Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mijn bestelde poster kwam eerst aan met een frame dat beschadigd was door roekeloos gedrag van de DHL werknemer. Toen ik dit had gemeld bij printmijnstad en foto's had laten zien, kwam een werknemer v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie kaarten en goede service! Had per ongeluk een maat te groot besteld. ‘s Avonds laat gemaild om dit aan te passen en had toch nog dezelfde avond een reactie dat het aangepast zou worden en h... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede site, overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Besteld en binnen 2 a 3 dagen geleverd. De inhoud in het pakket was zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. In eerste instantie was de... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie stevige hoesjes, precies zoals besteld. Echt super tevreden. Helaas had ik de pech dat de print er al snel af bladderde. Tegelijk met vriend besteld, bij hem bleef het wel goed dus wetende da... Mehr ansehen

1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Haal jouw favoriete stad in huis met een unieke designkaart van Printmijnstad

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Alles in orde

Ik kwam op deze site terecht voor een cadeautje. Het product lijkt kwalitatief te zijn. Het werd snel verzonden en kwam dus ook vlug toe. Alles in orde dus!

20. November 2024

Vlotte levering

Vlotte levering!

1. Oktober 2024

Beste Miet,

Op dinsdag 1 oktober 2024 om 10:32 hebben we gereageerd op je verzoek en de factuur per e-mail verzonden. Het is mogelijk dat deze in je spamfolder terecht is gekomen. Mijn excuses voor het eventuele ongemak. Ik heb de factuur zojuist opnieuw verstuurd.

Dennis

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Voor die prijs een hele goedkope lijst.

Voor die prijs een hele goedkope plastic lijst met ook geen echt glas. Had ik dit geweten had ik alleen de print besteld.

4. Oktober 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von Printmijnstad

Bedankt voor je feedback! Het spijt ons te horen dat de lijst niet aan je verwachtingen voldoet. We zijn momenteel bezig met het zoeken naar een nieuwe leverancier om de kwaliteit van onze lijsten te verbeteren. Mocht je in de tussentijd nog vragen of opmerkingen hebben, neem gerust contact met ons op!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Gemiste kans

De poster is prima, daar geen klachten over. Echter heb ik nooit een factuur ontvangen en ook geen reactie ontvangen toen ik daar een mail over verzonden heb. Jammer, anders 4 of 5 sterren geweest

26. August 2024

Antwort von Printmijnstad

Dank voor je review. We hebben helaas nooit een e-mail van je ontvangen, onze excuses voor het ongemak. We hebben zojuist de factuur naar je verzonden. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het ons gerust weten!

Top!!

Makkelijk te maken en op tijd geleverd. Heel mooi product. Superleuk cadeau voor een bruiloft.

26. Juli 2024

Antwort von Printmijnstad

We zijn blij dat het product in de smaak viel en op tijd werd geleverd. Hopelijk zorgt het voor een bijzondere herinnering op de bruiloft!

Makkelijk, duidelijk, origineel

+ Makkelijke website,duidelijke stappen om een persoonlijk en origineel cadeau te ontwerpen. Keurig en stevig verpakt.
- kan helaas geen persoonlijke notitie bijvoegen, bv felicitatie of afzender

8. Juli 2024

Antwort von Printmijnstad

Bedankt voor je feedback, Ellen! We zijn blij dat je de site en het bestelproces prettig vindt. We nemen je opmerking over de persoonlijke notitie mee voor toekomstige verbeteringen.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken, helemaal in orde en erg snel!

27. Mai 2024

Antwort von Printmijnstad

Dank je wel! Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat je tevreden bent met onze snelle service.

Lichte kreukel

Wel snel geleverd, maar een lichte kreukel in poster.

Inmiddels een nieuwe poster ontvangen! Bedankt!

28. Mai 2024

Antwort von Printmijnstad

Hoi Femke, vervelend om te lezen dat de poster gekreukeld aangekomen is. We sturen je natuurlijk graag kosteloos een nieuwe poster toe! Als we verder nog iets voor je kunnen doen kun je ons altijd bereiken op help@printmijnstad.nl

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kwaliteit vs Prijs

Ze hebben een snelle verzending.
Maar ik vind kwaliteit prijs verhouding echt niet kloppen. Betaalde bijna 70 euro maar toen het binnenkwam was het niet meer dan 20 euro waard. Vind het echt zonde van het geld.

20. Mai 2024

Antwort von Printmijnstad

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding van ons product. We streven ernaar om onze klanten de beste waarde te bieden en zullen uw opmerkingen zeker meenemen om onze producten en diensten te verbeteren.

We nodigen u graag uit om contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.

Dennis

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waarom DHL inschakelen als een telefoon…

Waarom DHL inschakelen als een telefoon cover in een bubbeltjes enveloppe kan met PostNL, mijn pakketje was niet geleverd in mijn brievenbus, ik woon in een appartement complex met 200 woningen.ga jij ze allemaal langs? Uiteindelijk wel bezorgd,

12. Mai 2024

Antwort von Printmijnstad

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw frustratie en het spijt ons dat de levering niet vlekkeloos is verlopen. We kiezen voor DHL om de betrouwbaarheid en traceerbaarheid van de bezorging te waarborgen, maar we zullen uw opmerkingen zeker meenemen om onze verzendmethoden te evalueren en te verbeteren.

Fijn om te horen dat uw pakket uiteindelijk is bezorgd. Mocht u in de toekomst nog vragen of problemen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Altijd top !

Altijd top !
Ik heb nu al zo'n 20x Forex cirkels besteld met daarop steden en een paar met eigen logo en er valt niks op aan te merken. Kwaliteit goed, prettig schakelen met ze en supersnelle levering. Ik ben erg tervreden en zal zeker blijven bestellen bij Printmijnstad.nl

17. April 2024

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr