goede beoordeling Joost!

Gisteren eetkamerstoelen gekocht,we…

Gisteren eetkamerstoelen gekocht,we werden geholpen door een uiterst vriendelijke en behulpzame verkoopster Paula voets zij is een aanwinst voor de zaak ben in meerdere winkels geweest maar nergens zo fijn geholpen als hier!

7. März 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Heel hartelijk dank voor deze enthousiaste review familie Muijs!
Veel plezier met de nieuwe stoelen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn er super goed geholpen door de…

We zijn er super goed geholpen door de zeer goede adviezen die we kregen.

20. Februar 2024

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Hartelijk dank voor deze 5-sterren beoordeling!

Super service

Super service, nemen de tijd, bieden koffie aan, denken mee, snelle levering, helpen mee om spullen in de auto te krijgen.

7. Dezember 2023

Antwort von Profijt Meubel - Amersfoort

Hartelijk dank voor deze lovende beoordeling Silvia!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Draaistoel gekocht

Draaistoel gekocht. Enkele dagen later maakte de stoel een 'kraak' geluid. Dit gemeld in de winkel. Binnen een uur kon ik de stoel omruilen. Dank voor de snelle reactie. Prima service!

17. August 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr