Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik min spritnye Tesla Model Y behandlet hos Prodetailing. Herunder PPF på fronten (kofanger, skærme, front hjelm og spejle), samt indstigning og læssekant. Derudover certificeret Gyeon keramisk coati... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig flot arbejde og service var i top Kvalitet koster, men behandlingen er hver en krone værd

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10/10 oplevelse hos Pro Detailing TLDR; - Fantastisk håndværk - Retfærdig pris - God vedlejning - Ærlig og tillidsfuld Iron besidder stærke kompetencer inden for bil detailing. Udover fa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har fået lagt PPF og keramisk coating på vores næsten nye Tesla Model 3 PPF: full front + side paneler, dørfalser og læsse kant Kemisk coating af hele bilen og alle vinduer. Ejeren Iron er u... Mehr ansehen

1. Professionelle Fahrzeugpflege

Vom Unternehmen geschrieben

High-end bilpleje med fokus på polering, keramisk coating, PPF (Stenslagsfolie) og interiørrens. Hos os får du detailing i absolut premium kvalitet, hvor håndværk, sans for detaljer og en høj grad af kundeservice er fundamentet. Vi tilbyder komplette løsninger inden for dybdegående bilpleje og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Vores passion for biler sikrer dig både det bedste resultat og en service i særklasse.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Keramisk coating

Virkelig flot arbejde og service var i top
Kvalitet koster, men behandlingen er hver en krone værd

21. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Smooth process and excellent result

You can count on Iron to take good care of your car and be helpful throughout the process (and after). If you have any issues he is happy to help and he provides extra valuable suggestions outside of the normal package you signed up for.

My Model 3 had lots of swirl marks due to improper washing before I owned it. After Iron polished it and applied ceramic coating, it looks better than when I got it. The price is fair, the process is quick and the result is nothing short of amazing.

You also get a good lesson on how to take proper care of your car when washing it.

10/10 from me.

5. Januar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Førstehjælp til en lidt for grundig mand🤯

Jeg havde selv prøvet at fjerne et klistermærke på mine fælge, og kunne ikke få det af. Så havde brugt lidt for stærke produkter hvilket havde efterladt en skade i klar lakken.
Så skrev en mail en lørdag, og fik hurtigt svar selvom han havde lukket. Og sagde at jeg bare kunne kigge forbi. Han fik rettet mine fejl. Med en polering, og til min store overraskelse ville han ikke ha noget for det. Og havde endda nogle flere spørgsmål som vi snakkede frem og tilbage om. En virkelig god mand jeg vil anbefale til alle der har brug for hjælp til detail af sin bil👏👍

22. November 2025

Perfekt!

Pro Detailing var imødekommende, informativ og professionel. Pro Detailing hjalp med at påpege fejl i lak fra forrige værksted så de kunne blive rettet inden påsættelse af PPF. Selv om det betød at aftale hos Pro Detailing skulle laves om, var det ingen problem og jeg blev mødt med både venlighed for forståelse.

15. Oktober 2025

Ihærdigt arbejde

3 år gammel bil blev 100% flottere end fabriksny, fantastisk imponerende arbejde både polering og ceramisk coating, pengene værd.

27. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg fik lavet en komplet behandling hos…

Jeg fik lavet en komplet behandling hos Pro Detailing på min Tesla Model 3 Long Range, og resultatet er simpelthen fantastisk!
Der er lagt PPF på hele fronten inkl. lygter, langs rockpanelerne, dørsfalserne, læssekanten bagpå samt baglygterne. Derudover fik bilen en to-trins polering, coating og fælgbehandling – og som prikken over i’et blev der monteret en ægte carbon spoiler.

Arbejdet er udført til perfektion, og jeg er virkelig imponeret over både håndværket og detaljegraden. Han er super dygtig, grundig og samtidig utrolig rar at omgås. Tusind tak også for det lærerige vaskekursus – det sætter jeg stor pris på!

Jeg er ovenud tilfreds med resultatet og kan på det varmeste anbefale Pro Detailing til andre, der ønsker deres bil behandlet af en sand professionel. Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde jeg gjort det! 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Hilsen,
Thomas Pedersen

15. August 2025

Stor anbefaling herfra

Stor anbefaling herfra. Jeg fik basispakken på min nye Tesla Model Y, og alt spiller bare. Lige fra service til det endelige resultat. Man kan tydeligt mærke, at Iron brænder for sit håndværk.

14. August 2025

5 stjerners varm anbefaling

5 stjerners varm anbefaling

I min søgning efter en polerings opgave på mine forlygter endte jeg ved PRO DETALING som vidste sig min erfaring med flere forskellige bilpleje virksomheder at være af den STØRSTE SUCCESS.

I mit første møde med ejeren bliver der taget godt hånd om mig og ikke mindst opgaven. I god dialog bliver vi begge enige om hvad der skal laves og opgaven bliver udført til langt over forventning samlinger med tidligere oplevelser.

Super rar, flink fyr der er nede på jorden og klar til at tage hånd om din opgave samt dine behov som kunde.

Kan KUN anbefales herfra.
Mvh tilfreds kunde :)

31. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og perfekt udført arbejde.

Jeg fik lavet PPF på min bil hos ProDetailing og kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse.

Jeg afleverede bilen onsdag efter lukketid og hentede den fredag – og ejeren var så sød at vente på mig, selvom jeg kom efter hans normale åbningstid. Det er service udover det sædvanlige!

Jeg fik også en gratis lånebil imens, hvilket gjorde det hele nemt og bekvemt.

Selve arbejdet er udført helt perfekt – ingen bobler eller synlige kanter og PPF’en ligger flot og diskret, og nu er bilen godt beskyttet mod stenslag og ridser.

Alt i alt en professionel og personlig oplevelse. Jeg kan varmt anbefale ProDetailing.

27. Juni 2025

Stor anbefaling!!

Stor anbefaling!!

Jeg har fået lavet “basis pakken” på min nye model Y. Fra start til slut har service været helt fantastisk. Stor fleksibilitet i både aflevering og afhentning hvor ejer var villig til at mødes med mig om aftenen selvom han ikke var på værkstedet.

Udførelsen og arbejdet er der heller ikke en finger at sætte på og alt i alt er jeg fuldt ud tilfreds og vil med garanti bruge igen i fremtiden.

9. Juni 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

⭐️Pro Detailing NR.1⭐️Når kun det…

Pro Detailing er NR.1⭐️Når kun det bedste er godt nok⭐️

Iron indfrier alle forventninger med hans fremragende kvalitet og service på højeste niveau. Derudover er han også vildt flink og mega nørdet på den seje måde.

Vores kunde case:
BMW M5 Competition
Original frozen bronze

FØR
-Efter 100.000 km fremstod lakken med mange små stenslag
-Fugleklatter skulle straks fjernes!
-Måtte KUN håndvaskes i kalkfrit vand
-Beskidt igen efter et par dage
-Alt i alt, møg besværligt at holde lakken flot.

EFTER
Vi valgte fuld indpakning med blank stenslagsfolie (PPF) for at beskytte original lakken.
Bilen fremstår nu sindssygt flot og er totalt beskyttet.

-Imponerende resultat der er top professionelt udført.
-Ingen synlige kanter
-UV beskyttet
-100% sikret mod stenslag
-Fuglene kan nu klatte løs
-Vaskehal JA TAK
-Folien er selvreparerende, så ridser forsvinder som dug for solen
-Nå ja, så får man da lige en kold sodavand og 10 års garanti oveni hatten…… whats not to like⭐️

Anbefales på alle parametre:
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

14. April 2025

Faglig ekspertise i top.

Guldlok kundeservice
Ikke for meget og ikke for lidt, men lige tilpas.
Man føler sig hurtigt i godt og venligt selskab, kaffe og faglig snak med detaljeret processuel gennemgang og materiale brug.

Da jeg efter 3 dage afhentede min Renault Megane e-Tech blev jeg ærligt ultra positiv overrasket over resultatet, poleret og coatet
står Meganen endnu flottere end ny.

4. Februar 2025

Varmeste anbefaling

Fik lavet PPF og coated min bil hos Pro Detailing, og jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Da jeg fik min bil orienterede jeg Iron, der samme dag lavede plads i sin kalender så jeg kunne svinge direkte forbi og få sat PPF på bagdørene (meget udsat sted på Tesla Model Y). Han gik desuden bilen igennem for fejl og mangler.

Er par dage senere afleverede jeg bilen og kunne hente en færdig bil dagen efter. Alt gik efter bogen, og produkt og service var helt i top. Et par uger efter jeg havde fået min bil tilbage kørte jeg ind til kontrol, hvor der var en lille fejl som blev rettet med det samme.

Det er et par måneder siden jeg fik lavet PPF og coating, og jeg kan varmt anbefale både Pro Detailing og produktet - snavs sætter jeg ikke så nemt fast, bilen er beskyttet og det tager ingen tid at vaske bilen i hånden. Man får i øvrigt et vaske kursus med i købet, så man ikke er i tvivl om hvordan man hurtigt og effektivt vasker sin bil.

17. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pro Detailing er uden sammenligning…

Pro Detailing er uden sammenligning DK’s mest professionelle indenfor coating og PPF foliering. Fremragende kvalitet og service på højeste niveau. Og så gør det jo heller noget at ejeren selv er utrolig sympatisk, og rar at snakke med. Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ud af 5 herfra.

27. Dezember 2024

Fanatisk oplevelse.

Fanatisk oplevelse.
Jeg har været ude med min nye Tesla Model Y, hvor jeg fik monteret stenslagsfolie. En virkelig god oplevelse at aflevere sin bil til Iron. Meget, meget flot arbejde og virkelig god service. Iron gjorde mig opmærksom på lakfejl, som jeg ikke selv havde set, og som han lavede UB.

14. Dezember 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot service og god rådgivning

Flot service og god rådgivning. Iron har rådgivet omkring behandling og hjulpet med udbedring af lakskade på garanti samt folieret og coatet min bil. Det er en fornøjelse at se det flotte resultat og den er nemmere at holde pæn med behandlingen. Kan kun anbefale hans service og ville vælge ham igen.

13. Dezember 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr