PRETTYLITTLEGLOW BV Bewertungen 109

4,4

Het werkt echt zoo goed! Mijn wimpers waren afgebroken door de wimper kruller en zijn na 3,5 maand zo veel mooier en langer terug gegroeid!

Ik heb in vertrouwen 3 stuks wimperserum gekocht. Ik gebruik het wimperserum nu al meer dan een maand zowel ‘s morgens als s avonds maar totaal geen verschil terwijl ik vroeger met ander product wel r... Mehr ansehen

I’ve ordered over 4 times from this website and I’ve never had any complaints. Her eyebrow serum is pure magic and the face mask did help my hyperpigmentation a little. I’m on my second one now. Faci... Mehr ansehen

De lipgloss van Pretty Little Glow zijn echt mijn all time favorite! Ze hydrateren mijn lippen en zijn super verzorgend. Daarnaast zijn ze ook nog mooi en de gloss plakt absoluut niet! Mijn haar hang... Mehr ansehen

1. Kosmetikproduktehersteller
  2. Kosmetikindustrie
  3. Kosmetikgeschäft

We are a Belgian cosmetics & skincare brand that stands for inclusivity and incorporates Our goal is to enhance the beauty you already have and to push that INNER GLOW to the outside. We are known for our healing and caring cosmetics. We sell primarily lip- care & -cosmetics but we are coming out with skin & bodycare soon. We formulated a lipgloss that is glossy but feels as soft as a lipbalm and we are also known for our Eyelash and Eyebrow growth serum that keep your lashes and brows healthy, strong, defined and makes them grow! Our brand is also vegan, cruelty-free, halal-friendly & gluten-free!

4,4

Hervorragend

Topproduct😍

Echt top product😍!Mijn wimpers waren helemaal beschadigd door wimperextensions waardoor ik bijna tot geen wimpers over had. Na het gebruiken van de lash serum voor enkel 16 dagen zijn de alle lege plekken weer bijgevuld. Ik zal de wimperserum zeker blijven gebruiken. Het is zeker een aanrader!✨

21. Juni 2023

Wimperserum en lipgloss

Het wimperserum werkt als je het consistent gebruikt, mijn wimpers zijn er nog langer door! De clear lipgloss is perfect voor alledaagse gebruik, en minder sticky dan andere merken!
Twee aanraders dus!!

11. Juni 2023

Lash serum

Ik gebruik nu al meer als een jaar de lash serum en ik heb ontzettend veel verschil gemerkt. Mijn wimpers zijn voller en ook langer. Het probleem met dat je wenkbrauw haartjes ook groeien heb ik tot nu toe niet voorgehad.

11. Juni 2023

Lash serum really good

I didn’t get the serum myself it was gifted to me. I’ve been using this serum for 2 months now and i’ve seen results 2 weeks in! Overall this lash serum is a need!!!!

15. März 2023

perfect voor elk moment

super goed! Ervan gehoord via een vriendin en je ziet de resultaten vanaf de eerste 2 weken al!! Ook heel mooie verpakking en de lipgloss ruik heeeel lekker 🩷

1. Mai 2023

Lash serum

Ik gebruik het lash serum nu een aantal dagen en zie nu al kleine haartjes opkomen, echt super!

Levering

Ik heb nu al drie keer besteld en elke keer zijn de pakketjes heel snel binnen. Mijn wimpers zijn door het serum ook echt sterker geworden.

26. Februar 2023

Works wonders

Ik was sceptisch over de werking van een wenkbrauw en wimperserum, maar het werkt zo goed en super snel! 🌸

20. Februar 2023

The lash serum is amazing!

The lash serum is truly working, you just need to have patience and really incorporate it in your evening routine! After a few weeks my brows (and lashes) were already thicker and longer. Love her serum also, makes my skin glow ♥️

15. April 2023

Wimper serum & face oil

De wimperserum red mijn wimpers elke keer! Door de serum worden ze mooi en lang. De face oil maakt mijn huid ook mooi egaal waarbij puistjee na 2/3 dagen weg zijn

28. Mai 2023

Ik bestel hier zeker opnieuw!

Nadat ik heb heb leren kennen op Bomboclat festival, heb ik meteen hun lash serum besteld. Online was het uitverkocht, maar na even contact op te nemen, bleek er nog een kleine voorraad aanwezig te zijn en kreeg ik deze opgestuurd! 10/10 would recommend!

31. August 2022

Heel tevreden!

Heel mooie non-sticky lip gloss! Plakt niet als je gaat fietsen in de wind en blijft heel lang zitten! De wimperserum is ook echt top! Ik merk echt een enorme groei en stevige simpers! Heel goed contact met de eigenaar van het bedrijfje!