Jeg henvender mig til jer for at give…
Jeg henvender mig til jer for at give jer en meget vigtig tilbagemelding på en oplevelse, jeg havde hos jer søndag den 14.6.26
Jeg har gennem mange år været en glad og loyal kunde hos jer, og jeg har altid været tilfreds med jeres mad. Men den seneste oplevelse har desværre rystet mig.Jeg bestilte 3 pizzaer hos jer. Da jeg kom hjem og åbnede æskerne, var der sølvfisk i de to af dem. Da jeg efterfølgende henvendte mig personligt i butikken for at gøre jer opmærksom på dette, blev jeg mødt med stor undren over, hvad en sølvfisk var, og jeg blev spurgt, om jeg havde taget billeder af det.Når man står med sådan en klam oplevelse, er det sidste man tænker på at tage billeder. Jeg havde blot en forventning om, at I ville tage det alvorligt og beklage fejlen. I stedet følte jeg mig ikke mødt med bare den mindste smule positivitet eller forståelse.Det er dybt kritisabelt, at der kan være insekter i jeres papkasser, og endnu mere skuffende at blive afvist på den måde i butikken, når man blot ønsker at give jer besked.Jeg sender jer denne besked, så I kan få rettet op på jeres hygiejne og kundeservice.