Kontakter👍🏼 Kommer til tiden og ikke “for”tidligt 👍🏼 Virker for mig 👍🏼 Om valg hvor ofte de sendes - vil en ide? Sparer forsendelsesudgifter - men bliver så samtidig en høj regning - bare sj... Mehr ansehen
Effektiv levering, smart med automatisk genlevering. Men der skal være et mere synlig skriv om, at levering nummer to indeholder produkter til hele tre måneder. Blev overrasket over regningen. Er mege... Mehr ansehen
Siden opstart af Prodiga, har jeg ingen problemer haft med med dårlig mave, ej heller ved rejser i udelandet. Jeg syntes dog at Prodiga indimellem, ikke har den optimale effekt, da det kan give hård... Mehr ansehen
Et produkt, der (efter min mening) lever op til løfter. Efter rigtig mange år med tarmproblemer - irritabel tyktarm, divertikler m.m er der faldet ro på. Har tidligere brugt flere forskellige kostti... Mehr ansehen
Hat 85 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Fortrød min bestilling lige efter den…
Fortrød min bestilling lige efter den var afgivet. Har skrevet til til kundeservice 3 gange og bedt dem om at bekræfte, at de har modtaget min mail om at jeg har fortrudt mit køb, men jeg får intet svar.
Virker meget useriøst med en kundeservice, der ikke svarer.
Update 11. oktober 2025:
Nu har I, på trods af jeres nedenstående svar, alligevel sendt en pakke afsted til mig.
Jeg har ikke tænkt mig at afhente pakken, blot så I ved det.
Det lugter langt væk af fusk og bondefangeri!

Maven fungere bedre
Jeg er fuldt ud tilfreds med den vare…
Jeg er fuldt ud tilfreds med den vare Jeg har fået. Jeg vil faktisk gå så vidt og sige jeg har fået et helt nyt liv. De gør det De lover og mere til. Det er en pille Jeg varmt kan anbefale til alle der har maveproblemer... 🙏☀️😎😊
et rimeligt godt produkt
jeg ønsker det til sendt men ikke i en bunke,
Måske grundet jeg har betalt det med det samme, så sender i dagen efter
Slut med nave problemer
Pillerne har gjort at jeg ikke har problemer med maven mere. Selvfølgelig virker det på hele kroppen når der ikke er mave problemer.
Har brugt dem i ca. 3 år og bliver ved.
Den var rigtig god.fin behandling.kunne…
Den var rigtig god.fin behandling.kunne ikke være bedre.tak skal i have mvh Anni Larsen
Ingen svar fra kundeservice efter 3 henvendelser om fortrudt køb!
Kunde nr 10400971 - Da jeg havde udfyldt oplysninger til en bestilling af Prodiga plus får jeg en pop-up om jeg vil supplere med et andet produkt idet de piller jeg har købt måske ikke virker optimalt uden de andre piller. Så er det jo ingen grund til at jeg tager dem jeg har bestilt og jeg udfyldte derfor fortrydelsesformularen med det samme og sendte den samme dag til kundeservice d 3. Aug25. Nu er den første pakke blevet leveret med en faktura, så jeg har skrevet til kundeservice igen da jeg intet har hørt. Jeg betaler naturligvis for min første levering men forventer ikke at få leveret mere fremadrettet.

Mavero
Jeg prøvede at trykke4 stjerner, men det forsvinder straks. Jeg er super tilfreds med Prodiga, giver mere ro i maven. Jette

Advarsel
Advarsel – hold jer langt væk fra Placebo prodiga!
Jeg er desværre hoppet i fælden med dette "firma". De sælger nogle dyre kosttilskud, som ikke virker bedre end placebo – men det værste er deres måde at drive forretning på.
Man får en betalingspåmindelse uden oplysninger om, hvordan man overhovedet skal betale.
Skriver man til deres mail for at få kontaktoplysninger, får man aldrig noget svar.
Der er intet reelt telefonnummer, hvor nogen tager den.
Til sidst ender sagen hos et inkassofirma, og så begynder gebyrerne at vælte ind.
Pludselig sidder man med en regning på over 1.500 kr. for nogle værdiløse piller, man aldrig burde have bestilt.
Mit råd: Pas på! Bestil ikke noget fra Placebo prodiga – det er uigennemsigtigt, uærligt og direkte uanstændigt.

Antwort von Prodiga
Prodiga har næsten hjulpet mig af med…
Prodiga har næsten hjulpet mig af med min meget uregelmæssige og ofte nærmest eksplusive tarmfunktion
Slut med forstoppelse.
Prodiga har hjulpet, så min mave nu fungerer igen. Forstoppelse er nu historie. Jeg bliver ikke oppustet efter måltider. Det har hjulpet mig, så jeg oplever mere livsglæde.
Som en ekstra bonus har jeg tabt mig 7 kilo det sidste år.
Det kommer til en i postkassen
Jeg er ramt af genfølger pga Wacinen
Jeg er ramt af genfølger pga Wacinen , og prøver alt, vil i gennemgå mit forbrug hos jer, og får jeg for meget❓ Ellers er jeg tilfreds, men synes jeg er lidt konfus og svimmel. Nok pga. af hævede fødder, menjeg harligekøbt en massage fodmaskine. Det der med genfølger af vaccinen, siger lægerne intet om, men jeg ved jo fra min krops tilstand, at det er WAC der har skylden. Hvis i vil anbefale et produkt fra jer, der vil gøre underværker for det, hører jeg gerne fra jer👍 Mkh Orla Knudsen.
Mine tarme elsker det og er nu kommet…
Mine tarme elsker det og er nu kommet til at fungerer optimalt.
Fin service 👍🏼
Super produkt
Har haft gode erfaringer med produktet. Leveringer kunne være bedre idet jeg nogle gange får dobbelt portioner
God betjening
Det har været en tilfredsstillende oplevelse at handle med Prodiga og produktet har svaret til forventningerne. Vh Flemming Schmidt
Tabletterne kommer i god tid inden den…
Tabletterne kommer i god tid inden den portion jeg har er opbrugt
godt produkt der virker
Jeg har ikke problemer med wc besøg når jeg spiste hos andre eller i byen.og ikke ondt i maven.
Min søn spurgte om jeg havde hørt om produktet. Jeg kunne ikke altid styre min afføring og fik dårlig mave når jeg spiste ude. Og svarede at jeg havde taget det i nogle år og jeg har haft det godt siden
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.